benımde ıkızlerım olacak 34. hafta gırdım bugun cıger geliştırıcı ıge yaptram bugunAmin hepimize ins.26.haftada oldum günde 2 doz 2 gün şeklinde şükür hiç bi yan etki de olmamisti
Ben tüp bebek olduğu için başta düşük tehlikesi geçirdiğimde başlanmıştı o iğneye 12.haftada kestiler şuanda günde bir tane progestan fitil koyuyorum devam etcek hep fitil sanırım. Etmese de ben koyarım heralde güvende hissediyor insan açılma durumuna karşı zararları yok zaten.Kızlar bende bu pazar doktora gidicem inşallah seyahat etmeden önce, doktorum progestoron iğnesi başlıcakmış artık bu haftadan itibaren. Aslında 16 haftalıkken demişti ama ben seyahat ediceğim için 15 haftalıkken gitmiş oluyorum. Doğuma kadar bu iğneye devam edicekmişim sanırım haftada 1 kere kalçadan olucam. Sizin doktorunuz bu iğneden bahsettimi? Serviks için yapıyolarmış, düşük riskini önlemek için
26.hafta çok erken değil mi iğne için bir sorun mu yaşamıştın yoksa önlem amaçlı mı yapıldı?Amin hepimize ins.26.haftada oldum günde 2 doz 2 gün şeklinde şükür hiç bi yan etki de olmamisti
Bana da doktor doğuma kadar devam edicez gibi birşey söyledi iğne için, herşey yolunda giderse inşallah 37. Haftada alıcakmış bebekleriBen tüp bebek olduğu için başta düşük tehlikesi geçirdiğimde başlanmıştı o iğneye 12.haftada kestiler şuanda günde bir tane progestan fitil koyuyorum devam etcek hep fitil sanırım. Etmese de ben koyarım heralde güvende hissediyor insan açılma durumuna karşı zararları yok zaten.
Sağlıkla kucağına almak dileğiyle... Az kalmış kavuşmanabenımde ıkızlerım olacak 34. hafta gırdım bugun cıger geliştırıcı ıge yaptram bugun
Daha yeni bitti benim, senin de 14 haftanda biter belki daha erken biterKızlar hala bulantı yaşayıp kilo veren oldumu acaba
İnşallah 3 kilo verdim bebeklerime bakamıyomuşum hissi beni çok üzüyorDaha yeni bitti benim, senin de 14 haftanda biter belki daha erken biter
Hayır zaten ilk trimesterdesin doktorum gayet normal olduğunu söyledi hiç kafana takma dedi bana. Bol su içmeye çalış ben içemiyorum ama doktorum gebelikte sıvı tüketiminin yemekten daha önemli olduğunu söyledi.İnşallah 3 kilo verdim bebeklerime bakamıyomuşum hissi beni çok üzüyor
Benim doktorumda 5 kiloya kadar vermek normal dedi bakıyorum herkes kilo alımını yazıyo bendemi sorun var diye düşündüm böle devam ederse naparım diye morleim bozul ak üzere ama sizinde olmuş galibaHayır zaten ilk trimesterdesin doktorum gayet normal olduğunu söyledi hiç kafana takma dedi bana. Bol su içmeye çalış ben içemiyorum ama doktorum gebelikte sıvı tüketiminin yemekten daha önemli olduğunu söyledi.
Cinsiyet öğrendiniz miHayır zaten ilk trimesterdesin doktorum gayet normal olduğunu söyledi hiç kafana takma dedi bana. Bol su içmeye çalış ben içemiyorum ama doktorum gebelikte sıvı tüketiminin yemekten daha önemli olduğunu söyledi.
Evet ikisi de kız, bir tane de kızım var 3 yaşındaCinsiyet öğrendiniz mi
Allahım bağışlasın inşallah cümlemizinkiyle birlikteEvet ikisi de kız, bir tane de kızım var 3 yaşında
AminnnAllahım bağışlasın inşallah cümlemizinkiyle birlikteİnşallah vaktiyle sağ salim kucağımıza alırızzz kaçıncı haftada öğrendin
Bu hafta ikili test için gittim doktor fetal dna dedi kanımı aldırdım sonra iptal ettim bu hafta ikili tarama için tekrar gidicem kurcalamakdan çok korktumAminnnBen 12. Haftamda öğrendim, fetal dna testi yaptırdım o test cinsiyeti de söylüyor.
O senin kararın canım bende meraktan ölürdüm o yüzden yaptırdım vallaBu hafta ikili test için gittim doktor fetal dna dedi kanımı aldırdım sonra iptal ettim bu hafta ikili tarama için tekrar gidicem kurcalamakdan çok korktum
Allaha emanetler artık canım sağ salim alalım kucağımıza vaktiyleO senin kararın canım bende meraktan ölürdüm o yüzden yaptırdım valla
Herhangi Bi sorun yoktu dr oyle dedi yaptırdık sanırım 26li haftalarda dünyaya gelirse ciğerleri çok gelismedigi için o zmn vurdurdu.ilerleyen zmnlarda vurdurcaz mi demiştim daha sonrası için gerek yok demisti26.hafta çok erken değil mi iğne için bir sorun mu yaşamıştın yoksa önlem amaçlı mı yapıldı?