- 29 Kasım 2021
- 365
- 373
Kese var bebek var kalp atışı yok dendi..Kese var içinde bebek mi yok yoksa kese kayboldu mu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kese var bebek var kalp atışı yok dendi..Kese var içinde bebek mi yok yoksa kese kayboldu mu?
( üzücü. Umarım kalp atışı oluşur. Kaçıncı haftadasın?Kese var bebek var kalp atışı yok dendi..
5 yeni bitti 6 hafta şuan( üzücü. Umarım kalp atışı oluşur. Kaçıncı haftadasın?
Eğer kese ve bebek gelişimi iyise kalp atışı 7. Haftaya kadar oluşabilir5 yeni bitti 6 hafta şuan
Bilmiyorum ki doktor kesin yok dedi çok üzüldüm ama 1 yada 2 hafta daha bekleyelim dedi sonra tekrar bakarız dedi..Eğer kese ve bebek gelişimi iyise kalp atışı 7. Haftaya kadar oluşabilir
Umarım kalp atışı oluşur. Bizi haberdar etBilmiyorum ki doktor kesin yok dedi çok üzüldüm ama 1 yada 2 hafta daha bekleyelim dedi sonra tekrar bakarız dedi..
Inşallah teşekkür ederimUmarım kalp atışı oluşur. Bizi haberdar et
Canım benim yeni gördüm mesajını Allah yardımcınız olsun inşallah bu günler geride kalır hiç ayrılmayacağınız günler gelir. İkisine de ismiyle dua edeceğim Allah size bağışlasın bebekleriniKızlar ben bugün evime geldim öğlen geldim aslında ama toparlanmam zaman oldu Rabbim kimseyi evladından ayrı bırakmasın ben bu kadar zor olucağını tahmin edemiyordum tek istediğim iyi olmaları ama bugün kızım ağladı dokunamadım varlığımı hissettiremedim çok canım yandı oğlum kıza göre biraz daha zor durumda dün entübe edilmişti gece gördüğümde bugün buruna geçmişlerdi sevindim akşam tekrar entübe etmişler oğlum bilge kağan kızım feryal nolur dua edin iyi olsunlar Allahım hepinize vaktinde kucağına almayı nasip etsin
Kızlar ben bugün evime geldim öğlen geldim aslında ama toparlanmam zaman oldu Rabbim kimseyi evladından ayrı bırakmasın ben bu kadar zor olucağını tahmin edemiyordum tek istediğim iyi olmaları ama bugün kızım ağladı dokunamadım varlığımı hissettiremedim çok canım yandı oğlum kıza göre biraz daha zor durumda dün entübe edilmişti gece gördüğümde bugün buruna geçmişlerdi sevindim akşam tekrar entübe etmişler oğlum bilge kağan kızım feryal nolur dua edin iyi olsunlar Allahım hepinize vaktinde kucağına almayı nasip etsin
Tek gebelik gibi gözüküyor. Benim 6. Haftamda 2 kese yanyanaydı.. bir sonra ki kontrolünde kesin belli olur Hayırlı olsunKızlar selam bu bebek ikiz mi yoksa çizili yerlerden biri başka bişey mi oluyo ? Doktor tek gibi net değil dedi ama fotoğrafta görünen ne o zaman ?
Canım iyiyim çok şükür hepinize teşekkür ediyorum güzel dualarınız için Allah razı olsun oğlumda çok şükür iyi iki gündür solunum cihazını çıkarttılar hatta dün ilk kez kucağıma aldım göğsümde uyudu yavrularım onlar iyi bende iyiyim çok şükürCisocum günaydın canım nasılsınız bebişler nasıl bugün? Her gün görmeye gidebiliyor musun?
