- 3 Eylül 2020
- 598
- 1.626
Allah yardımcınız olsun sağlıcakla gelsinler inşallahKızlar kızlar ben doğuruyorum suyum geldi saat 1 buçukta akşam 5 buçuk gibi doğuma alıcaklar İnşallah bize dua edinn
Sağlıkla sıhhatle kavuşun inşallah, Allah yardımcınız olsunKızlar kızlar ben doğuruyorum suyum geldi saat 1 buçukta akşam 5 buçuk gibi doğuma alıcaklar İnşallah bize dua edinn
Bütün dualarımız ve güzel enerjilerimiz seninleKızlar kızlar ben doğuruyorum suyum geldi saat 1 buçukta akşam 5 buçuk gibi doğuma alıcaklar İnşallah bize dua edinn
Sağlıkla gelmişlerdir inşallah bizleri de haberdar et canım çok heyecanlıı yaaKızlar kızlar ben doğuruyorum suyum geldi saat 1 buçukta akşam 5 buçuk gibi doğuma alıcaklar İnşallah bize dua edinn
Kızlar kızlar ben doğuruyorum suyum geldi saat 1 buçukta akşam 5 buçuk gibi doğuma alıcaklar İnşallah bize dua edinn
Allah yardımcınız olsun sağlıcakla gelsinler inşallah
Sağlıkla sıhhatle kavuşun inşallah, Allah yardımcınız olsun
Kızlar ben doğurdum saat 7 de ikside şükür iyiler 1 ay kadar misafir edicekler miniklerimi ultrasonla çok fark olmadı 50 gram kadar fark etti ölçüm güzel geçti çok şükür her şey Allah sizlere vaktinde kucağınıza almayı nasip etsin İnşallahBütün dualarımız ve güzel enerjilerimiz seninleAllahım sağlıkla kavuşmanızı nasip etsin. Bizi de haberdar et mutlaka
Çok şükür sağlıkları iyi şuan için sorunumuz yok çok şükür tabi beklenen durum solunum desteği alıyolar miniklerimSağlıkla doğmuşlardır inşallah rabbim hayırlı evlat eylesin
Canım benim sayfada sıkıntı var sonradan geliyor güncelledikçe mesajlarınızSağlıkla gelmişlerdir inşallah bizleri de haberdar et canım çok heyecanlıı yaa
Canım benim çok sevindim vallahi iyi olmanızaCanım benim sayfada sıkıntı var sonradan geliyor güncelledikçe mesajlarınızSağlıkları iyi çok şükür solunum desteği alıyolar şuan ben henüz göremedim babası görebildi ben yarın görücem İnşallah durum güncellemesi yaparım
Allah nazardan saklasın, hayırlı olsun çok sevindimKızlar ben doğurdum saat 7 de ikside şükür iyiler 1 ay kadar misafir edicekler miniklerimi ultrasonla çok fark olmadı 50 gram kadar fark etti ölçüm güzel geçti çok şükür her şey Allah sizlere vaktinde kucağınıza almayı nasip etsin İnşallah
Ayyy çok sevindim canım benim yaa, sağlıkla dünyaya gelmelerineKızlar ben doğurdum saat 7 de ikside şükür iyiler 1 ay kadar misafir edicekler miniklerimi ultrasonla çok fark olmadı 50 gram kadar fark etti ölçüm güzel geçti çok şükür her şey Allah sizlere vaktinde kucağınıza almayı nasip etsin İnşallah
Şükürler olsun, gözünüz aydın. Sağlıkla, mutlulukla geçsin bundan sonra ömrünüz hep beraber. Müsait olduğunda bize yeni haberler verKızlar ben doğurdum saat 7 de ikside şükür iyiler 1 ay kadar misafir edicekler miniklerimi ultrasonla çok fark olmadı 50 gram kadar fark etti ölçüm güzel geçti çok şükür her şey Allah sizlere vaktinde kucağınıza almayı nasip etsin İnşallah
Allah yardımcın olsun , geçecek bu günler Feryal i de Bilge Kağan ı da kucağına alıp evinize döneceksiniz inşallahKızlar ben bugün evime geldim öğlen geldim aslında ama toparlanmam zaman oldu Rabbim kimseyi evladından ayrı bırakmasın ben bu kadar zor olucağını tahmin edemiyordum tek istediğim iyi olmaları ama bugün kızım ağladı dokunamadım varlığımı hissettiremedim çok canım yandı oğlum kıza göre biraz daha zor durumda dün entübe edilmişti gece gördüğümde bugün buruna geçmişlerdi sevindim akşam tekrar entübe etmişler oğlum bilge kağan kızım feryal nolur dua edin iyi olsunlar Allahım hepinize vaktinde kucağına almayı nasip etsin
Bütün dualarımız Feryal ve Bilge Kağan içinKızlar ben bugün evime geldim öğlen geldim aslında ama toparlanmam zaman oldu Rabbim kimseyi evladından ayrı bırakmasın ben bu kadar zor olucağını tahmin edemiyordum tek istediğim iyi olmaları ama bugün kızım ağladı dokunamadım varlığımı hissettiremedim çok canım yandı oğlum kıza göre biraz daha zor durumda dün entübe edilmişti gece gördüğümde bugün buruna geçmişlerdi sevindim akşam tekrar entübe etmişler oğlum bilge kağan kızım feryal nolur dua edin iyi olsunlar Allahım hepinize vaktinde kucağına almayı nasip etsin
Hayırlı olsunMerhaba bende geçen hafta gebeliğini öğrendim kese görmeye gideceğim günün gecesi azcik kanama oldu günlük pedin yarisi dolcak kadar hemen acile gittim ultrasonda iki kese göründü biri iyi ama diğeri kanama alanı gibi duruyo dedi 3 gün sonra tekrar ultrasyona girdim kesenin biri görünmedi malesef düşmüş olabilir dedi ama sonrasında hiç kanama olmadı koyu kahve lekeleme dışında çok heveslenmiştim ikizleri duyunca baya üzüldüm inşallah diğeri sağlıkla tutunur ama içimde acaba bu doktor göremedi mi diye kaldı umut işte, cumaya başka doktordan randevu aldım,icimçok sıkıldı o yüzden yazdım öyle işte..
Bugün gittim doktora malesef kalp atışı yok dendi ama 1 2 hafta daha bekleyelim bir ihtimal dendi çok üzgünümHayırlı olsunbazen 2 kese olsa bile biri gelişemeyebiliyor bu çok normal ikiz gebeliklerde malesef. Umarım öteki bebeğin sağlıkla gelişir
Kese var içinde bebek mi yok yoksa kese kayboldu mu?Bugün gittim doktora malesef kalp atışı yok dendi ama 1 2 hafta daha bekleyelim bir ihtimal dendi çok üzgünümsağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah siz ..