2022’nin yeni ikiz gebeleri

Sanırım çoğumuzun tedavidir, benim de tüp bebek o ilaçlar ilk dönem mahvetti zaten. Ben de bio-oil bebe yağı kullanıyorum. İlave olarak lierac aldım akşamları ona başladım. İlk gebeliğimde olmadı ama bu ikiz diye olur diye korkuma ne bulsam sürcem herhalde🙈
Teşekkür ederiz, sağlıkla büyütün bebeklerinizi inşallah🙏 Doğrudur tahmin edebiliyorum tek bebek bile zorken iki bebek🙈 Ama siz baya büyütmüşsünüz galiba 92 gün geçti diyor🤩
evet 3 aylik oldular şükür bundan sonrasi daha da kolay olacak insallah. ilk cocugu olmayanlar bilir ilk 3 ay en zoru sonra hafifliyor

Yeni baslik hayirli olsun :)) Biz ikizlerle cebellesmekteyiz durumlar mama-meme, reflu, asi, uyku diye gidiyor... Kafalar guzel, uykusuzluk cok simdilik. Oldukca detayli yazdik diger konuda isinize yarayacaktir.
Kanama-seker-tiroid-catlak/patlak-atoni, kuvoz, yogun bakim, preeklampsi, kolestaz vb vb aklima gelmeyen hersey geciyor. Yasanmadik birsey kalmadi aramizda

Tum hazirliginiz, zihinsel planiniz dogum sonrasi icin olsun. Yardim edecek bir el, dolapta dondurulmus yemekler, iyi bir termos, reflu yatagi, emzirme yastigi, herseyin saatini yazacak bir not defteri, bol bol agiz bezi, bol bol muslin

Kızlar ben bugün fetal dna’yı verdim almanyaya gidicekmiş kan sonuç 7-10 gün arası geliyor dedi doktor

Ben de dün verdim benimki de amerikaya gidiyormuş. 10-15 günü bulur dedi. Zaten 1 haziranda kontrolüm var o zamana yetişir🤩
Ayy çok heycanlı😂😂eğer cinsiyet erkekse ötekinin cinsiyetini bilemiyolarmış sadece bitanesi kesin erkek oluyomuş ama eğer y kromozomu bulunamazsa kesin ikisi kızmış öyle dedi kadın yani bi erkek bi kız mı yada ikisi erkek mi bilemicez ama kesin biri erkekse onu bilicez yada ikisi kızsa hadi hayırlısı😂🤲🏻

Ayy çok heycanlı😂😂eğer cinsiyet erkekse ötekinin cinsiyetini bilemiyolarmış sadece bitanesi kesin erkek oluyomuş ama eğer y kromozomu bulunamazsa kesin ikisi kızmış öyle dedi kadın yani bi erkek bi kız mı yada ikisi erkek mi bilemicez ama kesin biri erkekse onu bilicez yada ikisi kızsa hadi hayırlısı😂🤲🏻
Evet benim işime yaramıyor çünkü bizim biri kesin erkek zaten önemli olan diğeri🤣 Sonuç gelene kadar zaten kontrolüm var gösterirse o gün öğrencez🤩

Evet bana sonuç öyle geldi en az bi tanesi erkek diye 😅 diğerini merak etmekten çatladım. Şuanda yüksek ihtimal kız ama hala kesin değil gibi.

Günaydın ikiz anneleri😍 Göbüşleriniz ne durumda çıktı mı? Kilo almaya başladınız mı?

Ben 11 e giricem azıcık çıktı gibi hiç kilo almamışım hala 55 kiloyum:)) sen
15. haftadayım benim göbeğim çıktı son zamanlarda😁 1 kg aldım ben de 56 yım 😊 Ama ben pozitiften önce tedavi sırasında 2-3 kg almıştım normalde 52 civarıydım. Ama tabii hamilelik başlangıcını baz alıyorum o zaman 55 tim

15. haftadayım benim göbeğim çıktı son zamanlarda😁 1 kg aldım ben de 56 yım 😊 Ama ben pozitiften önce tedavi sırasında 2-3 kg almıştım normalde 52 civarıydım. Ama tabii hamilelik başlangıcını baz alıyorum o zaman 55 tim
Süper bence 1 kilo çok normal ikiz oldukları için doktor bana en fazla 8 kilo almamı önerdi karnım çok büyüyeceği için ve tip olarakta minyonum 160ım zaten öteki hamileliğimdede 7 kg civarı almıştım

Günaydın🌺 ben 1.1 kilo aldım ve gönüş geçen hafta birden çıkmaya karar verdi akşamları yemekten sonra daha fena oluyor hatta😎
Sabah ve akşam göbeği arasında birkaç ay oynadığına yemin edebilirim😂
Süper bence 1 kilo çok normal ikiz oldukları için doktor bana en fazla 8 kilo almamı önerdi karnım çok büyüyeceği için ve tip olarakta minyonum 160ım zaten öteki hamileliğimdede 7 kg civarı almıştım
Benim doktor da 15 kg yi aşma fazla kilo erken doğumu tetikler dedi ama 15 benim için çok. 12 max kafi benim için🤩

Sabah ve akşam göbeği arasında birkaç ay oynadığına yemin edebilirim😂
Benim doktor da 15 kg yi aşma fazla kilo erken doğumu tetikler dedi ama 15 benim için çok. 12 max kafi benim için🤩
Bence de hatta alabiliyosan daha azını al zaten bebeğin gelişimiyle kilonun alakası yok ben 7 kg aldım kızım 3 kilo doğdu kuzenimin karısı 25 kg aldı kızı 2800 doğdu😳

Bence de hatta alabiliyosan daha azını al zaten bebeğin gelişimiyle kilonun alakası yok ben 7 kg aldım kızım 3 kilo doğdu kuzenimin karısı 25 kg aldı kızı 2800 doğdu😳
Benim de ilk gebelikte aldığım kilo 10 yoktu 9,5 civarı aldım. Oğlum 3.250 doğdu. 30 kg alıp 2.5 kg doğuranlar da var tabii. Önemli olan sağlıklı beslenip çocuğa sağlıklı kilo aldırabilmek

X