- 16 Şubat 2021
- 335
- 362
- 33
yarından itibaren her an tetikte olalım o zamanYok yok mrk etme kürtaja filan gerek kalmaz daha minik zaten.. ben geçirdim kimyasal gebelik tam 6. Günde kanamam oldu..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yarından itibaren her an tetikte olalım o zamanYok yok mrk etme kürtaja filan gerek kalmaz daha minik zaten.. ben geçirdim kimyasal gebelik tam 6. Günde kanamam oldu..
Aynen öyleben kırmızı kartı gördüm görecek gibiyim.. eli kulağındayarından itibaren her an tetikte olalım o zaman
Aynen öyleben kırmızı kartı gördüm görecek gibiyim.. eli kulağında
Bebeğim elli defa kimyasal geçirdim rahat ol birazcık ağrılı geçecek ama geçecek kendiliğinden hiç sıkıntı yapmayarından itibaren her an tetikte olalım o zaman
İnşallah aynı anda aynı güzel sonuçlar çıkar Sizin kaçıncı gün embriyosu kalitesi nasılMerhabaaa benim de cuma günü donmuş embriyo transferim var inşallah hepimiz güzel haberi alırız
Ben kullanmıştım . Çok detay hatırlamıyorum ama bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışırımKızlar aranızda tüp bebekten önce femara kullanan varmı çatlatma iğnesi ile ? Fikrinize ihtiyacım varr
Ooooo yeni topik alırım bi dal Ben kopmuştum burdan şimdi gördüm Naber kim var kim yok
Hoşgeldin bebişim mm yaaaa. Eski topikten negatif olan arkadaşlarla devam canım bşkangelen olur mu bilemedim pekOoooo yeni topik alırım bi dal Ben kopmuştum burdan şimdi gördüm Naber kim var kim yok
Hoşbulduk canım. Nasılsın ne yaptın?Hoşgeldin bebişim mm yaaaa. Eski topikten negatif olan arkadaşlarla devam canım bşkangelen olur mu bilemedim pek
Hamd olsun bugün ki halimize canım benim adet bitti hastaneye gittim görüşmeye 3.cü gün gittim diye olmadı Şubat ayına kaldım normalde transfer işlemine 1.ci yada 2.ci addrt günü başlıyorlarmış normalde bende 2.ci gün hep konrtole giderdim çok ağrım olunca gidemedim 3.cü güne bıraktım onlarda kabul etmediler hemde kurula sunalım dediler beklemedeyim şimdilik özel şuan çok pahalı geldi bri doktor sadece muayenesi 800 TL denildi çok fazla geldi durumda pek olmayınca develetteki son hakkımı da değerlendirmek istedim olmazsa o zaman özel geçiyor aklımdan ama araştırıp gidicem başka merkezlere nasipse sen nasılsın neler yapıyorsun bayaa oldu konuşmayalı diğer topik hamileler için oldu burasıda bize hamileler topiği olur inşallahHoşbulduk canım. Nasılsın ne yaptın?
Amin inş. güzel haberlerini alırız :) benimde donmuş embiriyo transferim var , şuan estrofem kullanıyorum , 21 Ocakta gideceğim kontrole, muhtemelen 2-3 güne de transferim için gün verilir diye düşünüyorum. :
İnşallah 5. Gün embriyosu valla kalite konusunda ayrıca bi sey demediler g1 yazıyo o mu kalitesi bilmiyorum ki labaratuvardakiler yüksek kaliteli 4 embriyonuz var demişti onu hatırlıyorum biİnşallah aynı anda aynı güzel sonuçlar çıkar Sizin kaçıncı gün embriyosu kalitesi nasıl
Maşallah canımİnşallah 5. Gün embriyosu valla kalite konusunda ayrıca bi sey demediler g1 yazıyo o mu kalitesi bilmiyorum ki labaratuvardakiler yüksek kaliteli 4 embriyonuz var demişti onu hatırlıyorum bi
İnşallah canım hayırlısı böyleymiş demek ki. Her şeyin bir zamanı var inşallah o zaman da bu zaman olsun. Ben de bekliyorum canım vitamin kullanmaya devam ediyorum. Dr. um 2 adetinden sonra ne zaman istersen o zaman gel dedi. Ben de olmazsa Martta giderim diyordum sanırım Mart’ta gideceğim. Şubatta kızımın doğum günü faslı falan var yatmak istemiyorum Gerçi çok karar değiştiriyorum belli de olmazHamd olsun bugün ki halimize canım benim adet bitti hastaneye gittim görüşmeye 3.cü gün gittim diye olmadı Şubat ayına kaldım normalde transfer işlemine 1.ci yada 2.ci addrt günü başlıyorlarmış normalde bende 2.ci gün hep konrtole giderdim çok ağrım olunca gidemedim 3.cü güne bıraktım onlarda kabul etmediler hemde kurula sunalım dediler beklemedeyim şimdilik özel şuan çok pahalı geldi bri doktor sadece muayenesi 800 TL denildi çok fazla geldi durumda pek olmayınca develetteki son hakkımı da değerlendirmek istedim olmazsa o zaman özel geçiyor aklımdan ama araştırıp gidicem başka merkezlere nasipse sen nasılsın neler yapıyorsun bayaa oldu konuşmayalı diğer topik hamileler için oldu burasıda bize hamileler topiği olur inşallah
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah normalde ben hemen bu ay istedim ama Allah'ın işi yaa içimden dedim adetin 3.cü günü gideyim hem daha iyi bakarlar belki falan düşüncesine girdim sonra böyle oldu işte bakalım ara boşlukları değerlendiyorum Allah'ım hakkımızda her konuda hayırlısını versin nasibimiz ne zamansa gelsin bulsun bizleri çok aminİnşallah canım hayırlısı böyleymiş demek ki. Her şeyin bir zamanı var inşallah o zaman da bu zaman olsun. Ben de bekliyorum canım vitamin kullanmaya devam ediyorum. Dr. um 2 adetinden sonra ne zaman istersen o zaman gel dedi. Ben de olmazsa Martta giderim diyordum sanırım Mart’ta gideceğim. Şubatta kızımın doğum günü faslı falan var yatmak istemiyorum Gerçi çok karar değiştiriyorum belli de olmaz
Merhaba benim bu 3.transferim 4.denemem olacak bugun idrar testi yaptim negatif transferin 6.gunuAyyyy merhaba hoşgeldiniz sizde ne tatlı heyecan değil mi insanın içi kıpır kıpır inşallah pozitif sonuç görürsünüz ilk denemeniz mi acaba ?
Amin kuzucum inşallahHakkımızda hayırlısı olsun inşallah normalde ben hemen bu ay istedim ama Allah'ın işi yaa içimden dedim adetin 3.cü günü gideyim hem daha iyi bakarlar belki falan düşüncesine girdim sonra böyle oldu işte bakalım ara boşlukları değerlendiyorum Allah'ım hakkımızda her konuda hayırlısını versin nasibimiz ne zamansa gelsin bulsun bizleri çok amin
Ne zaman transfer oldunuz bide test gününüz ne zaman bide kaçıncı gün çok sordum amaMerhaba benim bu 3.transferim 4.denemem olacak bugun idrar testi yaptim negatif transferin 6.gunu
Amin kuzucum inşallah
Benim test gunum sali canim ben bugun idrar yaptim ama ucuz olanlarından erken gebelik testi degil bugun 6.gunum 3.gun embriyosu yinede bi umut kanda veririm pazar gunu saliyi bekleyemem :)Ne zaman transfer oldunuz bide test gününüz ne zaman bide kaçıncı gün çok sordum ama