Evet ya 2 kiloyu geçtiyse küvezden çıkarıyorlarmış daha da minik olma ihtimalleri çok yüksek yani2.5 kg çok iyi rakam ama genelde daha minik doğuyorlar. Herkes 3-6 ay alın diyor ama benim oğlum 3.250 doğdu ve en az 1 ay giydi 0-3 leri. Öbür türlü kuzular içinde yüzüyor kıyafetlerin. İkizlerin son haftalardaki kilo durumlarına göre birkaç parça da prematüre almak gerekebilir hatta
Teşekkür ederim ins hepimiz sağlıkla kucağımıza alirizHoşgeldiniz bende 26+2 haftalığım. İkiside erkek benimkilerin. Diğer sayfa biraz da doğuma çok az kalmış yada yeni doğum yapmış anneler yorum yapıyor. Hal böyle olunca da farklı konularda bilgililer ve sorumuza vakit ayıramıyorlar
Sizinki de az kalmış sağlıklı doğumlar dilerim
Hosbulduk benim Bi tane de 4 yaşında kızım var :) Allah bağışlasın hepsini ins.Hoşgeldinizzzz benimkilerde 2side kız:))
Tesekkurler sukur bu zmna geldikMaşallah yolun sonuna gelmişsinizbenimkiler de kız hazırlıklarınız bitti mi? Ben hala hiç bir şey almadım almaya çekiniyorum sanki.
Teşekkürler Amin herkes ins sağlıkla alır kucağına.ben çok ikiz hamilelikle ilgili şeyler okumamaya çalıştım etrafa biraz kulağımı kapattım.ilk durum beni çok geriyodu onu değiştirdim rahatladim.ilk 5 ayim bulantilarla affedersiniz kusmalarla geçti başka şey düşünmeye vaktim olmadı mümkün mertebe dinlenerek gecirdim.sukur bu zmna geldik.asil zorluk suanmisMaşallah ne güzel haftalara kadar gelmişsiniz. Gerçekten ikiz hamilelik baştan sona stres dolu bir dönem, 30 sonrası haftaları görmeyi Allah herkese nasip etsinSağlıkla doğsun prensesleriniz
O çekince bende de hep vardı biliyomusun zar zor 3-5 parça tulum zıbın bişey almıştım. Şimdi durumumdan dolayı iyice korktum ben sanırım çoğu şeyi doğumdan sonraya bırakıcam
Canım perinatolog detaylı inceledi ultrasonda bir sıkıntı yok ama kızımın suyu azmış o da sonrası için düşündürüyor. Kan sulandırıcı kullandığım için 4-5 gün geçmesi gerekiyormuş pazartesi 9 da amniyosentez yapılcak ara sonuç 3 gün sonra çıkacak, asıl sonuç 15 güne kadar gelecek. Hayırlısı demekten başka yapacak birşeyimiz yok şuaneras0201 muayenen nasıl geçti ne dediler canım? İnşallah içini rahatlatacak şeyler duymuşsundur.
İnşallah hiç bir sorun çıkmaz suyu da düzelir dualarım sizinleCanım perinatolog detaylı inceledi ultrasonda bir sıkıntı yok ama kızımın suyu azmış o da sonrası için düşündürüyor. Kan sulandırıcı kullandığım için 4-5 gün geçmesi gerekiyormuş pazartesi 9 da amniyosentez yapılcak ara sonuç 3 gün sonra çıkacak, asıl sonuç 15 güne kadar gelecek. Hayırlısı demekten başka yapacak birşeyimiz yok şuan
İnşallah sorunsuz bir şekilde atlatırsın bu günleri hayırlısıyla sağlıkla kavuşursun bebeklerine .Canım perinatolog detaylı inceledi ultrasonda bir sıkıntı yok ama kızımın suyu azmış o da sonrası için düşündürüyor. Kan sulandırıcı kullandığım için 4-5 gün geçmesi gerekiyormuş pazartesi 9 da amniyosentez yapılcak ara sonuç 3 gün sonra çıkacak, asıl sonuç 15 güne kadar gelecek. Hayırlısı demekten başka yapacak birşeyimiz yok şuan
İnşallah amin canımİnşallah hiç bir sorun çıkmaz suyu da düzelir dualarım sizinle
Amiin çok teşekkürlerİnşallah sorunsuz bir şekilde atlatırsın bu günleri hayırlısıyla sağlıkla kavuşursun bebeklerine .
