Inşallah sonlanmaz ve kızını ve oğlunu sağlıklı bir şekilde kucağına alırsınCanım erkeğe yapıldı ama kıza yapılamadı maalesef. 1,5 saat 2 uzman perinatolog bir doçent inceledi ama kıza giriş yerini benim hayatım için riskli buldular. Bağırsaklarıma çok yakın ve anneyi kaybedebiliriz dedi doçentBi de yanımda konuşuyolar öldüm stresten. Erkeğin sağlığından emin olalım dedi doktor ana sonuç 20 güne çıkıyor ama ara rapor perşembe çıkcak belli olcak. Kızla arası açılıyor ve kızın suyu az. Öngörülen kızın kendi kendine sonlanacak olması Erkeğin tek devam edeceği düşünülüyor. Takipte olcam erkeğin sonucu çıkınca kızı da inceleyip belki kordonsentez yapılcak. Kız zaten sonradan ortaya çıktı biliyosun sanırım gelişim olarak tamamlayamıyor. Perşembe kendi tüp bebek merkezindeki doktorum ve perinatologumla randevum var. Bakalım onlar nasıl yorumlayacak
Canım erkeğe yapıldı ama kıza yapılamadı maalesef. 1,5 saat 2 uzman perinatolog bir doçent inceledi ama kıza giriş yerini benim hayatım için riskli buldular. Bağırsaklarıma çok yakın ve anneyi kaybedebiliriz dedi doçentBi de yanımda konuşuyolar öldüm stresten. Erkeğin sağlığından emin olalım dedi doktor ana sonuç 20 güne çıkıyor ama ara rapor perşembe çıkcak belli olcak. Kızla arası açılıyor ve kızın suyu az. Öngörülen kızın kendi kendine sonlanacak olması Erkeğin tek devam edeceği düşünülüyor. Takipte olcam erkeğin sonucu çıkınca kızı da inceleyip belki kordonsentez yapılcak. Kız zaten sonradan ortaya çıktı biliyosun sanırım gelişim olarak tamamlayamıyor. Perşembe kendi tüp bebek merkezindeki doktorum ve perinatologumla randevum var. Bakalım onlar nasıl yorumlayacak
Fetal dna %99 sonuc veriyor ikili test ikiz gebelikte doğru sonuc vermiyor o yüzden doktorlar gerek görmüyorfetal dna yaptırmadan önce bir sorun olduğnu size hiç söylemediler mi ? ikili , üçlü testte vs.
birde amniyosentez ağrılı bir işlem mi sizin için ?
ben fetal dna yaptırmamaya karar verdim.Fetal dna %99 sonuc veriyor ikili test ikiz gebelikte doğru sonuc vermiyor o yüzden doktorlar gerek görmüyor
Hoşgeldin canım hayırlısıyla gelsinMerhaba arkadaşlar, ben de doğal yoldan ikiz gebeliği yaşıyorum şuan. 8+ haftadayım 21 aylık da bir kızım var Muhtemel doğumum ocak sonu görünüyor ama bakalım hayırlısı. Allah hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
O senin kararın canım ama ikiz gebeliklerde ikili test doğru sonuç vermiyor. Ultrason kontrollerinde doktor birşey görürse (Allah korusun) o zaman yaptırırsın sende. Ben direk kafam rahat etmesi için yaptırdım.ben fetal dna yaptırmamaya karar verdim.
Amiiin inşallahInşallah sonlanmaz ve kızını ve oğlunu sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın
Herhangi bir sorunumuz yoktu. İkili test zaten ikizlere yapılmıyor sadece ense kalınlığı ve nazal kemik ölçümü oluyor. İğne rahim zarını geçerken bi tık acılı ama anlık bişey hemen geçiyorfetal dna yaptırmadan önce bir sorun olduğnu size hiç söylemediler mi ? ikili , üçlü testte vs.
birde amniyosentez ağrılı bir işlem mi sizin için ?
bana iikili test yaptılar ense kalınlıgı için sorun yok dedi.Amiiin inşallah
Herhangi bir sorunumuz yoktu. İkili test zaten ikizlere yapılmıyor sadece ense kalınlığı ve nazal kemik ölçümü oluyor. İğne rahim zarını geçerken bi tık acılı ama anlık bişey hemen geçiyor
Ense kalınlığında bizde de bir sorun yokbana iikili test yaptılar ense kalınlıgı için sorun yok dedi.
16.haftamda tekrar gidicem
Amin ins.canim hepimiz sağlıkla kucağımıza alalimAllah kurtarsın sağlıkla kucağına almak nasip etsinBizler de görürüz inşallah
Ben de 28. Haftadayım yavaş yavaş ağırlaştığımı hissediyorum. Çabuk yoruluyorum ve nefes nefese kalıyorum.
Bunlara rağmen bu günleri de görmek öyle güzel ki...
34.haftadayim her hafta kontrolüm var dr bundan sonra istediği zmn gelebilir sorun olmaz dedi tabi beklerler 37 almayı planliyo drAminnKaç haftanız kaldı doğum için?
Merhaba nereden nereye 2018 ikiz annelerideyken sanırım şimdide 2022 ikiz annelerine yazıcam sevinsemmi üzülsemmi bilemedim.
Merhaba nereden nereye 2018 ikiz annelerideyken sanırım şimdide 2022 ikiz annelerine yazıcam sevinsemmi üzülsemmi bilemedim.
[/QUO
Gerçekten mi :) ailenden var mıydı ikizler
Allahim şifa versin kızına da ins.her şey yoluna girer ikisini de sağlıkla kucağınıza alirsiniz.kendinizi uzmemeye calisin Allah büyük dualarım sizinleCanım erkeğe yapıldı ama kıza yapılamadı maalesef. 1,5 saat 2 uzman perinatolog bir doçent inceledi ama kıza giriş yerini benim hayatım için riskli buldular. Bağırsaklarıma çok yakın ve anneyi kaybedebiliriz dedi doçentBi de yanımda konuşuyolar öldüm stresten. Erkeğin sağlığından emin olalım dedi doktor ana sonuç 20 güne çıkıyor ama ara rapor perşembe çıkcak belli olcak. Kızla arası açılıyor ve kızın suyu az. Öngörülen kızın kendi kendine sonlanacak olması Erkeğin tek devam edeceği düşünülüyor. Takipte olcam erkeğin sonucu çıkınca kızı da inceleyip belki kordonsentez yapılcak. Kız zaten sonradan ortaya çıktı biliyosun sanırım gelişim olarak tamamlayamıyor. Perşembe kendi tüp bebek merkezindeki doktorum ve perinatologumla randevum var. Bakalım onlar nasıl yorumlayacak
Allah'ım sağlıkla kucağına almak nasip etsin . Ciğer geliştirici iğne vurdular mı? Senin sağlığın nasıl ?34.haftadayim her hafta kontrolüm var dr bundan sonra istediği zmn gelebilir sorun olmaz dedi tabi beklerler 37 almayı planliyo dr
Allah'ım sağlıkla kucağına almak nasip etsin . Ciğer geliştirici iğne vurdular mı? Senin sağlığın nasıl ?34.haftadayim her hafta kontrolüm var dr bundan sonra istediği zmn gelebilir sorun olmaz dedi tabi beklerler 37 almayı planliyo dr