• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ozlemena

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2022
5
5
1
32
Merhaba Arkadaşlar
İzmirde tüp bebek tedavisine ocak ayı itibari ile başladım. Ocak ayı vitamin değerlerim iyi olmasına rağmen vitamin ve folik asit kullanarak geçti. Şubat ayının ilk haftası iğnelere başladık (menopur ve cetrotide) 15 şubatta 17 adet yumurta toplandı. 5 adet donduruldu. Bir sonraki ay transfer yapılmasına karar verildi. Merak ettiğim bu süreçte beslenmeniz nasıldı. Vücudu hazırlamak için önereceğiniz besinler nelerdir(yaş 29)

Merhaba Arkadaşlar
İzmirde tüp bebek tedavisine ocak ayı itibari ile başladım. Ocak ayı vitamin değerlerim iyi olmasına rağmen vitamin ve folik asit kullanarak geçti. Şubat ayının ilk haftası iğnelere başladık (menopur ve cetrotide) 15 şubatta 17 adet yumurta toplandı. 5 adet donduruldu. Bir sonraki ay transfer yapılmasına karar verildi. Merak ettiğim bu süreçte beslenmeniz nasıldı. Vücudu hazırlamak için önereceğiniz besinler nelerdir(yaş 29)
Ağır yağlı Fast foot beslenmeyin .

Folik asit de başlamışlardır zaten size o hapi kullanın mutlaka...
D vitamini baktırin eksikse takviye alın.

Onun dışında normal yeşillik sebze baklagiller sağlıklı öğünler tercih edin .

😍😍😍 sureciniz guzel geçsin inşallah

Düzenli avakado ve çiğ kuruyemiş tükettim ve Akdeniz tipi beslenmiştim 👍
Avakadonun rahmi güçlendirdiğini düşünüyorum. Kalınlaşması çok iyiydi transfer olduğum ay.

Çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için ..İlk transferinizde mi hamile kaldınız ?

Merhabalar karnımdan yaptığım iğneden sonra gece de bugün de çok ağrı yaptı. Yan yatamıyorum mesela. İki aydır yapıyorum hiç böyle ağrı yapmamıştı. Şişlik de var. Başına gelen var mı ?

Merhaba Arkadaşlar
Alkol sıgara kafeın kullanma vücudunu fazla şeker yağ karbonhidrattan arındır kullandığımız ılaçlar şişiriyor zaten yeterınce doktor folık asıt multıvıtamın vermıstır zaten. Bende ızmırde tedavı görüyorum bu arada 🙏🏻 Insallah sizden de güzel haberler alrız🙏🏻

Merhaba hanımlar , Şubat ayında transfer oldum 5. Gün embriyosu 10. Gün beta 90 12. Gün 70 kimyasal oldu 2. Transferden önce kendim ve eşim için genetik test yaptırmamı tavsiye etti doktor
Sizce 2. Transferi direk yaptırayım mı yoksa genetik test mi önce ? Kan pıhtılaşması tiroid vs mi bakılsın ?

Merhaba hanımlar , Şubat ayında transfer oldum 5. Gün embriyosu 10. Gün beta 90 12. Gün 70 kimyasal oldu 2. Transferden önce kendim ve eşim için genetik test yaptırmamı tavsiye etti doktor
Sizce 2. Transferi direk yaptırayım mı yoksa genetik test mi önce ? Kan pıhtılaşması tiroid vs mi bakılsın ?
Ilk transfer bende negatif olmuştu bizi de direk gen tarama istediler yaptırdık.

Eger sorun çıkarsa ek ilac veya embriyo nun gen taraması vs vs olay genişliyor

Baktırmak da fayda var bence 😇😇😇

Tabi ki yaptır canım 2.düşükten sonra bende baktırdım.devle hastanesinde 2,5 ayda çıktı

Alkol sıgara kafeın kullanma vücudunu fazla şeker yağ karbonhidrattan arındır kullandığımız ılaçlar şişiriyor zaten yeterınce doktor folık asıt multıvıtamın vermıstır zaten. Bende ızmırde tedavı görüyorum bu arada 🙏🏻 Insallah sizden de güzel haberler alrız🙏🏻
Merhabalar Rabbim sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin🤲🏻 Ben de 3.tedavime başlayacağım İzmir de nerede tedavi oldunuz acaba 🌸

Back