- 30 Kasım 2019
- 731
- 834
- 25
Hoşgeldiiinnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldiiinnn
Çok kilo aldınız mı? Çatlak vs başladı mı? Gelelim görsel sorulara Bu arada cinsiyetleri neGrupta en erken ben doğurucam sanırım 23+5 haftalığım. Hesaplara göre Eylül ama ikiz gebelik olduğu için Ağustos ortasında doğurmayı diliyorum
Ben de yarın vericem doktorum çok erken haftalarda vermemi istemedi diye bekledikKızlar ben perşembe fetal dna vericem sonuç 10 gün içinde çıkıyomuş cinsiyetler belli olcak:))
Sen 15 haftada değilmisin en son 14 haftaya kadar yapılıyo diye biliyodum ben canımBen de yarın vericem doktorum çok erken haftalarda vermemi istemedi diye bekledik
Belli değil canımCinsiyetler ne sizin ? :)
Yok perinatolog bana 20. haftaya kadar yaptırabilirsin ama 13-15 ideal dedi. Kendi doktorum da 14 ten sonra yaptır, erken haftalarda henüz kana yeterli dna karışmamış olabilir dediSen 15 haftada değilmisin en son 14 haftaya kadar yapılıyo diye biliyodum ben canım
Bana da14 haftaya kadar dedi ama ben 10+4ken yaptırcam doktorda tamam olur dedi ben yurtdışındayım bizim burda 9. Haftadan itibaren yapıyolarmış:))Yok perinatolog bana 20. haftaya kadar yaptırabilirsin ama 13-15 ideal dedi. Kendi doktorum da 14 ten sonra yaptır, erken haftalarda henüz kana yeterli dna karışmamış olabilir dedi
Yurtdışındayım canım ben, trde daha uygun ama fiyatlarLolobibi hangi kurumda kaça yaptııyorsunuz fetal dna 'yı ? Açıkcası ben yaptırsammı yaptırmasam mı bilemiyorum.
Benim doktorumda 12-16 haftalar arasını önerdi yaklaşık olarak hepsi aynı haftaları söylüyorlar demekYok perinatolog bana 20. haftaya kadar yaptırabilirsin ama 13-15 ideal dedi. Kendi doktorum da 14 ten sonra yaptır, erken haftalarda henüz kana yeterli dna karışmamış olabilir dedi
Tedavi ile hamile kaldım. Öncesinde yoğun hormon tedavisi kürler vs derken 73 kg ile başladım. Şimdi 80.5 im. Bu aylarda çatlak başlıyor mu bilmiyorum ama şimdilik sabah akşam yağlandığımdan çatlak görünmüyor. Bio oil kullanıyorum. İlk başlarda h.cevizi yağı ile badem yağını karıştırıp sürmüştüm. Onun da faydası var tavsiye ederimÇok kilo aldınız mı? Çatlak vs başladı mı? Gelelim görsel sorulara Bu arada cinsiyetleri ne
Sanırım çoğumuzun tedavidir, benim de tüp bebek o ilaçlar ilk dönem mahvetti zaten. Ben de bio-oil bebe yağı kullanıyorum. İlave olarak lierac aldım akşamları ona başladım. İlk gebeliğimde olmadı ama bu ikiz diye olur diye korkuma ne bulsam sürcem herhaldeTedavi ile hamile kaldım. Öncesinde yoğun hormon tedavisi kürler vs derken 73 kg ile başladım. Şimdi 80.5 im. Bu aylarda çatlak başlıyor mu bilmiyorum ama şimdilik sabah akşam yağlandığımdan çatlak görünmüyor. Bio oil kullanıyorum. İlk başlarda h.cevizi yağı ile badem yağını karıştırıp sürmüştüm. Onun da faydası var tavsiye ederim
Teşekkür ederiz, sağlıkla büyütün bebeklerinizi inşallah Doğrudur tahmin edebiliyorum tek bebek bile zorken iki bebek Ama siz baya büyütmüşsünüz galiba 92 gün geçti diyortopiginiz hayırlı olsun kizlar :) oteki baslikta cevap veremedik size çünkü dogumdan sonra ne vakit kalıyor ne burayı takip edebilecek bir kafa. bizim baslikta veya 2021 annelerinin basliginda kelime ile arama yapıp da bakabilirsiniz bazi şeylere. Rabbim hayirlisiyla zamaninda sağlıklı bir doğum nasip etsin hepinize
Siz daha çok tecrübelisiniz sanırım bu ilk Bebek değil . sizden hamilelik süreci hkda öğreneceğimiz çok şey varSanırım çoğumuzun tedavidir, benim de tüp bebek o ilaçlar ilk dönem mahvetti zaten. Ben de bio-oil bebe yağı kullanıyorum. İlave olarak lierac aldım akşamları ona başladım. İlk gebeliğimde olmadı ama bu ikiz diye olur diye korkuma ne bulsam sürcem herhalde
Teşekkür ederiz, sağlıkla büyütün bebeklerinizi inşallah Doğrudur tahmin edebiliyorum tek bebek bile zorken iki bebek Ama siz baya büyütmüşsünüz galiba 92 gün geçti diyor