2022’nin yeni ikiz gebeleri

Allahim şifa versin kızına da ins.her şey yoluna girer ikisini de sağlıkla kucağınıza alirsiniz.kendinizi uzmemeye calisin Allah büyük dualarım sizinle
Çok teşekkür ederim, Allahım bizim için ne yazdıysa o olacak. Umarım en hayırlısı olur Siz de sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız inşallah
Kızlar bende 14 haftalığım 23ü gibi uçak yolculuğu yapıcam doktor gitmeden önce kesin kontrole gelmemi istedi serviks’i ölçücekmiş inşallah herşey yolunda gider
Çok sorun olmaz uçak yolculuğu herhalde riskli bir durumun yoksa. Biz de tatil almıştık kıştan oğlum çok hevesle bekliyor doktorum onay verirse perşembe randevum var haftaya pazar yola çıkıcaz 10 gün sonra

Geçmiş olsun canım temiz gelir sonucun muhtemelen zaten dediğin gibi varsa bile kızından şüpheleniyorlardı. Arası açılıyor derken kaç gün ya da hafta var aralarında? 2haftaya kadar normal deniyor ilerleyen haftalar için ama bilmiyorum tabi. Suyun azalması sorun sanırım. Baştan beri Çok güzel ilerledik riskler geçti sanıyor insan ama hiç geçmiyor sanırım değil mi.. Allah bebeklerimizi bize bağışlasın inşallah Sen de bebeklerin ve kendin için en hayırlı haberi alırsın inşallah

Kızlar bende 14 haftalığım 23ü gibi uçak yolculuğu yapıcam doktor gitmeden önce kesin kontrole gelmemi istedi serviks’i ölçücekmiş inşallah herşey yolunda gider
Ben 22.haftada yaklaşık 13-14 saatlik yola gideceğim taşınıyoruz mecbur gidiyorum yoksa risk alamazdım sanırım. Doktor iki saatte bir 15dk mola verip yürü sorun olmaz dedi inşallah. Ben de hem yola çıkmadan hem de vardıktan sonra mutlaka ölçüm yaptıracağım içim rahat etsin diye. Ben perinatologa gidiyorum özellikle sordum hiç bir belirti olur mu kısalma olursa diye kesinlikle anlayabileceğin bi belirti olmaz dedi. Sık sık muayeneye gitmekte fayda var o yüzden çoğul gebeliğin en büyük sıkıntısı erken kısalmalar

Valla üniversite hastanesi malum detaylı bilgilendirme olmuyor fark baya var diyor. Ama 15 gün önce gittiğimizde kendi doktorumuza perinatolog 8 gün fark var diye söylemişti. Perşembe randevum var tüm sorularımızın net cevabını ordan öğreneceğiz. Mesela su az diyolar ama ne kadar az sınırda mı? Sınırın altında mı? Riskler bence ikiz gebelikte hiç bitmiyor kucağına alana dek. Allah herkesin sağlıkla kavuşmasını nasip etsin inşallah

Canım benim oğluşunun sonucu tertemiz gelecek inşallah. Kordonsentez yapılabilir belki kızına da, perşembe günü güzel haberler alırsın inşallah

Canım benim oğluşunun sonucu tertemiz gelecek inşallah. Kordonsentez yapılabilir belki kızına da, perşembe günü güzel haberler alırsın inşallah
İnşallah canım bakalım bugün 2 den sonra aramamızı söylemişlerdi belki hızlı sonuç bugün çıkar Kordonsentezi o gün de söylediler bakalım ege üniversitesi prof perinatologların birinden randevu aldık belki işlemi kendi yaparsa diye

Bizi haberdar et lütfen eras Allah şafi ismiyle şifa versin bebeklerine

Allahım güzel, hayırlı haberler nasip et inşallah. Bizi de haberdar et kuzum, dualarımız sen ve minnoşlarınla

Aradınız mı canım inşallah güzel haber almışsındır

Kızlar bende bu pazar doktora gidicem inşallah seyahat etmeden önce, doktorum progestoron iğnesi başlıcakmış artık bu haftadan itibaren. Aslında 16 haftalıkken demişti ama ben seyahat ediceğim için 15 haftalıkken gitmiş oluyorum. Doğuma kadar bu iğneye devam edicekmişim sanırım haftada 1 kere kalçadan olucam. Sizin doktorunuz bu iğneden bahsettimi? Serviks için yapıyolarmış, düşük riskini önlemek için

Pruluton depot ben de haftada bir doğuma kadar vurulucam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…