Çok teşekkür ederim, Allahım bizim için ne yazdıysa o olacak. Umarım en hayırlısı olurAllahim şifa versin kızına da ins.her şey yoluna girer ikisini de sağlıkla kucağınıza alirsiniz.kendinizi uzmemeye calisin Allah büyük dualarım sizinle
Çok sorun olmaz uçak yolculuğu herhalde riskli bir durumun yoksa. Biz de tatil almıştık kıştan oğlum çok hevesle bekliyor doktorum onay verirse perşembe randevum var haftaya pazar yola çıkıcaz 10 gün sonraKızlar bende 14 haftalığım 23ü gibi uçak yolculuğu yapıcam doktor gitmeden önce kesin kontrole gelmemi istedi serviks’i ölçücekmiş inşallah herşey yolunda gider
Geçmiş olsun canım temiz gelir sonucun muhtemelen zaten dediğin gibi varsa bile kızından şüpheleniyorlardı. Arası açılıyor derken kaç gün ya da hafta var aralarında? 2haftaya kadar normal deniyor ilerleyen haftalar için ama bilmiyorum tabi. Suyun azalması sorun sanırım. Baştan beri Çok güzel ilerledik riskler geçti sanıyor insan ama hiç geçmiyor sanırım değil mi.. Allah bebeklerimizi bize bağışlasın inşallahCanım erkeğe yapıldı ama kıza yapılamadı maalesef. 1,5 saat 2 uzman perinatolog bir doçent inceledi ama kıza giriş yerini benim hayatım için riskli buldular. Bağırsaklarıma çok yakın ve anneyi kaybedebiliriz dedi doçentBi de yanımda konuşuyolar öldüm stresten. Erkeğin sağlığından emin olalım dedi doktor ana sonuç 20 güne çıkıyor ama ara rapor perşembe çıkcak belli olcak. Kızla arası açılıyor ve kızın suyu az. Öngörülen kızın kendi kendine sonlanacak olması Erkeğin tek devam edeceği düşünülüyor. Takipte olcam erkeğin sonucu çıkınca kızı da inceleyip belki kordonsentez yapılcak. Kız zaten sonradan ortaya çıktı biliyosun sanırım gelişim olarak tamamlayamıyor. Perşembe kendi tüp bebek merkezindeki doktorum ve perinatologumla randevum var. Bakalım onlar nasıl yorumlayacak
Ben 22.haftada yaklaşık 13-14 saatlik yola gideceğim taşınıyoruz mecbur gidiyorum yoksa risk alamazdım sanırım. Doktor iki saatte bir 15dk mola verip yürü sorun olmaz dedi inşallah. Ben de hem yola çıkmadan hem de vardıktan sonra mutlaka ölçüm yaptıracağım içim rahat etsin diye. Ben perinatologa gidiyorum özellikle sordum hiç bir belirti olur mu kısalma olursa diye kesinlikle anlayabileceğin bi belirti olmaz dedi. Sık sık muayeneye gitmekte fayda var o yüzden çoğul gebeliğin en büyük sıkıntısı erken kısalmalarKızlar bende 14 haftalığım 23ü gibi uçak yolculuğu yapıcam doktor gitmeden önce kesin kontrole gelmemi istedi serviks’i ölçücekmiş inşallah herşey yolunda gider
Her an gelebilirler resmen. Sağlıkla gelsinler inşallah34.haftadayim her hafta kontrolüm var dr bundan sonra istediği zmn gelebilir sorun olmaz dedi tabi beklerler 37 almayı planliyo dr
Valla üniversite hastanesi malum detaylı bilgilendirme olmuyor fark baya var diyor. Ama 15 gün önce gittiğimizde kendi doktorumuza perinatolog 8 gün fark var diye söylemişti. Perşembe randevum var tüm sorularımızın net cevabını ordan öğreneceğiz. Mesela su az diyolar ama ne kadar az sınırda mı? Sınırın altında mı? Riskler bence ikiz gebelikte hiç bitmiyor kucağına alana dek. Allah herkesin sağlıkla kavuşmasını nasip etsin inşallahGeçmiş olsun canım temiz gelir sonucun muhtemelen zaten dediğin gibi varsa bile kızından şüpheleniyorlardı. Arası açılıyor derken kaç gün ya da hafta var aralarında? 2haftaya kadar normal deniyor ilerleyen haftalar için ama bilmiyorum tabi. Suyun azalması sorun sanırım. Baştan beri Çok güzel ilerledik riskler geçti sanıyor insan ama hiç geçmiyor sanırım değil mi.. Allah bebeklerimizi bize bağışlasın inşallahSen de bebeklerin ve kendin için en hayırlı haberi alırsın inşallah
