Aaaaaa canısı hoşgeldin nerelerdesin sen kayıplara karıştın ne zamandırinşallah güzel sonuçlar alırız hep birlikte ve sonunda bizlerde pozitifleri görürüz çok sevindim bize katılmana
Yapalım yapalim bizimde bir tablomuz olsunKızlar tablo oluşturmak için ne diyorsunuz yapayım mı bira daha bekleyelim mi gelen olur diye
fikirlerinizi almak isterim
Kız Allah seni güldürdün beni tamda sinirlenmişti heeeeeYapalım yapalim bizimde bir tablomuz olsun
Allah hep güldürsün inşallahKız Allah seni güldürdün beni tamda sinirlenmişti heeeee
Amin gülüm inşallah hepimizi güldürsün gülerken aksın sadece gözyaşlarımızAllah hep güldürsün inşallah
Hakkında en hayırlısı nasılsa öyle olsunn..Haftaya belli olcak ne yapacağımız yaa nasipse daha reglin 4.günündeyim
Aynenn öyle olmuşş biz artık burdayız ozamann
ya benim de ilaçları bırakalı 5. günüm ben de hala olmadımKızlar yaa transferden sonra ilaçları bırakalı 4. Günün artık.. hala regl olmadım.. ağrım da var ne zaman olacağım acaba. Bilgisi olan var mı??
Amiiinn senindeHakkında en hayırlısı nasılsa öyle olsunn..
Aynen canımAynenn öyle olmuşş biz artık burdayız ozamann
Aaaa ne zaman negatif çıktın senya benim de ilaçları bırakalı 5. günüm ben de hala olmadım
kimyasal oldu bende değer düşmeye başladı geçen hafta cuma bıraktım ben ilaçlarıAynen canım
Aaaa ne zaman negatif çıktın sen
Yaaaaaa çok üzüldüm gerçekten şimdi ne desem olmaz ama Allah'ım en azından hamile olma şansınızı göstermiş sizle inşallah pes etmeyin üzülün ama üzüntümüz geçsin pes etmeden devam edin yolunuza inşallah zor süreçler gerçekten ben ilk evlendiğimde hamile kalınca sanırdım hemen ama sonra yıllar geçti 5 sene oldu evleneli ne pozitif gördüm nede yaşadım içim cayır cayır yanıyor resmen anlatamıyorum bu duyguyu bilekimyasal oldu bende değer düşmeye başladı geçen hafta cuma bıraktım ben ilaçları
çok zormuş be ilk defa pozitifi görüp onun düştüğünü görmek...
1 haftaya kadar bekleyelim bakalım.. olmazsak gideriz doktoraya benim de ilaçları bırakalı 5. günüm ben de hala olmadım
ben de çok üzüldüm herhalde 2 gün hiç susmadım :) ama yapacak hiçbir şey yokmuş bunları yalnızca yaşayanlar çekenler anlar canım o yüzden seni, sizi çok iyi anlıyorum. benim de bebek istemeye ve çalışmaya başladığımız andan itibaren denemediğim yöntem kalmamıştı ve ilk defa pozitifi kanıma kadar yaşadım :) insan ona bile sevinemiyor hep bi bir şey olacakmış endişesi bilemiyorum belki de o endişeler engelledi. negatife çok alışmışım pozitiften sonra negatif çok vurucuymuş o yüzden Allah ağlatmasın artık, bizim de yüzümüz gülsün, biz de gönül rahatlığıyla oh be diyelim, artık çocuk görünce içimiz cız etmesin :) dinimiz amin :)Yaaaaaa çok üzüldüm gerçekten şimdi ne desem olmaz ama Allah'ım en azından hamile olma şansınızı göstermiş sizle inşallah pes etmeyin üzülün ama üzüntümüz geçsin pes etmeden devam edin yolunuza inşallah zor süreçler gerçekten ben ilk evlendiğimde hamile kalınca sanırdım hemen ama sonra yıllar geçti 5 sene oldu evleneli ne pozitif gördüm nede yaşadım içim cayır cayır yanıyor resmen anlatamıyorum bu duyguyu bile
İnşallah doktora gerek kalmadan gelir adetimiz kızlar yaaa1 haftaya kadar bekleyelim bakalım.. olmazsak gideriz doktora
ya ben doktordan da korkuyorum kürtaj falan demez dimi sadece ilaç mı verir ki şu aşamada1 haftaya kadar bekleyelim bakalım.. olmazsak gideriz doktora
İnş cnmİnşallah doktora gerek kalmadan gelir adetimiz kızlar yaaa
Ayyyyy amin canım amin çok aminben de çok üzüldüm herhalde 2 gün hiç susmadım :) ama yapacak hiçbir şey yokmuş bunları yalnızca yaşayanlar çekenler anlar canım o yüzden seni, sizi çok iyi anlıyorum. benim de bebek istemeye ve çalışmaya başladığımız andan itibaren denemediğim yöntem kalmamıştı ve ilk defa pozitifi kanıma kadar yaşadım :) insan ona bile sevinemiyor hep bi bir şey olacakmış endişesi bilemiyorum belki de o endişeler engelledi. negatife çok alışmışım pozitiften sonra negatif çok vurucuymuş o yüzden Allah ağlatmasın artık, bizim de yüzümüz gülsün, biz de gönül rahatlığıyla oh be diyelim, artık çocuk görünce içimiz cız etmesin :) dinimiz amin :)
Yok yok mrk etme kürtaja filan gerek kalmaz daha minik zaten.. ben geçirdim kimyasal gebelik tam 6. Günde kanamam oldu..ya ben doktordan da korkuyorum kürtaj falan demez dimi sadece ilaç mı verir ki şu aşamada