2022’nin yeni ikiz gebeleri

Süper bence 1 kilo çok normal ikiz oldukları için doktor bana en fazla 8 kilo almamı önerdi karnım çok büyüyeceği için ve tip olarakta minyonum 160ım zaten öteki hamileliğimdede 7 kg civarı almıştım
Boyum 1.69 58 ile hamile kaldım, doktorumun keseleri görünce ilk söylediği az kilo al oldu. Ama ilk 3 ay için 2,5 olabilir demişti 1 ile bitirdik darısı diğer kalan aylarımızın başına. Totalde 17kg maksimum alabilirsin dediği kilo inşallah 10-15 arası kapatırız. Hoş onlar nasıl sağlıklı olacaklarsa öyle olsun ben hepsine razıyım

Peki biz ikiz doğurcaz diye illa karnımız harita gibi mi olcak? Çatlak olmaması imkansız mı? Kocam diyo memesinin göbeğinin derdine düşmüş bunca şey arasında🤣 Dedim onlar da önemli😂

Peki biz ikiz doğurcaz diye illa karnımız harita gibi mi olcak? Çatlak olmaması imkansız mı? Kocam diyo memesinin göbeğinin derdine düşmüş bunca şey arasında🤣 Dedim onlar da önemli😂
Vallahi yağlı güreşe çıkar gibi yağlanıyorum her sabah, bir de kuru fırçalama yapıyorum kremden önce at kılı fırça ile daha da yapacak bir şeyim yok, haritaysa harita atlassa atlas olacağız🤣🤣

Vallahi yağlı güreşe çıkar gibi yağlanıyorum her sabah, bir de kuru fırçalama yapıyorum kremden önce at kılı fırça ile daha da yapacak bir şeyim yok, haritaysa harita atlassa atlas olacağız🤣🤣
Hahahaha valla ben de sabah krem akşam full yağ, duşta da bebe yağı. Eee bi de 3 lt su daha da diyecek bişeyim yok benim bebelere🤣

Günaydın ikiz anneleri😍 Göbüşleriniz ne durumda çıktı mı? Kilo almaya başladınız mı?
Benim bu hafta baya çıktı göbeğim gören herkes hamile olduğumu anlayabilir o derece bi anda çok çıktı şok oldum ama aynaya gidip günde yüz kere bakıyorum çok hoşuma gidiyor 😅😅 ve artık 4.ayın içindeyim 1kilo almış bulunmaktayım devamı da gelecek gibi sürekli bişeyler yiyorum hep açım. ☺️ Umarım sınırlamayı yapabilirim şuanda kesinlikle yapamıyorum.

Süper bence 1 kilo çok normal ikiz oldukları için doktor bana en fazla 8 kilo almamı önerdi karnım çok büyüyeceği için ve tip olarakta minyonum 160ım zaten öteki hamileliğimdede 7 kg civarı almıştım
Gerçekten mi 8kg çok iddialı değil mi ya ikiz için? Ben de 160ım fakat 65kiloyla hamile kaldım şuanda 66yım. Dediğiniz rakam ancak özel diyetlerle mümkün olur gibi görünüyor gözüme. Ben dün akşam eşime kek yaptırdım o iki dilim yedi ben hala yiyorum muhtemelen akşama kalmaz. Her an ne yesem diye düşünüyorum 1kilo almış olmama şaşkınım hala zaten. Bi anda mı yüklenir kilolar acaba

Çatlak olmaması imkansız değil bütün gebeliği sıfır catlakla geçirdim
Doğumdan sonra belli olur sevinme dediler hiç catlagim yok
Karnımda sarkma da yok
Kimse ikiz dogurduguma inanmıyor hatta

Gerçekten mi 8kg çok iddialı değil mi ya ikiz için? Ben de 160ım fakat 65kiloyla hamile kaldım şuanda 66yım. Dediğiniz rakam ancak özel diyetlerle mümkün olur gibi görünüyor gözüme. Ben dün akşam eşime kek yaptırdım o iki dilim yedi ben hala yiyorum muhtemelen akşama kalmaz. Her an ne yesem diye düşünüyorum 1kilo almış olmama şaşkınım hala zaten. Bi anda mı yüklenir kilolar acaba
Ben diyete girdiğimden beri tatlı isteğim vs kesildi. Temiz beslenme abur cubur yeme isteğimin de önüne geçti. Kilolara gelince evet genelde bir anda oluyor 20 lerden sonra özellikle🙈
Çatlak olmaması imkansız değil bütün gebeliği sıfır catlakla geçirdim
Doğumdan sonra belli olur sevinme dediler hiç catlagim yok
Karnımda sarkma da yok
Kimse ikiz dogurduguma inanmıyor hatta
Ayy nasıl güzel geldi yazdıklarınız maşallah size kocaman🧿 Darısı da başımıza inşallah. Kaç kg almıştınız?

