2022’nin yeni ikiz gebeleri

Canım benim yeni gördüm mesajını Allah yardımcınız olsun inşallah bu günler geride kalır hiç ayrılmayacağınız günler gelir. İkisine de ismiyle dua edeceğim Allah size bağışlasın bebeklerini

İçim tuhaf oldu gerçekten çok zor bir durum Rabbim yardımcınız olsun . Maşallah isimleri de çok güzel Rabbim ikisine de bir an önce toparlanmayı nasip etsin . Sürekli ya Kadir tesbihinde bulunun inşallah bizlerde dua edelim

Kızlar selam bu bebek ikiz mi yoksa çizili yerlerden biri başka bişey mi oluyo ? Doktor tek gibi net değil dedi ama fotoğrafta görünen ne o zaman ?

Eklentiler

• 4FAE016B-67B4-4F04-BF3B-67DEC2B20E0B.jpeg
    182,4 KB · Görüntüleme: 55
Kızlar selam bu bebek ikiz mi yoksa çizili yerlerden biri başka bişey mi oluyo ? Doktor tek gibi net değil dedi ama fotoğrafta görünen ne o zaman ?
Tek gebelik gibi gözüküyor. Benim 6. Haftamda 2 kese yanyanaydı.. bir sonra ki kontrolünde kesin belli olur Hayırlı olsun

Cisocum günaydın canım nasılsınız bebişler nasıl bugün? Her gün görmeye gidebiliyor musun?
Canım iyiyim çok şükür hepinize teşekkür ediyorum güzel dualarınız için Allah razı olsun oğlumda çok şükür iyi iki gündür solunum cihazını çıkarttılar hatta dün ilk kez kucağıma aldım göğsümde uyudu yavrularım onlar iyi bende iyiyim çok şükür

Maşallah çok çok sevindim, seni hissetmiş olmaları çok güzel tanıdıkları tek ses sensin daha çabuk toparlarlar seninle biraraya geldikçeher gün görmeye gidebiliyor musun? Mama mı veriyorlar?

Maşallah çok çok sevindim, seni hissetmiş olmaları çok güzel tanıdıkları tek ses sensin daha çabuk toparlarlar seninle biraraya geldikçeher gün görmeye gidebiliyor musun? Mama mı veriyorlar?
Evet çok iyi geldi bize huzurlandık hep beraber her gün saat 2 de gidiyorum görmeye süt sağıyorum takviye olana mamada aldık biraz mama biraz süt İnşallah kilo almayada başlarlar bi kaç güne

Evet çok iyi geldi bize huzurlandık hep beraber her gün saat 2 de gidiyorum görmeye süt sağıyorum takviye olana mamada aldık biraz mama biraz süt İnşallah kilo almayada başlarlar bi kaç güne
Çok güzel Allahım korusun bebişlerini

Herkese merhaba. Ben de bugün akşamüstü doğum yaptım. Önceki gece sancılarım başladı. Maalesef sabah 1 cm açıklık var dendi. Akşamüstü açıklık giderek arttı, acil sezaryene alındım. Bebekler 1 kg ve 1.2 kg civarındalar. En az 1 ay yoğun bakımda kalırlarmış, doktor öyle öngörüyor. Nasıl oldu aniden hiç anlamadım. Allah sizlere daha geç, vaktinde doğumlar nasip etsin. Bizleri de duanızda anarsanız memnun oluruz.

Aa bebişler sabırsız çıktılar bu ara resmen. Gözün aydın canım ikisi de sağ salim dünyaya gelmiş çok şükür.
Kaç haftalıktınız bebeklerin nasıl iyiler mi, sen nasılsın? Var mıydı öncesinde böyle bir risk?
Yeter ki iyi olsunlar da kalsınlar canım Allah size bağışlasın bebeklerini

Sağolun. Bebekler 27+4 te doğmuş oldu. Ben şükür iyiyim, bebeklerin durumu da ilk 48 saatte belli olurmuş. Herhangi bir risk yoktu erken doğum ile ilgili. Bir gece aniden alt karnımda sancı başladı, ishal olma hissi gibi. Beraberinde karnım sertleşiyordu. Sabah doktora gittik 1 cm açılma var dedi. Nst'te hiçbir şey görünmedi. Ciğer geliştirici vuruldu, magnezyum tedavisine başlandı. Fakat ikindi vakti açıklık neredeyse 7 cm'e ulaşmış. Hem de bende ciddi hiçbir sancı yokken. Yine ara ara benzer karın ağrısı gibi ağrılar yaşadım sadece. Bunun sonucunda sezaryene alındım. Takdiri ilahi.

Amin, inşallah canım gözün aydın biraz ayrı da kalacak olsanız evlatlarına kavuşmuşsun, inşallah hiçbir problem olmadan yoğun bakım sürecini de atlatır sağlıkla evinizin yolunu tutarsınız, dualarımızdasınız. Bizi habersiz bırakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…