Canım benim oğluşunun sonucu tertemiz gelecek inşallah. Kordonsentez yapılabilir belki kızına da, perşembe günü güzel haberler alırsın inşallahValla üniversite hastanesi malum detaylı bilgilendirme olmuyor fark baya var diyor. Ama 15 gün önce gittiğimizde kendi doktorumuza perinatolog 8 gün fark var diye söylemişti. Perşembe randevum var tüm sorularımızın net cevabını ordan öğreneceğiz. Mesela su az diyolar ama ne kadar az sınırda mı? Sınırın altında mı? Riskler bence ikiz gebelikte hiç bitmiyor kucağına alana dek. Allah herkesin sağlıkla kavuşmasını nasip etsin inşallah
İnşallah canım bakalım bugün 2 den sonra aramamızı söylemişlerdi belki hızlı sonuç bugün çıkarCanım benim oğluşunun sonucu tertemiz gelecek inşallah. Kordonsentez yapılabilir belki kızına da, perşembe günü güzel haberler alırsın inşallah
Bizi haberdar et lütfen erasİnşallah canım bakalım bugün 2 den sonra aramamızı söylemişlerdi belki hızlı sonuç bugün çıkarKordonsentezi o gün de söylediler bakalım ege üniversitesi prof perinatologların birinden randevu aldık belki işlemi kendi yaparsa diye
Allahım güzel, hayırlı haberler nasip et inşallah. Bizi de haberdar et kuzum, dualarımız sen ve minnoşlarınlaİnşallah canım bakalım bugün 2 den sonra aramamızı söylemişlerdi belki hızlı sonuç bugün çıkarKordonsentezi o gün de söylediler bakalım ege üniversitesi prof perinatologların birinden randevu aldık belki işlemi kendi yaparsa diye
Aradınız mı canım inşallah güzel haber almışsındırİnşallah canım bakalım bugün 2 den sonra aramamızı söylemişlerdi belki hızlı sonuç bugün çıkarKordonsentezi o gün de söylediler bakalım ege üniversitesi prof perinatologların birinden randevu aldık belki işlemi kendi yaparsa diye
Ara ara açmadılar bi türlü, eşim gitti en sonunda bugün çıkmamış yarına hazır olur demişlerAradınız mı canım inşallah güzel haber almışsındır
Amin hepimize ins.26.haftada oldum günde 2 doz 2 gün şeklinde şükür hiç bi yan etki de olmamistiAllah'ım sağlıkla kucağına almak nasip etsin . Ciğer geliştirici iğne vurdular mı? Senin sağlığın nasıl ?
Amin hepimize ins.26.haftada oldum günde 2 doz 2 gün şeklinde şükür hiç bi yan etki de olmamisti
Pruluton depot ben de haftada bir doğuma kadar vurulucam.Kızlar bende bu pazar doktora gidicem inşallah seyahat etmeden önce, doktorum progestoron iğnesi başlıcakmış artık bu haftadan itibaren. Aslında 16 haftalıkken demişti ama ben seyahat ediceğim için 15 haftalıkken gitmiş oluyorum. Doğuma kadar bu iğneye devam edicekmişim sanırım haftada 1 kere kalçadan olucam. Sizin doktorunuz bu iğneden bahsettimi? Serviks için yapıyolarmış, düşük riskini önlemek için
Evet bana da öyle dedi. Trde fiyatı nedir canım? Benim sigortam yok yurtdışında yaşıyorum. Buradan kendim mi getirsem yoksa ucuz mu trde?Pruluton depot ben de haftada bir doğuma kadar vurulucam.
Pahalı değil, 30₺ civarı bişey hatta aile hekimine yazdırıyorum 6₺ filan oluyor ayda 4 tane veriyorEvet bana da öyle dedi. Trde fiyatı nedir canım? Benim sigortam yok yurtdışında yaşıyorum. Buradan kendim mi getirsem yoksa ucuz mu trde?
Çoook teşekkür ederimmPahalı değil, 30₺ civarı bişey hatta aile hekimine yazdırıyorum 6₺ filan oluyor ayda 4 tane veriyor
Genelde vuruyorlar ama biraz da drla alakalı çoğu 30lu haftalarda vuruyorCiger geliştirici tüm ikiz hamilelere vuruluyor mu ? mecburi mi ?