Ben diyete girdiğimden beri tatlı isteğim vs kesildi. Temiz beslenme abur cubur yeme isteğimin de önüne geçti. Kilolara gelince evet genelde bir anda oluyor 20 lerden sonra özellikle🙈
Ayy nasıl güzel geldi yazdıklarınız maşallah size kocaman🧿 Darısı da başımıza inşallah. Kaç kg almıştınız?
Toplamda 22 kilo aldım 🙈
Ve ilk 12 hafta 8 kilo almıştım o yüzden burda okuyunca 8 kiloyu şaşırdım biraz
Benim gibi yarım dünya olmadan doğum yapanlar da olmuştu topikte
Çatlaklar için de sadece bebe yağı sürdüm başka hiçbir şey kullanmadım
Cildin esnekliğiyle ilgiliymis daha çok doktorum öyle demişti
Onun için de anahtar bol su

Konunuz hayırlı olsun. Umarım çok güzel hamilelikler geçirirsiniz.🌸

Kilo almaya takılmayın mideniz bulanmıyorken yiyin 🤓 Sonra bebişler büyüyor mideye baskı yapıyorlar, reflü merhaba diyor.
Yani ben son 2 ayımda yaşadıklarımı ilk zamanlar yaşamadım. O yüzden rahat olun. :)

Çatlak konusuna gelince doğumdan sonra ortaya çıkarlar mı bilmiyorum ama ben bebe yağına bulanıyorum şimdilik görünürde hiçbir şey yok. :)

Konunuz hayırlı olsun. Umarım çok güzel hamilelikler geçirirsiniz.🌸

Kilo almaya takılmayın mideniz bulanmıyorken yiyin 🤓 Sonra bebişler büyüyor mideye baskı yapıyorlar, reflü merhaba diyor.
Yani ben son 2 ayımda yaşadıklarımı ilk zamanlar yaşamadım. O yüzden rahat olun. :)

Çatlak konusuna gelince doğumdan sonra ortaya çıkarlar mı bilmiyorum ama ben bebe yağına bulanıyorum şimdilik görünürde hiçbir şey yok. :)
Hoşgeldin❤️Ben bu hamileliğimde saldım hiçbişey kullanmıcam bir bakalım çatlıcakmıyım:))

Hoşgeldin❤️Ben bu hamileliğimde saldım hiçbişey kullanmıcam bir bakalım çatlıcakmıyım:))
Benim ilk hamileliğim açıkçası aman çatlamayayım olayına hiç girmedim ama göbek bi süre sonra istiyormuş kaşıntıdansa güreşçiler gibi geziyorum. :))

Benim ilk hamileliğim açıkçası aman çatlamayayım olayına hiç girmedim ama göbek bi süre sonra istiyormuş kaşıntıdansa güreşçiler gibi geziyorum. :))
Ben ilk hamilelikte hiç çatlamadım göbeğim hiç ama hiç çıkmadı sadece çok az bişey çıktı aslında annemle ablamın ki kocaman olmuştu benim ki kime çekti acaba:))

bebe yağı olması sart mı ? Vücut yağı olmaz mı ?

benimde göbeğim çıktı sanki. Bende kilo almadım ama 158 62 ile hamile kaldm . :KK43:

Zaten boyum yok umarım çok kilo almam .

İkiz gebelikte fetal dna testi için hala kafam karısık ya. Allah göstermesin birinde srun olsa hangisinde olduğunu biliyorlar mı ?

benimde göbeğim çıktı sanki. Bende kilo almadım ama 158 62 ile hamile kaldm . :KK43:

İkiz gebelikte fetal dna testi için hala kafam karısık ya. Allah göstermesin birinde srun olsa hangisinde olduğunu biliyorlar mı ?
Hayır amniyosentez yapılıyormuş onu anlamak için. Ama temiz çıkarsa da içiniz aşırı rahatlıyor. Benim öyle oldu Allah’a şükür. Ve tarama testlerinin hiç birini yapmaya gerek kalmıyor.

Herhalde herhangi bir yağ da aynı nemlendirme özelliğini gösterir. Önemli olan bol bol su içmek ve vücudu bolca nemli tutmak

Kızlar idrarımda kan ve kristal çıktı kusmalardan dolayı su içemiyorum ve bu nedenle tüm idrarım vajinam enfeksiyon olmuş hep doktorum kızdı biraz su içiceksin 2 litre ve ayran meyve suyu gibi şeylerde içiceksin dedi benim su içemememden dolayı bebekler şuan riske girdi aşırı fazla enfeksiyonum var dua edin bana ve bol bol su için olur mu en az 2 litre su için..

HERKESE MERHABALAR TÜP BEBEK SONUCU İKİZLERE HAMİLEYİM 7+4 DAHA COK KÜCÜGÜZ ..
KUSMALARIMIZ BAŞLADI .. AMA ONUN HARICINDE BISE HISSETMIYORUM .. UMARIM GUZEL GECER ..
SU ICSEM KUSASIM GELİYOR ..
Hoşgeldin canım, ben 11 haftalık oldum hala kusmalar devam ediyor yarım kilo vermişim:KK70: ne zaman geçicek bu kusmalar ya hayattan bezdim herşeyden tiksindim

X