- 19 Mayıs 2016
- 758
- 627
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ik 15 gün kusma çiş çıkması falan olmuyo yenidogan al ve az al benceTaze anneler yardımınıza ihtiyacım var ,ben hazırlık olarak hep yenidogan kiyafetleri aldim ama bebekler muhtemelen 2 ile 2 buçuk kilo arası doğacaktır siz naptiniz prematüre mi aldınız ne giydirdiniz ,yenidoganlar onlara olur mu
Sütun yetiyor mu mama da veriyor musunİkiz anneleri nasıl gidiyor bebeklerle . Benim hayatım emzirme odaklı oldu diyebilirim bi de çok minikler biran önce biraz kilo alsalar tutmak falan kolaylassa diyorum. Ayroca hastaneden çıkarkuen sarılık yoktu sinirdaydi tenleri hala sarı tekrar kontrole gotursemmi diyorum bilemedim
Simdilik mama vermiyorum ama sarılık düzeyine göre başlayabilirim yetmiyor gibi düşünüyorumSütun yetiyor mu mama da veriyor musun
İyiyiz şimdilik canım benim günümde emzirmekle geçiyor bazen sabah 1 kere akşam 1 kere olmak üzere aptamil mama veriyorum, bazen sadece akşam veriyorum. Doktor kontrolünde sütümün yettiğini ve düzenli kilo aldığını öğrendiğim için emzirmeye devam. Çevremdekilere kalsa sürekli mama vermemi istiyorlar ama benim bebeklerim mama içse bile üzerine kesin emmek istiyorlar.İkiz anneleri nasıl gidiyor bebeklerle . Benim hayatım emzirme odaklı oldu diyebilirim bi de çok minikler biran önce biraz kilo alsalar tutmak falan kolaylassa diyorum. Ayroca hastaneden çıkarkuen sarılık yoktu sinirdaydi tenleri hala sarı tekrar kontrole gotursemmi diyorum bilemedim
Ne guzel maasslh,siz ikiz istiyordunuz sanırım.Cok sevindimMerhaba kızlar bende ikizlere hamileyim bugün kalp atışlarını duyduk şok geçirdik nasıl bakacam diye çünkü tekim ne gibi zorluklari var kizlar
İnsanlar hep birseyler söyler ama sen bebeklerin icin elbette en iyisini bilirsin ,çokta onlara.kulak asmamak lazimİyiyiz şimdilik canım benim günümde emzirmekle geçiyor bazen sabah 1 kere akşam 1 kere olmak üzere aptamil mama veriyorum, bazen sadece akşam veriyorum. Doktor kontrolünde sütümün yettiğini ve düzenli kilo aldığını öğrendiğim için emzirmeye devam. Çevremdekilere kalsa sürekli mama vermemi istiyorlar ama benim bebeklerim mama içse bile üzerine kesin emmek istiyorlar.
Bende y.disindayim ailem gelemedi eşimle bakıyoruz. Yani zorluğu var ama eşin destek olur inşallah komşumun eşi de çalışıyordu tek baktı resmen . Bi şekilde oluyo merak etme. Tabi tek bebeğe göre zor ama biraz büyüyünce de beraber oynarlar ne güzel:)Merhaba kızlar bende ikizlere hamileyim bugün kalp atışlarını duyduk şok geçirdik nasıl bakacam diye çünkü tekim ne gibi zorluklari var kizlar
Merhabaa benim de öyle oluyor bazen bi taraf daha şişkin duruyor anlıyorum ki o tarafa geçmişler :) bende çok vermedim ama 1 kg kadar verdim 2-3 haftadır ve 2-3 haftadır tamamen şekeri tuzu kestim belki şişim inmiştir diyorum çünkü doktora gittiğimde ben kilo alamasam da bebişler almıştı belki sizin de öyledirgünaydın arkadaşlar
belki saçma gelecek ama bi sorum olacaktı. bebeklerin konumları 1,5 hafta kadar önce en son bakıldığında biri sağda kafası yukarıda diğeri solda kafası aşağıda şeklindeydiler. yukarıdan göbeğime bakınca sağ tarafım daha şişkin sol tarafım daha zayıf gibi görünüyor . bu normal mi ? bir de geçen haftaya göre kilo vermişim ben yoksa bebeğin gelişiminde bi sorun mu var ne bileyim suyu mu sıkıntılı diye aklıma geldi , böyle bi şey yaşayan oldu mu ?
ayy hadi inşallah bizim de öyledir içime su serptiniz.Merhabaa benim de öyle oluyor bazen bi taraf daha şişkin duruyor anlıyorum ki o tarafa geçmişler :) bende çok vermedim ama 1 kg kadar verdim 2-3 haftadır ve 2-3 haftadır tamamen şekeri tuzu kestim belki şişim inmiştir diyorum çünkü doktora gittiğimde ben kilo alamasam da bebişler almıştı belki sizin de öyledir
Ben hamilelik boyu kendim verdim kilo ama bebekler aldı sadece karnım kalmıştı nerdeyse :)) karnının asimetrik olması gayet normal bence ikizlerde benimki de şekilden şekile giriyordu :))günaydın arkadaşlar
belki saçma gelecek ama bi sorum olacaktı. bebeklerin konumları 1,5 hafta kadar önce en son bakıldığında biri sağda kafası yukarıda diğeri solda kafası aşağıda şeklindeydiler. yukarıdan göbeğime bakınca sağ tarafım daha şişkin sol tarafım daha zayıf gibi görünüyor . bu normal mi ? bir de geçen haftaya göre kilo vermişim ben yoksa bebeğin gelişiminde bi sorun mu var ne bileyim suyu mu sıkıntılı diye aklıma geldi , böyle bi şey yaşayan oldu mu ?
Aptamil kullanıyorum. Ama nadiren . Sen naaptin mamaya mi başladınKızlar similac mama kullanan var mı?!
Canım hiç kullanmadım o mamayı bilmiyorum ama aptamil kullandık çok gaz yaptı ve işleri sıkıntılı oldu şimdi kızım bebelac gold oğlum sma optipro yu seviyor ikisinede farklı mama iyi geliyor maalesef hee bebe bir birinden farklıKızlar similac mama kullanan var mı?!
Yok bende günde 2 kere veriyorum aptamil kullanıyodum kabız oldular doktorum similac önerdi ama aptamil comfort alıcam bu bitince similac’ın kokusu çok ağırAptamil kullanıyorum. Ama nadiren . Sen naaptin mamaya mi başladın