Aslında belirti olarak kendi tüp bebek doktorum söyledi bir kaç bişey bende biraz şüphelenip öyle gittim doktora. Çok sıkışmış gibi olup tuvalete gittiğinde az miktarda idrar yaparsan sümüğümsü yapıda akıntın olursa ve günde 5 kereden fazla adet sancısı gibi rahme baskı yapan sancın olursa muhakkak gel dedi sancı harici olan belirtileri biraz yaşadım . Doktor şuan için sorun yok ama dikkatli ol muayeneleri aksatma dedi haftada bir proluton vardı zaten ona devam serklaj demedi ama endişeliyim eğer yapılcaksa bir an önce olsun istiyorum .Benim her muayenede ölçülüyor 34 civarı çıkıyor ama benim de en korktuğun şey çünkü hiç bir belirtisi olmuyormuş ancak muayenede öğreniyorsun kısalmayı. Serklaj da hafta ilerledikçe yapmıyorlarlar başlarda yapılıyor diye biliyorum. İlaçlarla ve istirahatle tekrar uzamasını sağlıyorlar.
Günaydın canım, ilk gebeliğim olduğu için kıyaslayamıyorum fakat bazen dünden bugüne büyümüş oluyor, son iki hafta bir atak halinde göbüş, artık dışarıdan hamile olduğum anlaşılıyor resmen.Kızlar günaydın, göbekleriniz ne durumda? Bu kadar hızlı büyüdüğüne inanamıyorum ben oğlumda bu göbeğe 6 aylıkken sahiptimHer hafta bir öncekine göre ciddi fark oluyor
Benim daha hiç büyümedi hiç kilo da almadımKızlar günaydın, göbekleriniz ne durumda? Bu kadar hızlı büyüdüğüne inanamıyorum ben oğlumda bu göbeğe 6 aylıkken sahiptimHer hafta bir öncekine göre ciddi fark oluyor
İlkte zaten göbek daha küçük oluyor 2. ler 3-4 hafta daha önce çıkarmış. Benim de dışardan baya belli ben burdayım diyorGünaydın canım, ilk gebeliğim olduğu için kıyaslayamıyorum fakat bazen dünden bugüne büyümüş oluyor, son iki hafta bir atak halinde göbüş, artık dışarıdan hamile olduğum anlaşılıyor resmen.
Benim de son 2 haftada baya büyüdü 14. haftamda bende de belli değildi. Henüz 2 kg civarı aldım ben deBenim daha hiç büyümedi hiç kilo da almadımminicik
Benim de göbeğim beni her gün şok ediyor çıksın çıksın istedim ama bu hızla giderse 4ay sonra göbeğimi patlatarak çıkacak benim bebeler heraldeKızlar günaydın, göbekleriniz ne durumda? Bu kadar hızlı büyüdüğüne inanamıyorum ben oğlumda bu göbeğe 6 aylıkken sahiptimHer hafta bir öncekine göre ciddi fark oluyor
Bi de benim hayatımda hiç göbeğim olmamıştı hep dümdüzdü şuanda üstten bakınca aşağıyı görememek çok farklı hissettiriyorBenim de göbeğim beni her gün şok ediyor çıksın çıksın istedim ama bu hızla giderse 4ay sonra göbeğimi patlatarak çıkacak benim bebeler heraldeben de 1,5kilo aldım henüz tam 2bile değil ama göbeğim öyle demiyor
Ben de 4 ay sonra ne oluruz merak ediyorum. Göbeğe bakınca kilolar gerçeği yansıtmıyorBenim de göbeğim beni her gün şok ediyor çıksın çıksın istedim ama bu hızla giderse 4ay sonra göbeğimi patlatarak çıkacak benim bebeler heraldeben de 1,5kilo aldım henüz tam 2bile değil ama göbeğim öyle demiyor
Benim de göbek deliğim baya çukurdur ilk gebeliğimde hiç göbek fırlamadı o çukurluk ancak düzleşti ama bunda bence 1-2 aya fırlarBi de benim hayatımda hiç göbeğim olmamıştı hep dümdüzdü şuanda üstten bakınca aşağıyı görememek çok farklı hissettiriyorbi de göbek deliğim baya kapalıydı benim başkalarının ki farklı gelirdi o da büyük olmamasındanmış sanırım göbek deliğim açıldı şuanda her şey çok garip geliyor..
Deliğin içi mi fırlayacak? Sonra eski haline dönecek miBen de 4 ay sonra ne oluruz merak ediyorum. Göbeğe bakınca kilolar gerçeği yansıtmıyor
Benim de göbek deliğim baya çukurdur ilk gebeliğimde hiç göbek fırlamadı o çukurluk ancak düzleşti ama bunda bence 1-2 aya fırlar
Evet canım içi fırlıyor ama çoğunlukla eski haline dönüyor. Benimki döndüDeliğin içi mi fırlayacak? Sonra eski haline dönecek mi
Ay benim de çukur özellikle akşamları tamamen yok oluyor, biraz korkutucu geliyor o görüntüBi de benim hayatımda hiç göbeğim olmamıştı hep dümdüzdü şuanda üstten bakınca aşağıyı görememek çok farklı hissettiriyorbi de göbek deliğim baya kapalıydı benim başkalarının ki farklı gelirdi o da büyük olmamasındanmış sanırım göbek deliğim açıldı şuanda her şey çok garip geliyor..
Allah kurtarsın sağlıkla kucağına almak nasip etsinSon aydan bildiriyorum o göbek dışarı fırlıyor ve Uzay mekiği gibi Bi karın oluşuyorbazen yürümek neredeyse imkansizlasiyo.allah hepimizin yardımcısı olsun
AminnSon aydan bildiriyorum o göbek dışarı fırlıyor ve Uzay mekiği gibi Bi karın oluşuyorbazen yürümek neredeyse imkansizlasiyo.allah hepimizin yardımcısı olsun
Maşallah sizde inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınızMerhabalar, bende tek yumurta ikizlerimi bekliyorum. Henüz çok küçükler 9w 5d ultrasona görebenim miniklerim 7 yıl 4 tüp bebek sonrası kendiliğinden geldiler hayatımıza
Canım erkeğe yapıldı ama kıza yapılamadı maalesef. 1,5 saat 2 uzman perinatolog bir doçent inceledi ama kıza giriş yerini benim hayatım için riskli buldular. Bağırsaklarıma çok yakın ve anneyi kaybedebiliriz dedi doçenteras0201 amniyosentez yapıldı mı nasılsın nasıl geçti?
Canım erkeğe yapıldı ama kıza yapılamadı maalesef. 1,5 saat 2 uzman perinatolog bir doçent inceledi ama kıza giriş yerini benim hayatım için riskli buldular. Bağırsaklarıma çok yakın ve anneyi kaybedebiliriz dedi doçentBi de yanımda konuşuyolar öldüm stresten. Erkeğin sağlığından emin olalım dedi doktor ana sonuç 20 güne çıkıyor ama ara rapor perşembe çıkcak belli olcak. Kızla arası açılıyor ve kızın suyu az. Öngörülen kızın kendi kendine sonlanacak olması Erkeğin tek devam edeceğini düşünüyorlar. Takipte olcam erkeğin sonucu çıkınca kızı da inceleyip belki kordonsentez yapılcak. Kız zaten sonradan ortaya çıktı biliyosun sanırım gelişim olarak tamamlayamıyor. Perşembe kendi tüp bebek merkezindeki doktorum ve perinatologumla randevum var. Bakalım onlar nasıl yorumlayacak