Benim de bugün aklımdan geçti yazacaktım ne durumda diyeCisocum canım nasılsın ne durumdasınız her şey kontrol altındadır inşallah
Son birkaç haftadır çok yoğun ve güçlü şekilde hissediyorum. Videoya çekmeye başladığımdaysa duruyo eşek sıpalarıKızlar bebeklerin hareketlerini sürekli hissetmiyorum, sadece gece uzandığımda veya gün içinde uzandığımda ama çok fazla değil yani tek gebelikken daha çok hissediyodum kızımın hareketlerini. Sizde durumlar nasıl?
Geçmiş olsun. İnşallah en azından yaşam sınırına kadar dayanırlar. Allah yardımcınız olsun.Merhaba kızlar, benim bebeklerim de tek yumurta ikizi olduğu için transfüzyon sendromuna doğru gidiyor dendi çok korktuk ama daha buna alışamadan rahim uzunluğu un 19. Haftada 12mm e düştüğünü acil serklaj yapılabileceğini söyledi doktorumuz. Serklaj İn çoğul gebeliklerde çok önerilmediğinide iletti ama böyle giderse zaten düşecek en azından Bi şans vermekte denemekte fayda var diye karar verdik cuma günü işlem yapıldı şimdi evde yatak istirahatindeyim. Tuvalet dışında kalkmıyorum yemeği bile yatarak yiyorum korkumdan. Çoğul gebeliğin serklaj la tamamlayabilen veya tamamlayamayan oldumu aramızda?
Benim ise tam tersi. İlk gebeliğimde sonuna kadar çok nadir hissettim bebeğin hareketlerini. Bunda ise uykuya geçmeye zorlanıyorum bazen. Çok hareketliler. 20.haftada kasıklarımda dalgalanma şeklindeydi hissedişim, zaman içinde arttı.Kızlar bebeklerin hareketlerini sürekli hissetmiyorum, sadece gece uzandığımda veya gün içinde uzandığımda ama çok fazla değil yani tek gebelikken daha çok hissediyodum kızımın hareketlerini. Sizde durumlar nasıl?
Biz çok aksiyonluyuz bu ara Cumartesi günü dayanılması güç kasık ve karın acısıyla hastaneye gittim rahim kısalığı 3 mm düşmüş ve 2 buçuk cm açılmam vardı nerdeyse doğruyodum hemen yatış yaptılar nidicard kullanıyorum canım şimdi şükür hala doğurmadım 30 hafta olduk İnşallah biraz daha idare ederler aman gözünüzü seviyim sakın yormayın kendinizii güzel arkadaşlarımm inanın bu stresler çok zorCisocum canım nasılsın ne durumdasınız her şey kontrol altındadır inşallah
Çok şaşırdım gerçekten inşallah durdurabildikleri kadar durdururlar doğumu bebişler iyi olsun da doğsalar bile dışarda uygun ortam sağlanıyor artık yeter ki sağlıklı olsunlarBiz çok aksiyonluyuz bu ara Cumartesi günü dayanılması güç kasık ve karın acısıyla hastaneye gittim rahim kısalığı 3 mm düşmüş ve 2 buçuk cm açılmam vardı nerdeyse doğruyodum hemen yatış yaptılar nidicard kullanıyorum canım şimdi şükür hala doğurmadım 30 hafta olduk İnşallah biraz daha idare ederler aman gözünüzü seviyim sakın yormayın kendinizii güzel arkadaşlarımm inanın bu stresler çok zor
Ayy niye aceleci bu bebeler yaa valla doğmadan çektiriyorlar bize. Şuan hastanede misin canım? Açılmalarla bile ilaçlarla haftalarca devam ettiriyorlar gebeliği. İnşallah daha durcaklardır anneleriBiz çok aksiyonluyuz bu ara Cumartesi günü dayanılması güç kasık ve karın acısıyla hastaneye gittim rahim kısalığı 3 mm düşmüş ve 2 buçuk cm açılmam vardı nerdeyse doğruyodum hemen yatış yaptılar nidicard kullanıyorum canım şimdi şükür hala doğurmadım 30 hafta olduk İnşallah biraz daha idare ederler aman gözünüzü seviyim sakın yormayın kendinizii güzel arkadaşlarımm inanın bu stresler çok zor
Bende şok oldum inan insan başta bi idrak edemiyor tüm gece çektim o acıyı önemsemedim resmenÇok şaşırdım gerçekten inşallah durdurabildikleri kadar durdururlar doğumu bebişler iyi olsun da doğsalar bile dışarda uygun ortam sağlanıyor artık yeter ki sağlıklı olsunlar
Kendini yormuş muydun peki? Ben de bu ara hiç olmadığı kadar hareketlilik girdi hayatıma hep bi iş halletmek istiyorum yerleşmemiz de bitmedi bebeklerin eşyası da bitmedi boş bir gün geçince fenalık geliyor sanki bana çok bişey yapamadığım için eşimi de çok bunaltıyorumzorlamayım daha fazla kendimi bari.
