Allah razı olsun inşallah öncesi için çok geçmiş olsun evladınıza Allah uzun ömür verdin inşallah nasip olursa buda pozitif olur kucağınıza alırsınızKizlar pes etmeyin Rabbim ol derse olur. Ben suan 38 yaşındayım seker hastasiyim kan pihtilasmasi var ragimagzi kanseri gecirdim yani cok da sağlıklı biri degilim ilk tup bebek denememde dollenme dahi olmadi. Sonra 3 aylik bi surece girdim kendimi dinlendirdim stresten uzak durdum yediklerime dikkay ettim hamurisi yemedim özelikle. Yuruyuse basladim hergun sabah kahvaltidan sonra aksam yemekten once yada sonra 1 er saat. Hem bana da cok iyi geldi spor vucudum dahs guclu direncli hala geldi. Bol bol dua ettim Allaha. Sonra ben elimden geleni yaptim gerisi nasip dedim 2 sene once birki denememde pozitifi aldim suan bir oglum var ikincisi icin persembe transfer oldum. Kendinizi uzmeyin bunu verecek olan mevla bizler sebebine yapışıyoruz
Evet daha çok erken bi arkadaşım hemen 2.ci 3.ci gün başladı evde test yapmaya ama 8.ci 9.cu gün normal teste çift çizgi gördü ve şuan hamile inşallah sende pozitif gördürsünBenim test gunum sali canim ben bugun idrar yaptim ama ucuz olanlarından erken gebelik testi degil bugun 6.gunum 3.gun embriyosu yinede bi umut kanda veririm pazar gunu saliyi bekleyemem :)
Teşekkür ederiz bu bilgi için deBu arada progestan dex oksapar progestan kapsul estrofem coraspin vs gibu ilaclari aile hekiminize yazdirabilirsiniz haberiniz olsun
maşallah canım :) bende de bir şey yazmıyor sadece A kaliteli olduğu için doktorumuz 3.günde dondurmaya karar verdi dedi :) bizde mutlu olduk :)İnşallah5. Gün embriyosu valla kalite konusunda ayrıca bi sey demediler g1 yazıyo o mu kalitesi bilmiyorum ki labaratuvardakiler yüksek kaliteli 4 embriyonuz var demişti onu hatırlıyorum bi
Bence hiç idrar testi yapma bekle direk kan testi yaptırırsın canım.Merhaba benim bu 3.transferim 4.denemem olacak bugun idrar testi yaptim negatif transferin 6.gunu
Maşallah inşallah tutunur da bebişin güzel haberi verirsinİnşallah5. Gün embriyosu valla kalite konusunda ayrıca bi sey demediler g1 yazıyo o mu kalitesi bilmiyorum ki labaratuvardakiler yüksek kaliteli 4 embriyonuz var demişti onu hatırlıyorum bi
Daha da mutlu olursunuz İnşallahmaşallah canım :) bende de bir şey yazmıyor sadece A kaliteli olduğu için doktorumuz 3.günde dondurmaya karar verdi dedi :) bizde mutlu olduk :)
Hepimizin sonuna kadar tutunur inşallahMaşallah inşallah tutunur da bebişin güzel haberi verirsinBenim de 5. Gün embriyosu 3aa dediler . Kaliteli mi bilmiyorum
Ne kadar güzel yazmışsınız Allah bağışlasın oğlunuzu. İnşallah yeni transferiniz de hayırlı olur. Böyle güzel haberleri duymak beni umutlandırıyor.Kizlar pes etmeyin Rabbim ol derse olur. Ben suan 38 yaşındayım seker hastasiyim kan pihtilasmasi var ragimagzi kanseri gecirdim yani cok da sağlıklı biri degilim ilk tup bebek denememde dollenme dahi olmadi. Sonra 3 aylik bi surece girdim kendimi dinlendirdim stresten uzak durdum yediklerime dikkay ettim hamurisi yemedim özelikle. Yuruyuse basladim hergun sabah kahvaltidan sonra aksam yemekten once yada sonra 1 er saat. Hem bana da cok iyi geldi spor vucudum dahs guclu direncli hala geldi. Bol bol dua ettim Allaha. Sonra ben elimden geleni yaptim gerisi nasip dedim 2 sene once birki denememde pozitifi aldim suan bir oglum var ikincisi icin persembe transfer oldum. Kendinizi uzmeyin bunu verecek olan mevla bizler sebebine yapışıyoruz
maşallah canım :) bende de bir şey yazmıyor sadece A kaliteli olduğu için doktorumuz 3.günde dondurmaya karar verdi dedi :) bizde mutlu olduk :)
Amin canım inş. hep birlikte mutlu oluruz :) Buradan da sürecimizi paylaşırız inş. Bu kez iyi bir yere yerleşir inş. sen gönlünü ferah tut. Ne bileyim bu sefer ne kadar yeni yöntem varsa hepsini deneyeceğiz. Sen hiç gebelik aşısı yaptırdın mı ? Embiriyo yapıştırma ve birde kasılma ilacı varmış bu üçü de ayrı ayrı yöntem ayrı ayrı maliyet ama şans oranı çok artıyormuş internetten de araştırdım o yüzden yaptıracağız mecburen :)Daha da mutlu olursunuz İnşallahbenim önceki embriyo da kaliteliymiş pozitifi görmüştük ama servikal gebelikmiş rahim çıkışına yerleşmiş kürtaj oldum. Bu kez iyi bi yere yerleşir inşallah
Hadi hayırlısı olsun canım güzel haberlerini bekliyoruz inş.
