2022’nin yeni ikiz gebeleri

2.5 kg çok iyi rakam ama genelde daha minik doğuyorlar. Herkes 3-6 ay alın diyor ama benim oğlum 3.250 doğdu ve en az 1 ay giydi 0-3 leri. Öbür türlü kuzular içinde yüzüyor kıyafetlerin. İkizlerin son haftalardaki kilo durumlarına göre birkaç parça da prematüre almak gerekebilir hatta
Evet ya 2 kiloyu geçtiyse küvezden çıkarıyorlarmış daha da minik olma ihtimalleri çok yüksek yani 🥹 0-3ü giyemiyorlar diyen tek gebe anneleri umursamıyoruz minik kıyafetler alıyoruz o zaman ☺️

Hoşgeldiniz bende 26+2 haftalığım. İkiside erkek benimkilerin. Diğer sayfa biraz da doğuma çok az kalmış yada yeni doğum yapmış anneler yorum yapıyor. Hal böyle olunca da farklı konularda bilgililer ve sorumuza vakit ayıramıyorlar
Sizinki de az kalmış sağlıklı doğumlar dilerim 😘🥰😍
Teşekkür ederim ins hepimiz sağlıkla kucağımıza aliriz

Maşallah yolun sonuna gelmişsiniz 🧿🧿 benimkiler de kız 🥰 hazırlıklarınız bitti mi? Ben hala hiç bir şey almadım almaya çekiniyorum sanki.
Tesekkurler sukur bu zmna geldik 🙂 ins dogumu da saglikla atlatiriz 🤲 ins sizlerde saglikla gelirsiniz bu zmnlara 🤲 allahim kucaginiza almayi da nasip etsin ins 🥰 Benim 2.hamileligim olduğu için çok bisey almadım ek olarak hastane çıkışı ufak tefek şeyler aldım artı olarak.temel seyleri almakta fayda var. Çünkü çok çabuk büyüyorlar ve cogunu kullanmamış oluyosun bu hafta hastane çantamı tamamlicam inş Bi utulenmeleri kaldi.

Maşallah ne güzel haftalara kadar gelmişsiniz. Gerçekten ikiz hamilelik baştan sona stres dolu bir dönem, 30 sonrası haftaları görmeyi Allah herkese nasip etsin🙏 Sağlıkla doğsun prensesleriniz
O çekince bende de hep vardı biliyomusun zar zor 3-5 parça tulum zıbın bişey almıştım. Şimdi durumumdan dolayı iyice korktum ben sanırım çoğu şeyi doğumdan sonraya bırakıcam🙈
Teşekkürler Amin herkes ins sağlıkla alır kucağına.ben çok ikiz hamilelikle ilgili şeyler okumamaya çalıştım etrafa biraz kulağımı kapattım.ilk durum beni çok geriyodu onu değiştirdim rahatladim.ilk 5 ayim bulantilarla affedersiniz kusmalarla geçti başka şey düşünmeye vaktim olmadı mümkün mertebe dinlenerek gecirdim.sukur bu zmna geldik.asil zorluk suanmis 🙂 hareketlerim çok kisitlandi yemekten sonra nefes almak çok zorlaştı ister istemez gün saymaya basliyo insan 🙃

eras0201 eras0201 muayenen nasıl geçti ne dediler canım? İnşallah içini rahatlatacak şeyler duymuşsundur.
Canım perinatolog detaylı inceledi ultrasonda bir sıkıntı yok ama kızımın suyu azmış o da sonrası için düşündürüyor. Kan sulandırıcı kullandığım için 4-5 gün geçmesi gerekiyormuş pazartesi 9 da amniyosentez yapılcak ara sonuç 3 gün sonra çıkacak, asıl sonuç 15 güne kadar gelecek. Hayırlısı demekten başka yapacak birşeyimiz yok şuan🙏

