2022’nin yeni ikiz gebeleri

Inşallah sonlanmaz ve kızını ve oğlunu sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın

fetal dna yaptırmadan önce bir sorun olduğnu size hiç söylemediler mi ? ikili , üçlü testte vs.

birde amniyosentez ağrılı bir işlem mi sizin için ?

fetal dna yaptırmadan önce bir sorun olduğnu size hiç söylemediler mi ? ikili , üçlü testte vs.

Fetal dna %99 sonuc veriyor ikili test ikiz gebelikte doğru sonuc vermiyor o yüzden doktorlar gerek görmüyor

Merhaba arkadaşlar, ben de doğal yoldan ikiz gebeliği yaşıyorum şuan. 8+ haftadayım 21 aylık da bir kızım var Muhtemel doğumum ocak sonu görünüyor ama bakalım hayırlısı. Allah hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Hoşgeldin canım hayırlısıyla gelsin

ben fetal dna yaptırmamaya karar verdim.
O senin kararın canım ama ikiz gebeliklerde ikili test doğru sonuç vermiyor. Ultrason kontrollerinde doktor birşey görürse (Allah korusun) o zaman yaptırırsın sende. Ben direk kafam rahat etmesi için yaptırdım.

Inşallah sonlanmaz ve kızını ve oğlunu sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın
Amiiin inşallah

Herhangi bir sorunumuz yoktu. İkili test zaten ikizlere yapılmıyor sadece ense kalınlığı ve nazal kemik ölçümü oluyor. İğne rahim zarını geçerken bi tık acılı ama anlık bişey hemen geçiyor

Fetal dna belli başlı şeylere bakıyor güvenirliği yüksek ancak ordan düşük risk geldiği durumlarda bile ayrıntılı ultrasonda sıkıntılar çıkan bebekler var okuduğum kadarıyla. Amniyosentez yapılan birinde fetal dna da bakılmayan kromozomlarla ilgili bir sıkıntı çıkmış örneğin sonlandırmak zorunda kalmış. Yani amniyosentez dışında aslında hiçbiri %100 ve geniş kapsamlı bilgi vermiyor. Fetal dna yaptırıp detaylı ultrasonda bişey çıkmamasını dilemekten başka bişey yok maalesef

bana iikili test yaptılar ense kalınlıgı için sorun yok dedi.

16.haftamda tekrar gidicem

Allahim şifa versin kızına da ins.her şey yoluna girer ikisini de sağlıkla kucağınıza alirsiniz.kendinizi uzmemeye calisin Allah büyük dualarım sizinle

Kızlar bende 14 haftalığım 23ü gibi uçak yolculuğu yapıcam doktor gitmeden önce kesin kontrole gelmemi istedi serviks’i ölçücekmiş inşallah herşey yolunda gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…