2022’nin yeni ikiz gebeleri

Kizlar bebek arabasini yan yana tercih edin naçizane tavsiyem onde ya da ustte oturma kavgasi kacinilmaz oluyor aksi halde iki arkadasimda tecrube edindim ve ben yanyana olan bir model tercih ettim daha esit bir gorus acisi ve konfor sagliyor
Ben de sizin gibi düşünüyorum yanyana olanlar ne gibi kapılardan geçemez düşünemiyorum açıkcası ama çocuklar için daha adil geliyo gözümd

Ben de sizin gibi düşünüyorum yanyana olanlar ne gibi kapılardan geçemez düşünemiyorum açıkcası ama çocuklar için daha adil geliyo gözümd
Kesinlikle ve dedigim gibi gecmedigi bir kapiya denk gelmedim mutlaka olabilir ama sosyal yasam alanlarinin kapıları zaten genis sorun yasamayacaginiza eminim

Benim aldığım evimin kapılarından geçiyor asansörüm de büyük zaten sorun olmaz. Asansörün kapısından Yanyana olanı sokamayacak kadar küçük bir asansörse diğer önlü arkalıklar hiç sığmıyormuş boy olarak zaten. Hastanelerin herşeyi, büyük sedyelere uyumlu onların geçtiği yerden geçmeme şansı yok. Belki yerel marketlerde vardır o sorun kapıları içiçe falan bilemedim zaten o kapılardan uzun önlü arkalıyla da geçemezsin bi yardım almadan. önlü arkalı olanları çok daha zor ve ağır anlatıyor kullananlar mutlaka sonrasında yanyanaya geçiyorlarmış o kadar kısa vadede araba değiştirecek durumum yok açıkçası o yüzden ben direk böyle aldım. Markası inglesina biz memnunuz tavsiye ederim bu model düşünüyorsanız. inşallah kullanımı kolay olur düşündüğüm gibi.

Ama o inglesinanınkine direk binebilir mi bebek? Puset gibi yatması gerekmiyor mu? Başta neyle taşıcaksınız? Bende daha almadım bebek arabası sadece araba koltuğu alıcam sanırım başta emin değilim eğer alırsam gösteririm burada

Sizin modelinize netten baktim benimkinden cok daha zarif bir model ben bile sorun yasamiyorsan siz hic yasamazsiniz saglikla buyusun icinde gezsin kuzular
Daha adil ve daha pratik oluyor yanyana modeller.
Bir sey daha onermek istiyorum ilk 2 ay ozellikle tasimak icin pusetten ziyade port bebe tercih edin tavsiyem. İkizler bir tik kucuk dogduklari icin insan pusete koymaya kiyamiyor portbebenin zeminine yumusak ince bir battaniye cok daha saglikli olur diye tavsiye etmisti bir doktor. Ben 2 ay portbebe ile cikardim disari.

dün prego ibiza travel sistem aldık. tercih etmemdeki en büyük etmen
1- tekil bebek arabasına dönüşmesi (ki bemce bu önemli ne kadar ikiz olsalar da belki biri uyurken diğeri gezmek isticek ya da biri hastaneye gitmek durumunda kaşcak tek balına bilemeyiz)
2- tekil araba boyutlarına en yakın olan model buydu. mağazada ölçtük sadece 10cm daha uzun çıktı emlemesine aynı çıktı.

Çok güzel, yüzleri anne babaya dönücek şekilde de çevriliyormuş netten gördüm, tr de yaşasam bu bebek arabasını düşünebilirdim

hayırlı olsun , pusetlerini de aldınız mı ? parçaları takıp çıkarması, katlaması kaldırması nasıl ? bir de kaçıncı aydasınız yani ne zaman alsak diye düşünüyorum ben de . aceleci olmak istemiyorum malum ama fiyatlar da gün geçtikçe uçuyor.

