• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba Arkadaşlar
İzmirde tüp bebek tedavisine ocak ayı itibari ile başladım. Ocak ayı vitamin değerlerim iyi olmasına rağmen vitamin ve folik asit kullanarak geçti. Şubat ayının ilk haftası iğnelere başladık (menopur ve cetrotide) 15 şubatta 17 adet yumurta toplandı. 5 adet donduruldu. Bir sonraki ay transfer yapılmasına karar verildi. Merak ettiğim bu süreçte beslenmeniz nasıldı. Vücudu hazırlamak için önereceğiniz besinler nelerdir(yaş 29)
Hayırlısıyla tedaviniz olumlu sonuçlansın inşallah 🤲🏻🐣 güzel de yumoşlarınızın sayısı maşallah 🧿 kaçıncı gün embriyosu olarak dondurdular 🥰 karbonhidrat şekerden uzak bol bakliyat bol yeşillik avakado çiğ kabak çekirdeği havuç bol su hareket kan dolaşımı için...🌸🤗

Peki 2.transferi ne zaman oldunuz benimde 2. Transfer sürecim başlıyacak

Normalde 3 adet dönemi geçsin 3.adetinde gel demişti ama benim polikistik overımdan düzensiz olduğum için 5 ay sonra başladı. İlaçla adet olmak istemediğimden doğal beklemiştim döngüyü.

Ilk transfer bende negatif olmuştu bizi de direk gen tarama istediler yaptırdık.

Eger sorun çıkarsa ek ilac veya embriyo nun gen taraması vs vs olay genişliyor

Baktırmak da fayda var bence 😇😇😇
Gen taraması için nereye gittiniz acaba ne kadar ücret ödediniz? Benim de negatif oldu transferim şimdi dondurulmuş embriyom var öncesinde gen taraması mi yaptirsak diye düşünüyorum

Gen taraması için nereye gittiniz acaba ne kadar ücret ödediniz? Benim de negatif oldu transferim şimdi dondurulmuş embriyom var öncesinde gen taraması mi yaptirsak diye düşünüyorum

Bahceci de yaptırdık 2700 du 2021 de ve 15 günü bulmadan hepsi çıktı.

Yalniz benim bahsettiğim anne babaya yapılan kan testi. Çıkan sonuca gore ya ilac takviyesi yapiliyor anneye normal verilen ilaçlar harici .

Ya da embriyo da gen taramasina gönderiliyor

Yani bize öyle dendi eğer sizde sorun ciksaydi embriyo ya gen taramasini teklif edecektik dediler .

Bahceci de yaptırdık 2700 du 2021 de ve 15 günü bulmadan hepsi çıktı.

Yalniz benim bahsettiğim anne babaya yapılan kan testi. Çıkan sonuca gore ya ilac takviyesi yapiliyor anneye normal verilen ilaçlar harici .

Ya da embriyo da gen taramasina gönderiliyor

Yani bize öyle dendi eğer sizde sorun ciksaydi embriyo ya gen taramasini teklif edecektik dediler .
Ben kendimiz için istiyorum dondurulmuş embriyom var öncesinde bakıp sonra transfer edelim diye düşündüm öncesi tutmadı çünkü

Back