2022’nin yeni ikiz gebeleri

Bana da yanyana bebek arabaları cocukların bakış açısı açısından daha eşit daha kullanışlı diye düşünüyorum ama arka önlü olanları hiç araştırmadım. Yanyana güzel marka önerileri olanlara açığım

Bana da yanyana bebek arabaları cocukların bakış açısı açısından daha eşit daha kullanışlı diye düşünüyorum ama arka önlü olanları hiç araştırmadım. Yanyana güzel marka önerileri olanlara açığım
Yanyana olanlar kapılardan vs geçerken geçmiyor sıkıntı çıkıyor görümcemin kızlarının arası çok azdı joienin yanyana olan bebek arabasını almıştı nefret etti

Kızlar fikir olması açısından yazıyorum. Ben de hiç aklımda olmayan bi bebek arabası aldım bugün geldi eve ve çok beğendik çok kullanışlı ve hafif kapandığında baya küçülüyor yan yana olan modellerden, İnglesina markası, bu markanın ikiz arabası olduğunu bile bilmiyordum mağazada denk geldi satıcı kalitesini anlata anlata bitiremedi fakat 12000 fiyatı ve bizi çok aşıyordu. Ana merkezi arayıp onay aldılar Teşhir ürününü 6800e bize sattılar. Teşhir olduğu için garantisi yok sadece. Zaten 2yılda da sorun çıkarması pek mümkün olan bir marka değil. Onun dışında her şeyi temiz ve sağlam zaten ikiz arabasına bakmaya gelenlerin sayısı belli hiç sorun etmedim öyle olmasını ikinci el bile bakıyordum. Bizim nasibimizmiş dedik direk. ☺️ Pregoya baktım hiç içime sinmedi alt üst olması ve ağır olması, alttaki çok alttaydı ve arkadakinin alanı çok küçüktü bilmiyorum herkesin kendi tecrübesi tabi. Benimkini tavsiye ederim düşünenlere henüz kullanmamış olsam da odadaki varlığı bugünkü mutluluk sebebim 😅😅
Çok iyi fiyata almışsın canım sonra da yine iyi bir fiyata satarsın. Güzle günlerde kullansın minnoşun. Ben hiç bebek arabası işine girmedim oğlumdan kalan travel sistem ve baston puset vardı gayet iyi durumda. Diğerini de kardeşim verdi yeğenim hiç kullanmadı. Zaten tek başıma çıkamam diye bitişik bişeye ihtiyacım yoktu eşimle çıkarız biri onda biri bende😁

Ev terliği mi? Tavsiyeniz var mı? Ay Allah yardımcımız olsun 😅
Az once annemle konustuk bunu hatta yakindik, Ceyo terliklerimin yastiklari çoktü ayakta dolanmaktan diyordu 🙈
37 yasimda ilk defa ayaklarim fena, crocs da ise yaramadi Scholl ya da Birken bakiyorum artik... en son evde Nike giyecegim Tavsiyeye açigim 😜

Az once annemle konustuk bunu hatta yakindik, Ceyo terliklerimin yastiklari çoktü ayakta dolanmaktan diyordu 🙈
37 yasimda ilk defa ayaklarim fena, crocs da ise yaramadi Scholl ya da Birken bakiyorum artik... en son evde Nike giyecegim Tavsiyeye açigim 😜

Ortopedik Ayakkabı satan ve ya medikalcilerden almanızı tavsiye ederim . Bugüne kadar neden görmemişim diyeceksiniz emin olun 😀

Biraz pahalı ama 2-3 sene giyiyim derseniz adidasın bu terlikleri çok güzel oluyo

Eklentiler

• ACE5CD6B-9121-43CE-A040-28A4CE3E0740.png
    ACE5CD6B-9121-43CE-A040-28A4CE3E0740.png
    114,9 KB · Görüntüleme: 57
ya maşallah maşallah ne kadar az almışsınız ikizlere rağmen bir de. beslenme konusunda diyetisyen desteği alıyor musunuz ? ya da beslenme düzenimi şöyle değiştirdim bunları ekledim çıkardım önerilerniz var mı ? ben daha 3. ayı tamamlamadan 3 kilo aldım bile ve açlığımın önüne geçemiyorum. beni çok zorluyor bu durum.
ben en en başından beri öyleyim annem çok şaşırıyor anlam veremiyor aslında bende veremiyorum çok garip aniden açlık krizine giriyor gibi oluyorum sürekli midem kazınıyor gece iki defa kalkıp bişeyler yiyorum 12 haftalıkta 5 kilo aldım durum vahim

ben en en başından beri öyleyim annem çok şaşırıyor anlam veremiyor aslında bende veremiyorum çok garip aniden açlık krizine giriyor gibi oluyorum sürekli midem kazınıyor gece iki defa kalkıp bişeyler yiyorum 12 haftalıkta 5 kilo aldım durum vahim
Ben 6 kg aldım 1 kilosunu verdim 23 haftalığım doktorum çok hızlı kilo almışsın dedi ve şeker yüklemesi yaptırmamı istedi haftaya. Senin doktorun çok kızıcak bence 😂

Kizlar bebek arabasini yan yana tercih edin naçizane tavsiyem onde ya da ustte oturma kavgasi kacinilmaz oluyor aksi halde iki arkadasimda tecrube edindim ve ben yanyana olan bir model tercih ettim daha esit bir gorus acisi ve konfor sagliyor 🤗