Canım perinatolog detaylı inceledi ultrasonda bir sıkıntı yok ama kızımın suyu azmış o da sonrası için düşündürüyor. Kan sulandırıcı kullandığım için 4-5 gün geçmesi gerekiyormuş pazartesi 9 da amniyosentez yapılcak ara sonuç 3 gün sonra çıkacak, asıl sonuç 15 güne kadar gelecek. Hayırlısı demekten başka yapacak birşeyimiz yok şuan🙏
İnşallah hiç bir sorun çıkmaz suyu da düzelir dualarım sizinle 🙏🏻🙏🏻

İnşallah sorunsuz bir şekilde atlatırsın bu günleri hayırlısıyla sağlıkla kavuşursun bebeklerine .

Kızlar aranızda rahim kısalığı ölçümü yaptıranlar var mı benim 15 gün önce 34 bugün 30 çıktı 25 altı sıkıntı serklaj yapılıyor sanırım dahada kısalırsa

İnşallah hiç bir sorun çıkmaz suyu da düzelir dualarım sizinle 🙏🏻🙏🏻
İnşallah amin canım🙏
İnşallah sorunsuz bir şekilde atlatırsın bu günleri hayırlısıyla sağlıkla kavuşursun bebeklerine .
Amiin çok teşekkürler🙏 Allahım hayırlısını versin
Kızlar aranızda rahim kısalığı ölçümü yaptıranlar var mı benim 15 gün önce 34 bugün 30 çıktı 25 altı sıkıntı serklaj yapılıyor sanırım dahada kısalırsa
Ben son ölçümde 4.1 di

İnşallah onun sonucunda da güzel haberler alacaksın canım benim 🤲 peki su azalması önlenebilir yada düzeltilebilir bir şey mi?

Kızlar aranızda sterilizasyon makinesi alan oldumu biberonlar emzikler için? Elektrikli düşünüyorum ben

Ben de merak ediyorum senin bebişin inşallah hayırlısıyla temiz çıkacak sonucun 🥹

İnşallah onun sonucunda da güzel haberler alacaksın canım benim 🤲 peki su azalması önlenebilir yada düzeltilebilir bir şey mi?
Sanırım çok iyi bir şey değil ama su sınırda mı sınırın altında mı bilmiyorum. Şu amniyosentezi atlatalım da ona yoğunlaşcam

İnş sonuclarjniz iyi gelir.havuc suyu iyi geliyormuş amniyon sivisini artiriyomus

Ben de merak ediyorum senin bebişin inşallah hayırlısıyla temiz çıkacak sonucun 🥹
İnşallah çok teşekkür ederim🙏
Sebebine bağlı tamamen
Havuç suyu armut suyu arttırıyor diye biliyorum
Bikaç yerde daha gördüm havuç suyunu denemekten zarar gelmez 🙏
İnş sonuclarjniz iyi gelir.havuc suyu iyi geliyormuş amniyon sivisini artiriyomus
Çok sağolun, inşallah🙏 Dua ediyoruz sadece hakkımızda en hayırlısı olsun, denicem havuç suyunu

Benim her muayenede ölçülüyor 34 civarı çıkıyor ama benim de en korktuğun şey çünkü hiç bir belirtisi olmuyormuş ancak muayenede öğreniyorsun kısalmayı. Serklaj da hafta ilerledikçe yapmıyorlarlar başlarda yapılıyor diye biliyorum. İlaçlarla ve istirahatle tekrar uzamasını sağlıyorlar.

İnşallah çok teşekkür ederim🙏
Bikaç yerde daha gördüm havuç suyunu denemekten zarar gelmez 🙏
Çok sağolun, inşallah🙏 Dua ediyoruz sadece hakkımızda en hayırlısı olsun, denicem havuç suyunu
Havuç suyundan çok fayda gören arkadaşlar tanıdım gerçekten etkili olduğunu söylediler
Benimkilerden birinin suyu alt sinirdaydi herkes havuç suyu tavsiye etmişti

X