Yeni doğan için tam yatış pozisyonunda yatırıyorlar canım dümdüz yatıyor yani. Evet ben de oto koltuğuna öncelik vermiştim aslında şart olan o şimdilik diye ama Önceki sayfalarda anlatmıştım ben de nasıl aldığımı teşhir ürünü çok uyguna denk geldi o şekilde aldık. Eğer gidip bakma şansın olursa mutlaka bak derim. Ben prego çok istiyordum boş haliyle bile çok ağırdı şok oldum sürdüğümde ve ön arka resmen yapışıktı, bu aldığımda o kadar hafif ki resmen kayıyor tek elle kapanıp açılıyor ben bile yapabiliyorum bu halimle o yüzden görmeden almayın bence de herkesin öncelikler farklı oluyor tabi.

Evet normal zamanda doğan bebekler bile ilk etapta iki büklüm oluyor içinde ama araba için güvenilir olur mu o şekilde? Ben merkeze 1saat uzaklıkta ilçede yaşıyorum her doktora gidiş gelişimiz uzun sürecek.
Evet joieden falan baya zarif duruşu bakalım kullanımı da öyle olur da bebeklerim de severler inşallah

Merhaba. Ben de bebek arabası, puset konusunda yazmak istedim. Benim fikrim genel görüşten biraz farklı ikizler benim ikinci gebeliğim. 4.5 yaşında bir çocuğum var. Ondaki deneyimime dayanarak bebek arabasının Türkiye şartlarında, şehir koşulları, yaz-kış mevsimi de göz önünde bulundurularak ilk etapta elzem olmadığını düşünüyorum.
Puset tarzı oto koltuğu otomobil için olmazsa olmaz tabiki. Hatta evde de çok iş görüyor puset.
Ben bebek arabasını başlangıç için tek alacağım. Diğer bebeği de slingte taşırım diye düşünüyorum, bakalım inşallah başarırım

Ben birini kucagima birini yanima koyuyodum arka koltukta sikica tasima kulplarından tutup sehir icin hiz daha dusuk oldugundan daha rahattim ama tabiki guvenli bulmazsaniz pusetler de sagliksiz degil sonuçta neden olmasin ben kiyamadim doktor da uyarmis olunca

Merhaba kızlar, benim bebeklerim de tek yumurta ikizi olduğu için transfüzyon sendromuna doğru gidiyor dendi çok korktuk ama daha buna alışamadan rahim uzunluğu un 19. Haftada 12mm e düştüğünü acil serklaj yapılabileceğini söyledi doktorumuz. Serklaj İn çoğul gebeliklerde çok önerilmediğinide iletti ama böyle giderse zaten düşecek en azından Bi şans vermekte denemekte fayda var diye karar verdik cuma günü işlem yapıldı şimdi evde yatak istirahatindeyim. Tuvalet dışında kalkmıyorum yemeği bile yatarak yiyorum korkumdan. Çoğul gebeliğin serklaj la tamamlayabilen veya tamamlayamayan oldumu aramızda?

Kızlar bebeklerin hareketlerini sürekli hissetmiyorum, sadece gece uzandığımda veya gün içinde uzandığımda ama çok fazla değil yani tek gebelikken daha çok hissediyodum kızımın hareketlerini. Sizde durumlar nasıl?

Ben sürekli hissediyorum yürürken bile ediyorlar hiç uyumuyor mu bu bebekler diyorum bazen ve yürürken olduğunda çok zor oluyor anında tuvaletim geliyor her yerde.. açken de çok fazla hareket ediyorlar mesela sanki bana kalk bişeyler ye der gibi. ama benim haftam senden ilerde son 2-3haftafı bu kadar çok arttı gittikçe daha net oluyor hareketler. Bebekler büyüyüp alanları küçüldüğü için.

Geçmiş olsun canım inşallah uzun haftalar ileri götürür seni 10haftaya kadar uzatıyorlar serklajla diye duymuştum. Bu grupta olan var mı bilmiyorum ama Happy Mom da çok denk gelmiştim orda bi aratabilirsin konu olarak aklındakileri sorarsın en azından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…