Bizim bebelerimiz olana kadar çok nazlı olduktan sonrada çok aceleci çıktıAyy niye aceleci bu bebeler yaa valla doğmadan çektiriyorlar bize. Şuan hastanede misin canım? Açılmalarla bile ilaçlarla haftalarca devam ettiriyorlar gebeliği. İnşallah daha durcaklardır anneleriEn azından 32 yi bi geçsinler, bizi arada haberdar et. Yaa şimdi korktum haftasonu evlilik yıldönümü diye 1 saat uzaklıktaki bi tatil beldesine gittik mini bi tatil, dün arkadaşlarım sürpriz baby shower hazırlamış bütün gece ister istemez yoruldum Bugün kontrolüm var allahım güzel şeyler duymayı nasip etsin
Benim doktorum dedi ki altlı üstlüler ama alttakinin alanı dar üsttekinin alanı geniş alttakinin tekmelerini çok fazla hissetmiyorum genelde vajinamda hissediyorum çünkü baya altta ama rahim ağızına yakın değil o iyi. Üsttekininkini daha çok hissediyorum :)Geçmiş olsun. İnşallah en azından yaşam sınırına kadar dayanırlar. Allah yardımcınız olsun.
Benim ise tam tersi. İlk gebeliğimde sonuna kadar çok nadir hissettim bebeğin hareketlerini. Bunda ise uykuya geçmeye zorlanıyorum bazen. Çok hareketliler. 20.haftada kasıklarımda dalgalanma şeklindeydi hissedişim, zaman içinde arttı.
Göreceksin inşallah, arada yorma kendini anne diye bir hatırlatma çekiyorlar sana ama duruyor çocuklar uslu annesi. Artık 30u da atlamışsın zaten her gün artı onlar içinBizim bebelerimiz olana kadar çok nazlı olduktan sonrada çok aceleci çıktıTaburcu oldum ben pazar günü şükür evdeyim her gün bizim için kâr bakalım İnşallah 32 yi görürüm diyorum bende Yol bişey değilmiş 1 saat benimde vardı planlarım ama öyle çok ayakta durma belim ağrıyo sanıyordum sadece ama maalesef o öyle değilmiş
İnşallah hepimiz sağsalim vaktinde sağlıkla alalım açyavrularımızı kucağımıza şimdiden sözlerini dinletiyor yaveularımmGöreceksin inşallah, arada yorma kendini anne diye bir hatırlatma çekiyorlar sana ama duruyor çocuklar uslu annesi. Artık 30u da atlamışsın zaten her gün artı onlar için
Kilolaları nasıl canım bebeklerin? Benim de bugün kontrolüm vardı doktor 30 ları görelim dikkatli olmaya devam, kritik eşik 32 dir bizim için dediİnşallah hepimiz sağsalim vaktinde sağlıkla alalım açyavrularımızı kucağımıza şimdiden sözlerini dinletiyor yaveularımm
29+4 tü canım en son gittiğimde kız 1450 erkek 1320 oğluş birazcık zayıf kalmış ama haftasına uyumlu dedi doktor bakalım cuma gününü bekliyorum bende İnşallah toplamışlardır biraz dahaKilolaları nasıl canım bebeklerin? Benim de bugün kontrolüm vardı doktor 30 ları görelim dikkatli olmaya devam, kritik eşik 32 dir bizim için dedi
Oy maşallah çok iyi kiloları annesi29+4 tü canım en son gittiğimde kız 1450 erkek 1320 oğluş birazcık zayıf kalmış ama haftasına uyumlu dedi doktor bakalım cuma gününü bekliyorum bende İnşallah toplamışlardır biraz daha
Canım senin muayenen nasıl geçti bebişler nasılKilolaları nasıl canım bebeklerin? Benim de bugün kontrolüm vardı doktor 30 ları görelim dikkatli olmaya devam, kritik eşik 32 dir bizim için dedi
Aradaki fark çok az canım, bizde erkek bariz önde. Kız haftasıyla hatta günüyle tam uyumlu29+4 tü canım en son gittiğimde kız 1450 erkek 1320 oğluş birazcık zayıf kalmış ama haftasına uyumlu dedi doktor bakalım cuma gününü bekliyorum bende İnşallah toplamışlardır biraz daha
Maşallah çok şükür çok iyiler canımCanım senin muayenen nasıl geçti bebişler nasıl
Maşallah böyle devam etsinler inşallahMaşallah çok şükür çok iyiler canım%25 fark stabil şükür hiç açılmıyor. Kızçem tam günü gününe uyumlu 1150 gr, oğlum önde 1550 Ama doktorum kiloları çok güzel dese de kiloya çok takılmıyor haftaya önem veriyor. 32’de bi sürü riskin artık ortadan kalktığını göz, ciğer gelişimi vs gibi şeylerde milad olduğunu bu nedenle dikkatli olmamı dinlenmemi ve 32 yi görmemiz gerektiğinin altını çiziyor hep
Kilo alsınlar istiyoruz çünkü erken doğma ihtimalleri var ve bu haftalardan sonra ikiz oldukları için tek bebeğe göre daha az kilo alacaklar. Nasıl taşırım nasıl bakarım diye düşünüyorum çok minik olursaMaşallah böyle devam etsinler inşallahşuanda tam kaç haftalıksın?
Ben 29+1 oldum bugün. 30olduğumda rapor almaya gideceğim muayenemi de o gün yaptıracağım bakalım günler zor geçiyorBenim bebişler daha küçük kilolarda sanki doktor hiç olumsuz bir yorum yapmadı ama ana yüreği kilo alsın istiyor ve evet tek gebelerin daha mı çok hızlı ilerliyor kiloları bana da öyle geldi.