2022 Tüp Bebek Süreçleri, Kullanıcı Yorumları ve Transfer Haberleri

Hoşbulduk canım. Nasılsın ne yaptın?
Hamd olsun bugün ki halimize canım benim adet bitti hastaneye gittim görüşmeye 3.cü gün gittim diye olmadı Şubat ayına kaldım normalde transfer işlemine 1.ci yada 2.ci addrt günü başlıyorlarmış normalde bende 2.ci gün hep konrtole giderdim çok ağrım olunca gidemedim 3.cü güne bıraktım onlarda kabul etmediler hemde kurula sunalım dediler beklemedeyim şimdilik özel şuan çok pahalı geldi bri doktor sadece muayenesi 800 TL denildi çok fazla geldi durumda pek olmayınca develetteki son hakkımı da değerlendirmek istedim olmazsa o zaman özel geçiyor aklımdan ama araştırıp gidicem başka merkezlere nasipse sen nasılsın neler yapıyorsun bayaa oldu konuşmayalı diğer topik hamileler için oldu burasıda bize hamileler topiği olur inşallah

İnşallah aynı anda aynı güzel sonuçlar çıkar Sizin kaçıncı gün embriyosu kalitesi nasıl
İnşallah 5. Gün embriyosu valla kalite konusunda ayrıca bi sey demediler g1 yazıyo o mu kalitesi bilmiyorum ki labaratuvardakiler yüksek kaliteli 4 embriyonuz var demişti onu hatırlıyorum bi

İnşallah canım hayırlısı böyleymiş demek ki. Her şeyin bir zamanı var inşallah o zaman da bu zaman olsun. Ben de bekliyorum canım vitamin kullanmaya devam ediyorum. Dr. um 2 adetinden sonra ne zaman istersen o zaman gel dedi. Ben de olmazsa Martta giderim diyordum sanırım Mart’ta gideceğim. Şubatta kızımın doğum günü faslı falan var yatmak istemiyorum Gerçi çok karar değiştiriyorum belli de olmaz

Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah normalde ben hemen bu ay istedim ama Allah'ın işi yaa içimden dedim adetin 3.cü günü gideyim hem daha iyi bakarlar belki falan düşüncesine girdim sonra böyle oldu işte bakalım ara boşlukları değerlendiyorum Allah'ım hakkımızda her konuda hayırlısını versin nasibimiz ne zamansa gelsin bulsun bizleri çok amin

Amin kuzucum inşallah

Kizlar pes etmeyin Rabbim ol derse olur. Ben suan 38 yaşındayım seker hastasiyim kan pihtilasmasi var ragimagzi kanseri gecirdim yani cok da sağlıklı biri degilim ilk tup bebek denememde dollenme dahi olmadi. Sonra 3 aylik bi surece girdim kendimi dinlendirdim stresten uzak durdum yediklerime dikkay ettim hamurisi yemedim özelikle. Yuruyuse basladim hergun sabah kahvaltidan sonra aksam yemekten once yada sonra 1 er saat. Hem bana da cok iyi geldi spor vucudum dahs guclu direncli hala geldi. Bol bol dua ettim Allaha. Sonra ben elimden geleni yaptim gerisi nasip dedim 2 sene once birki denememde pozitifi aldim suan bir oglum var ikincisi icin persembe transfer oldum. Kendinizi uzmeyin bunu verecek olan mevla bizler sebebine yapışıyoruz

Ne zaman transfer oldunuz bide test gününüz ne zaman bide kaçıncı gün çok sordum ama
Benim test gunum sali canim ben bugun idrar yaptim ama ucuz olanlarından erken gebelik testi degil bugun 6.gunum 3.gun embriyosu yinede bi umut kanda veririm pazar gunu saliyi bekleyemem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…