Maşallah çok çok sevindim, seni hissetmiş olmaları çok güzel tanıdıkları tek ses sensin daha çabuk toparlarlar seninle biraraya geldikçeher gün görmeye gidebiliyor musun? Mama mı veriyorlar?Canım iyiyim çok şükür hepinize teşekkür ediyorum güzel dualarınız için Allah razı olsun oğlumda çok şükür iyi iki gündür solunum cihazını çıkarttılar hatta dün ilk kez kucağıma aldım göğsümde uyudu yavrularım onlar iyi bende iyiyim çok şükür
Evet çok iyi geldi bize huzurlandık hep beraber her gün saat 2 de gidiyorum görmeye süt sağıyorum takviye olana mamada aldık biraz mama biraz süt İnşallah kilo almayada başlarlar bi kaç güneMaşallah çok çok sevindim, seni hissetmiş olmaları çok güzel tanıdıkları tek ses sensin daha çabuk toparlarlar seninle biraraya geldikçeher gün görmeye gidebiliyor musun? Mama mı veriyorlar?
Çok güzel Allahım korusun bebişleriniEvet çok iyi geldi bize huzurlandık hep beraber her gün saat 2 de gidiyorum görmeye süt sağıyorum takviye olana mamada aldık biraz mama biraz süt İnşallah kilo almayada başlarlar bi kaç güne
Aa bebişler sabırsız çıktılar bu ara resmen. Gözün aydın canım ikisi de sağ salim dünyaya gelmiş çok şükür.Herkese merhaba. Ben de bugün akşamüstü doğum yaptım. Önceki gece sancılarım başladı. Maalesef sabah 1 cm açıklık var dendi. Akşamüstü açıklık giderek arttı, acil sezaryene alındım. Bebekler 1 kg ve 1.2 kg civarındalar. En az 1 ay yoğun bakımda kalırlarmış, doktor öyle öngörüyor. Nasıl oldu aniden hiç anlamadım. Allah sizlere daha geç, vaktinde doğumlar nasip etsin. Bizleri de duanızda anarsanız memnun oluruz.
Sağolun. Bebekler 27+4 te doğmuş oldu. Ben şükür iyiyim, bebeklerin durumu da ilk 48 saatte belli olurmuş. Herhangi bir risk yoktu erken doğum ile ilgili. Bir gece aniden alt karnımda sancı başladı, ishal olma hissi gibi. Beraberinde karnım sertleşiyordu. Sabah doktora gittik 1 cm açılma var dedi. Nst'te hiçbir şey görünmedi. Ciğer geliştirici vuruldu, magnezyum tedavisine başlandı. Fakat ikindi vakti açıklık neredeyse 7 cm'e ulaşmış. Hem de bende ciddi hiçbir sancı yokken. Yine ara ara benzer karın ağrısı gibi ağrılar yaşadım sadece. Bunun sonucunda sezaryene alındım. Takdiri ilahi.Aa bebişler sabırsız çıktılar bu ara resmen. Gözün aydın canım ikisi de sağ salim dünyaya gelmiş çok şükür.
Kaç haftalıktınız bebeklerin nasıl iyiler mi, sen nasılsın? Var mıydı öncesinde böyle bir risk?
Yeter ki iyi olsunlar da kalsınlar canım Allah size bağışlasın bebeklerini
Amin, inşallah canım gözün aydın biraz ayrı da kalacak olsanız evlatlarına kavuşmuşsun, inşallah hiçbir problem olmadan yoğun bakım sürecini de atlatır sağlıkla evinizin yolunu tutarsınız, dualarımızdasınız. Bizi habersiz bırakmaHerkese merhaba. Ben de bugün akşamüstü doğum yaptım. Önceki gece sancılarım başladı. Maalesef sabah 1 cm açıklık var dendi. Akşamüstü açıklık giderek arttı, acil sezaryene alındım. Bebekler 1 kg ve 1.2 kg civarındalar. En az 1 ay yoğun bakımda kalırlarmış, doktor öyle öngörüyor. Nasıl oldu aniden hiç anlamadım. Allah sizlere daha geç, vaktinde doğumlar nasip etsin. Bizleri de duanızda anarsanız memnun oluruz.