2022 Tüp Bebek Süreçleri, Kullanıcı Yorumları ve Transfer Haberleri

Aaaaaa canısı hoşgeldin nerelerdesin sen kayıplara karıştın ne zamandır inşallah güzel sonuçlar alırız hep birlikte ve sonunda bizlerde pozitifleri görürüz çok sevindim bize katılmana

Kızlar tablo oluşturmak için ne diyorsunuz yapayım mı bira daha bekleyelim mi gelen olur diye fikirlerinizi almak isterim

Yapalım yapalim bizimde bir tablomuz olsun

kimyasal oldu bende değer düşmeye başladı geçen hafta cuma bıraktım ben ilaçları
çok zormuş be ilk defa pozitifi görüp onun düştüğünü görmek...
Yaaaaaa çok üzüldüm gerçekten şimdi ne desem olmaz ama Allah'ım en azından hamile olma şansınızı göstermiş sizle inşallah pes etmeyin üzülün ama üzüntümüz geçsin pes etmeden devam edin yolunuza inşallah zor süreçler gerçekten ben ilk evlendiğimde hamile kalınca sanırdım hemen ama sonra yıllar geçti 5 sene oldu evleneli ne pozitif gördüm nede yaşadım içim cayır cayır yanıyor resmen anlatamıyorum bu duyguyu bile

ben de çok üzüldüm herhalde 2 gün hiç susmadım :) ama yapacak hiçbir şey yokmuş bunları yalnızca yaşayanlar çekenler anlar canım o yüzden seni, sizi çok iyi anlıyorum. benim de bebek istemeye ve çalışmaya başladığımız andan itibaren denemediğim yöntem kalmamıştı ve ilk defa pozitifi kanıma kadar yaşadım :) insan ona bile sevinemiyor hep bi bir şey olacakmış endişesi bilemiyorum belki de o endişeler engelledi. negatife çok alışmışım pozitiften sonra negatif çok vurucuymuş o yüzden Allah ağlatmasın artık, bizim de yüzümüz gülsün, biz de gönül rahatlığıyla oh be diyelim, artık çocuk görünce içimiz cız etmesin :) dinimiz amin :)

Ayyyyy amin canım amin çok amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…