Ben son ölçümde 4.1 diKızlar aranızda rahim kısalığı ölçümü yaptıranlar var mı benim 15 gün önce 34 bugün 30 çıktı 25 altı sıkıntı serklaj yapılıyor sanırım dahada kısalırsa
İnşallah onun sonucunda da güzel haberler alacaksın canım benimCanım perinatolog detaylı inceledi ultrasonda bir sıkıntı yok ama kızımın suyu azmış o da sonrası için düşündürüyor. Kan sulandırıcı kullandığım için 4-5 gün geçmesi gerekiyormuş pazartesi 9 da amniyosentez yapılcak ara sonuç 3 gün sonra çıkacak, asıl sonuç 15 güne kadar gelecek. Hayırlısı demekten başka yapacak birşeyimiz yok şuan
Ben de merak ediyorum senin bebişin inşallah hayırlısıyla temiz çıkacak sonucunCanım perinatolog detaylı inceledi ultrasonda bir sıkıntı yok ama kızımın suyu azmış o da sonrası için düşündürüyor. Kan sulandırıcı kullandığım için 4-5 gün geçmesi gerekiyormuş pazartesi 9 da amniyosentez yapılcak ara sonuç 3 gün sonra çıkacak, asıl sonuç 15 güne kadar gelecek. Hayırlısı demekten başka yapacak birşeyimiz yok şuan
Sebebine bağlı tamamenİnşallah onun sonucunda da güzel haberler alacaksın canım benimpeki su azalması önlenebilir yada düzeltilebilir bir şey mi?
Sanırım çok iyi bir şey değil ama su sınırda mı sınırın altında mı bilmiyorum. Şu amniyosentezi atlatalım da ona yoğunlaşcamİnşallah onun sonucunda da güzel haberler alacaksın canım benimpeki su azalması önlenebilir yada düzeltilebilir bir şey mi?
İnş sonuclarjniz iyi gelir.havuc suyu iyi geliyormuş amniyon sivisini artiriyomusCanım perinatolog detaylı inceledi ultrasonda bir sıkıntı yok ama kızımın suyu azmış o da sonrası için düşündürüyor. Kan sulandırıcı kullandığım için 4-5 gün geçmesi gerekiyormuş pazartesi 9 da amniyosentez yapılcak ara sonuç 3 gün sonra çıkacak, asıl sonuç 15 güne kadar gelecek. Hayırlısı demekten başka yapacak birşeyimiz yok şuan
İnşallah çok teşekkür ederimBen de merak ediyorum senin bebişin inşallah hayırlısıyla temiz çıkacak sonucun
Bikaç yerde daha gördüm havuç suyunu denemekten zarar gelmezSebebine bağlı tamamen
Havuç suyu armut suyu arttırıyor diye biliyorum
Çok sağolun, inşallahİnş sonuclarjniz iyi gelir.havuc suyu iyi geliyormuş amniyon sivisini artiriyomus
Benim her muayenede ölçülüyor 34 civarı çıkıyor ama benim de en korktuğun şey çünkü hiç bir belirtisi olmuyormuş ancak muayenede öğreniyorsun kısalmayı. Serklaj da hafta ilerledikçe yapmıyorlarlar başlarda yapılıyor diye biliyorum. İlaçlarla ve istirahatle tekrar uzamasını sağlıyorlar.Kızlar aranızda rahim kısalığı ölçümü yaptıranlar var mı benim 15 gün önce 34 bugün 30 çıktı 25 altı sıkıntı serklaj yapılıyor sanırım dahada kısalırsa
Havuç suyundan çok fayda gören arkadaşlar tanıdım gerçekten etkili olduğunu söyledilerİnşallah çok teşekkür ederim
Bikaç yerde daha gördüm havuç suyunu denemekten zarar gelmez
Çok sağolun, inşallahDua ediyoruz sadece hakkımızda en hayırlısı olsun, denicem havuç suyunu