2022’nin yeni ikiz gebeleri

Hayırlı olsun kizlar genelikleriniz sağlıkla kucaklariniza alın inşallah
2021 ikiz annesiyim bebeleri de büyüttük sayılır darısı hepinizin başına
Merak ettiğiniz bir şey olursa gebelik süreci veya bebek bakımıyla ilgili etiket yapıp sorabilirsiniz seve seve cevaplarım
Malum insan karanlık bir tünelde gibi hissediyor kendini 🥰

Merhaba doğal yolla hamile olan arkadaşlarım idrar testinde pozitif gördünüz mü? İkiz bebeklerde idrar testi pozitif çıkmıyormuş diye bir yazı okudum ama pek anlam veremedim sormak istedim

Merhaba doğal yolla hamile olan arkadaşlarım idrar testinde pozitif gördünüz mü? İkiz bebeklerde idrar testi pozitif çıkmıyormuş diye bir yazı okudum ama pek anlam veremedim sormak istedim
Ben doğal yollardan spontane ikizlere hamile kaldım canım ve adetime 5 gün kala kıpkırmızı şekilde pozitif çıktı

Merhaba nereden nereye 2018 ikiz annelerideyken sanırım şimdide 2022 ikiz annelerine yazıcam sevinsemmi üzülsemmi bilemedim. 🥺
Masallah 😍mucizr bisey ya insallah guzel gecer sag salim kucaginiza alirsiniz
Ama Allah onlari rizkiyla gonderir hic dert etmeyin 😍
10 gün önce perinatolojide ense kalınlığı için bakıldığında doktor biri %100 erkek dedi diğeri kıza benziyor %70 kız. Ama bi sonraki kontrolde netleşir dedi☹️ İnşallah değişmez bir kız bir erkektir🥰
Oyle dediyse degismez kesin oyle kalir

Maşallah bebişlere🧿🧿🧿
Canım seninle bi kaç konuda denk gelmiştik
Fransadamı yaşıyosun acaba
Önerebilicegin hastane varmı
Tesekkur ederim ♥️
Evet fransadayim aslinda bolgeye bagli
Hastane degil Ama doktor onemli sanirim
Bugun doktorumun gidecegini ogrendim valla uzgunum cok cok iyi biriydi
Nerdesiniz aceba ozelden yazim sizr
Hoşgeldin canım❤️Sağlıkla gelsin minişler
Hosbuldum hepimiz sag salim kucagimiza alalim cok tesekkur ederim 😍

Tesekkur ederim ♥️
Evet fransadayim aslinda bolgeye bagli
Hastane degil Ama doktor onemli sanirim
Bugun doktorumun gidecegini ogrendim valla uzgunum cok cok iyi biriydi
Nerdesiniz aceba ozelden yazim sizr

Hosbuldum hepimiz sag salim kucagimiza alalim cok tesekkur ederim 😍
Paris bölgesindeyim ben
Bi hastaneye gittim ama hiç begenmedim yeni hastane arayışındayım
Perinatolog yok galiba burada demi pek giden duymadım

Paris bölgesindeyim ben
Bi hastaneye gittim ama hiç begenmedim yeni hastane arayışındayım
Perinatolog yok galiba burada demi pek giden duymadım
Ah ya bana cok uzaksin
Ama icin rahat etmediyse bir daha donme cidden onemli
Paris cok buyuk cidden arastirmasi zor olmus Bana gore daha genis kapsamli hastanelerdesin ama iyi olmasi onemli iste
Bende doktorum burda diye kendi sehirimde hastanedeydim
O gidince arkadasini onerdi baska bir devlet hastanesi bana yarim saat oraya gitcem
Aslinda perinatolog var ama fransizlar cok ugrasmiyor cok ciddi bisey olmadikca gondermiyorlar bile sen istersen randevu aliyorsun sanirim

Ah ya bana cok uzaksin
Ama icin rahat etmediyse bir daha donme cidden onemli
Paris cok buyuk cidden arastirmasi zor olmus Bana gore daha genis kapsamli hastanelerdesin ama iyi olmasi onemli iste
Bende doktorum burda diye kendi sehirimde hastanedeydim
O gidince arkadasini onerdi baska bir devlet hastanesi bana yarim saat oraya gitcem
Aslinda perinatolog var ama fransizlar cok ugrasmiyor cok ciddi bisey olmadikca gondermiyorlar bile sen istersen randevu aliyorsun sanirim
Çok teşekkür ederim canım
Evimin yanında bi doktorum var o önermişti o hastaneyi ayın sonunda yine ona gidicem yeni hstane önermesini istiycem inşallah

Gerci devlet ve polyclinique farketmez ikisde ayni ama net uzerinden doktorlarin yorumlarina gore baksan doktora iyi biri cikar mi aceba
Evet olabilir aslında doktoru biz seçmemiştik kendileri oma göre randevu vermişlerdi belkide doktoru değiştiririm çok sagol canım

Bende bu arada 22+2 haftaligim insallah dogumum ya agustos ya eylul ♥️
Bir erkek bir kiz bekliyorum ♥️💛
Sağlıkla gelsinler inşallah🙏
Masallah 😍mucizr bisey ya insallah guzel gecer sag salim kucaginiza alirsiniz
Ama Allah onlari rizkiyla gonderir hic dert etmeyin 😍

Oyle dediyse degismez kesin oyle kalir
Ayy öyle mi diyorsunuz, ben yaa değişirse diyorum. Bir oğlum zaten olduğu için birinin kız olmasını yürekten isterim🤲💜

X