Kizlar bebek arabasini yan yana tercih edin naçizane tavsiyem onde ya da ustte oturma kavgasi kacinilmaz oluyor aksi halde iki arkadasimda tecrube edindim ve ben yanyana olan bir model tercih ettim daha esit bir gorus acisi ve konfor sagliyor 🤗
Yanyana tercih etmeseydiniz keşke kapılardan vs geçerken çok zor oluyor aksine altlı üstlü daha kolay. Görümcemde yanyana olandan vardı hiç memnun değildi joie marka

Kızlar abur cubur yiyen var mı? Ben aşırı tatlı yediğimi farkettim gofret, baklava felan. Cipste yiyorum kola zero da içiyorum bazen of😭bu hamileliğimde hiç dikkat edemiyorum öncekinde hep beslenmeme dikkat ediyodum

Yanyana tercih etmeseydiniz keşke kapılardan vs geçerken çok zor oluyor aksine altlı üstlü daha kolay. Görümcemde yanyana olandan vardı hiç memnun değildi joie marka
Asansor kapilari haric bir zorlugunu yasamadim kapilardan yana arabada,bagajda durdugu icin sorun olmuyor kendi adima. Altli ustulde yer kavgasi durumu cok yuksek ihtimal

Ben de puset almayı düşünmüyorum direk oto koltuğu alalım diyorum sizin dediklerinize göre mantıklı düşünmüşüm öyle mi yapılmasını tavsiye edersiniz?
Sanırım ben yanlış anlaşıldım. Puset almayın demiyorum. Pusetin de kullanım alanları var. Özellikle ilk zamanlar doktora gidilirken, hastane çıkışı gibi. Bir de bebekleri arabaya puset ile koyunca eve çıkarken direk pusetlerle taşırsanız uyanmayabiliyorlar. Benim demek istediğim pusetlerin bebek arabası ile uyumlu olmasına takılmayın. Eğer etrafınızda size puset veren varsa veya temiz ikinci el bulduysanız alabilirsiniz. Ben bebek arabası ile pusetleri aynı anda çok nadir kullandım. Şimdiki aklım olsa pusetlere o kadar para vermezdim. Pusetin kolaylıkları gerçekten var yukarıda saydıklarım gibi. Hee ama bunlar çok önemli değil benim için derseniz evet puset almadan oto koltuğu ile idare edebilirsiniz.

Ev terliği mi? Tavsiyeniz var mı? Ay Allah yardımcımız olsun 😅
Önce crocs aldım çok çok terletti. Sonra da ceyodan anatomik olan bir tane aldım. Gerçekten hafif ve rahat ama o kadar çok ayakta kalınıyor ki onun da bantları acıtıyor bir yerden sonra. Ama yine de herhangi bir terliğe göre daha iyi. Henüz en iyisini bulamadım :) Gerçekten Allah yardımcımız olsun hepimizin yorucu oluyor. İkizler için tek bebeğe göre iki katı demesin kimse çok sinirleniyorum bence iki katından da zor. Çoğu zaman gün içerisinde 5 dak uzanma şansı olmuyor. Ama sevgisi de o kadar fazla 😻🥰🤗 Sağlıcakla bebişlerinizi kucağınıza alın ve keyfini çıkarın. Sonuçta zor günler geçecek. Bizler ilk ikiz büyütenler değiliz. Ben hep anaannemi düşünüyorum. Teyzem ve dayım ikizler. Ondan önce de iki dayım ikizmiş ama vefat etmişler küçük yaşta. O zamanın şartlarında ikizleri büyütmek ne büyük zorluktur. O yüzden hep halime şükrediyorum 🙏🏻

Sanırım ben yanlış anlaşıldım. Puset almayın demiyorum. Pusetin de kullanım alanları var. Özellikle ilk zamanlar doktora gidilirken, hastane çıkışı gibi. Bir de bebekleri arabaya puset ile koyunca eve çıkarken direk pusetlerle taşırsanız uyanmayabiliyorlar. Benim demek istediğim pusetlerin bebek arabası ile uyumlu olmasına takılmayın. Eğer etrafınızda size puset veren varsa veya temiz ikinci el bulduysanız alabilirsiniz. Ben bebek arabası ile pusetleri aynı anda çok nadir kullandım. Şimdiki aklım olsa pusetlere o kadar para vermezdim. Pusetin kolaylıkları gerçekten var yukarıda saydıklarım gibi. Hee ama bunlar çok önemli değil benim için derseniz evet puset almadan oto koltuğu ile idare edebilirsiniz.

Önce crocs aldım çok çok terletti. Sonra da ceyodan anatomik olan bir tane aldım. Gerçekten hafif ve rahat ama o kadar çok ayakta kalınıyor ki onun da bantları acıtıyor bir yerden sonra. Ama yine de herhangi bir terliğe göre daha iyi. Henüz en iyisini bulamadım :) Gerçekten Allah yardımcımız olsun hepimizin yorucu oluyor. İkizler için tek bebeğe göre iki katı demesin kimse çok sinirleniyorum bence iki katından da zor. Çoğu zaman gün içerisinde 5 dak uzanma şansı olmuyor. Ama sevgisi de o kadar fazla 😻🥰🤗 Sağlıcakla bebişlerinizi kucağınıza alın ve keyfini çıkarın. Sonuçta zor günler geçecek. Bizler ilk ikiz büyütenler değiliz. Ben hep anaannemi düşünüyorum. Teyzem ve dayım ikizler. Ondan önce de iki dayım ikizmiş ama vefat etmişler küçük yaşta. O zamanın şartlarında ikizleri büyütmek ne büyük zorluktur. O yüzden hep halime şükrediyorum 🙏🏻
Teşekkür ederim bilgilendirmeler için sağolun 🥰🥰

X