Günaydıııınn
Günaydın güzellikler gününüz aydın olsun mutlu sabahlar
Diğerinde durum belli değil yaaa hamiş miydin yoksaİyi yaptın canım bir ayağımız hep burda
Yok kız daha sonucun belli değilDiğerinde durum belli değil yaaa hamiş miydin yoksa
Ora bura gidip geliyorum boş vakit çok oluncaYok kız daha sonucun belli değildiğer grubu napcaz
topiğin uğur getirsin kuzum
Günaydınnn sana da cnm
Günaydın güzellikler gününüz aydın olsun mutlu sabahlar
Teşekkür ederim canısıtopiğin uğur getirsin kuzum
ben de bi gelişme hala yok rahim ince kan değerlerim düşük
iptal olabilir sanırım
Aşkısı çok stres yapma lütfen bende çok gerildim ama oldum bitti bile kasma kendini zorda olsa akısına birak 31inde ilacı bıraktım 5inde adet oldum hemde öyle böyle değilKızlar yaa transferden sonra ilaçları bırakalı 4. Günün artık.. hala regl olmadım.. ağrım da var ne zaman olacağım acaba. Bilgisi olan var mı??
O zaman ikisi arasında mekik dokuyacagizOra bura gidip geliyorum boş vakit çok oluncaorası hamişlerle doldu maşallah bizlerde yeniden yol çizmek adına yeniden bir araya gelelim dedik süreçlerimiz devam ediyor hala arkadaşlarla
Biraz öyle olacak sanırımO zaman ikisi arasında mekik dokuyacagizhadi hayırlı olsun
Ayyy doktor da dedi, şiddetli olabilir adetin endişelenme diye ama, ben zaten çok ağrılı olurum, daha be kadar şiddetlenebilirAşkısı çok stres yapma lütfen bende çok gerildim ama oldum bitti bile kasma kendini zorda olsa akısına birak 31inde ilacı bıraktım 5inde adet oldum hemde öyle böyle değilona sebep çok stres yapma lütfen
Canımmm transfer tarihim belli oldu gibi. Sanırım ya 22 ya 24 ocak :) Az kaldı ya heyecan çok
Vallahi benim de öyle ve bende ayni düşüncedeydim sonra hastanede buldum kendimi ve toparladım iğne serumlaAyyy doktor da dedi, şiddetli olabilir adetin endişelenme diye ama, ben zaten çok ağrılı olurum, daha be kadar şiddetlenebilir
Yaaaaaa çok güzel canım Allah'ım hayırlı sonuçlar nasıl etsin ben zaten bütün seneyi makaleye aldım her gelene sohbetimiz de kapımız da açıkCanımmm transfer tarihim belli oldu gibi. Sanırım ya 22 ya 24 ocak :) Az kaldı ya heyecan çok
Amin canım sana da inşallah.Yaaaaaa çok güzel canım Allah'ım hayırlı sonuçlar nasıl etsin ben zaten bütün seneyi makaleye aldım her gelene sohbetimiz de kapımız da açık
Yok ama yakınım çapada ki hakkımı da kullanıp gitmek istiyorum oraya maddiyattan sıkıştık biraz ona sebep hemde belki ihtimalini değerlendirmek istedim canım hayırlısı her zaman tabiki amaAmin canım sana da inşallah.
Merkez araştırdın mı?
Bu arada sen GOP tüp bebek merkezine gitmek istediğini yazmışsın GOP ta mı oturuyosun?