Benim de 3. gün ve 4. gün embriyosu var. Bu transferimin tarihi belli oldu biocum. 22 ya da 24ünde olacağım. 2 tane 3. gün embriyosu konulacak 10 hücreliymiş ikisi de.
Çok geçmiş olsun, ne mutlu size oğlunuzla birlikte uzun ömürler versin inş. kardeşi de gelir inş. Darısı hepimizin başına inş.Kizlar pes etmeyin Rabbim ol derse olur. Ben suan 38 yaşındayım seker hastasiyim kan pihtilasmasi var ragimagzi kanseri gecirdim yani cok da sağlıklı biri degilim ilk tup bebek denememde dollenme dahi olmadi. Sonra 3 aylik bi surece girdim kendimi dinlendirdim stresten uzak durdum yediklerime dikkay ettim hamurisi yemedim özelikle. Yuruyuse basladim hergun sabah kahvaltidan sonra aksam yemekten once yada sonra 1 er saat. Hem bana da cok iyi geldi spor vucudum dahs guclu direncli hala geldi. Bol bol dua ettim Allaha. Sonra ben elimden geleni yaptim gerisi nasip dedim 2 sene once birki denememde pozitifi aldim suan bir oglum var ikincisi icin persembe transfer oldum. Kendinizi uzmeyin bunu verecek olan mevla bizler sebebine yapışıyoruz
Günde 3 kez estrofem , 3 kez duphaston ve gece uyumadan önce de progestan fitil kullanıyorum . Transferin olacağı gün de bir kez iğnem var . Bugün covid testi yaptırdık inşallah negatif çıkarHepimizin sonuna kadar tutunur inşallahkalite konusunda benim de bilgim yok hangi ilaçları kullanıyorsunuz şuan
Ben daha estrofeme başlamadım. Doktora gittim 2mm di rahim pazartesi yarın bakalım kaç diyecek, şu an sadece folik asit, corasprin ve kortizon hapı kullanıyorum.Hadi hayırlısı olsun canım güzel haberlerini bekliyoruz inş. Eki Görüntüle 2986813 Eki Görüntüle 2986814 Ben 21'inde kontrole gideceğim, estrofem kullanmaya devam ediyorum :)transfer tarihim için darısı başıma inş.
inş. kalınlaşır canım, benim 6mm çıktı iyi dedi estrofeme ve folikasite başladık. d vitamini ve tiroid biraz yüksek olunca olunca onlarada ilaç verdi kullanıyorum. corasprin vermedi bana. Her zaman ince miydi senin ?Ben daha estrofeme başlamadım. Doktora gittim 2mm di rahim pazartesi yarın bakalım kaç diyecek, şu an sadece folik asit, corasprin ve kortizon hapı kullanıyorum.
Hayırlısı olsun inş. aynen prp, yumurta toplama , histeroskopi hepsinde eşimde bende covid testi yaptırdık , Transfer günü eşin yanımızda bulunması zorunluymuş. O günde bizden de test sonucu isteyecekler mutlaka. Hayırlısı olsun canım inş.Günde 3 kez estrofem , 3 kez duphaston ve gece uyumadan önce de progestan fitil kullanıyorum . Transferin olacağı gün de bir kez iğnem var . Bugün covid testi yaptırdık inşallah negatif çıkarSiz hangi ilaçları kullanıyorsunuz
Transferde eşin bulunmasının zorunlu olduğunu bilmiyordum ama her türlü yanımızda olmaları iyi olur psikolojik destek için deHayırlısı olsun inş. aynen prp, yumurta toplama , histeroskopi hepsinde eşimde bende covid testi yaptırdık , Transfer günü eşin yanımızda bulunması zorunluymuş. O günde bizden de test sonucu isteyecekler mutlaka. Hayırlısı olsun canım inş.
Amin canım inş. hep birlikte mutlu oluruz :) Buradan da sürecimizi paylaşırız inş. Bu kez iyi bir yere yerleşir inş. sen gönlünü ferah tut. Ne bileyim bu sefer ne kadar yeni yöntem varsa hepsini deneyeceğiz. Sen hiç gebelik aşısı yaptırdın mı ? Embiriyo yapıştırma ve birde kasılma ilacı varmış bu üçü de ayrı ayrı yöntem ayrı ayrı maliyet ama şans oranı çok artıyormuş internetten de araştırdım o yüzden yaptıracağız mecbure
Günde 3 kez estrofem , 3 kez duphaston ve gece uyumadan önce de progestan fitil kullanıyorum . Transferin olacağı gün de bir kez iğnem var . Bugün covid testi yaptırdık inşallah negatif çıkarSiz hangi ilaçları kullanıyorsunuz
Hiç birini duymadım canımAmin canım inş. hep birlikte mutlu oluruz :) Buradan da sürecimizi paylaşırız inş. Bu kez iyi bir yere yerleşir inş. sen gönlünü ferah tut. Ne bileyim bu sefer ne kadar yeni yöntem varsa hepsini deneyeceğiz. Sen hiç gebelik aşısı yaptırdın mı ? Embiriyo yapıştırma ve birde kasılma ilacı varmış bu üçü de ayrı ayrı yöntem ayrı ayrı maliyet ama şans oranı çok artıyormuş internetten de araştırdım o yüzden yaptıracağız mecburen :)