2022 Tüp Bebek Süreçleri, Kullanıcı Yorumları ve Transfer Haberleri

Tüp bebek tedavi sürecinde beslenme önerileri

Tüp bebek tedavisinde başarıyı artıran etkenlerden biri de ideal kiloda olmaktır. Tedaviye başlamadan önce ideal kiloyu yakalamak için diyetisyen yardımı alınabilir.
Tüp bebek tedavisi sürecinde bol sıvı almak gerekir. Kola, çay, maden suyu yerine günde en az 2-3 litre su tüketilmelidir.
Tüp bebek tedavisi süresince nohut, kuru fasulye, barbunya sofralardan eksik edilmemelidir. Haftalık yemek programında en az 2 gün kuru baklagiller olmalıdır.
Protein, mineral ve omega3 bakımından en zengin olan besin balıktır. Haftada en az üç kez balık tüketmek, tedavi başarısını olumlu etkiler.
Kızartma, ızgara gibi pişirme yöntemleri yerine; haşlama, buğulama, fırında pişirme yöntemleri tercih edilmelidir. Ayrıca makarna ve sebzeler çok fazla haşlanmamalıdır.
Folik asit bakımından zengin yeşil yapraklı sebzeler, fındık ve badem gibi kuruyemişler tercih edilmelidir.
Şeker yerine kullanılan tatlandırıcılar, tüp bebek tedavi sürecinde bırakılmalıdır.
Sigara içiliyorsa bırakılmalı ve sigara içilen ortamlardan uzak durulmalıdır.

YENİ BAŞLAYAN ARKADAŞLARA YARDIMCI OLUR İNŞALLAH 🍂

Kızlar bence sizlere karışmak gibi olmasın ama LÜTFEN evde kaset test yapmayın güzel geçen günlerinizi kendinize ziyan etmeyin mevlam nasip etmişse bekleyerek öğrenmek daha güzel yada belki pozitif olacak sonucunuz idrarda negatif görüp tutunanada mani olabilirsiniz belki yanlışım ama artık böyle düşünceye veriyorum kendimi ve asla evde test yapmayacağım ben bir daha 🌺
Haklısınız ben mesela 8. Günde yaptım tek çizgiydi beb şuan çok üzgünüm yapmamak tadını çıkarmak en matıklısı ama ben bi kare yapmışım 10. Gün tekrarlatimmi diye düşünüyorum 🙈

Tüp bebek tedavi sürecinde beslenme önerileri

Tüp bebek tedavisinde başarıyı artıran etkenlerden biri de ideal kiloda olmaktır. Tedaviye başlamadan önce ideal kiloyu yakalamak için diyetisyen yardımı alınabilir.
Tüp bebek tedavisi sürecinde bol sıvı almak gerekir. Kola, çay, maden suyu yerine günde en az 2-3 litre su tüketilmelidir.
Tüp bebek tedavisi süresince nohut, kuru fasulye, barbunya sofralardan eksik edilmemelidir. Haftalık yemek programında en az 2 gün kuru baklagiller olmalıdır.
Protein, mineral ve omega3 bakımından en zengin olan besin balıktır. Haftada en az üç kez balık tüketmek, tedavi başarısını olumlu etkiler.
Kızartma, ızgara gibi pişirme yöntemleri yerine; haşlama, buğulama, fırında pişirme yöntemleri tercih edilmelidir. Ayrıca makarna ve sebzeler çok fazla haşlanmamalıdır.
Folik asit bakımından zengin yeşil yapraklı sebzeler, fındık ve badem gibi kuruyemişler tercih edilmelidir.
Şeker yerine kullanılan tatlandırıcılar, tüp bebek tedavi sürecinde bırakılmalıdır.
Sigara içiliyorsa bırakılmalı ve sigara içilen ortamlardan uzak durulmalıdır.

YENİ BAŞLAYAN ARKADAŞLARA YARDIMCI OLUR İNŞALLAH 🍂
Benide eklermisn canım 26 yaşındayım 2. Denemem 3. Gün ebriyosu

Haklısınız ben mesela 8. Günde yaptım tek çizgiydi beb şuan çok üzgünüm yapmamak tadını çıkarmak en matıklısı ama ben bi kare yapmışım 10. Gün tekrarlatimmi diye düşünüyorum 🙈
Bence test gününü bekle derim canım zataen üzülmüşdün tekrardan yapıp daha çok yıpratma kendini ben bir günde 3 adet test yapmıştım ama negatif ki sonucumda negatif oldu 😔
Benide eklermisn canım 26 yaşındayım 2. Denemem 3. Gün ebriyosu
Hoşgeldin canım eklerim tabi hayırlı haberler alman dileğiyle 💖
Kızlaarr ben geldim benide alın listeye 😍😍 tüp bebekte ilk denemem 17 ocakta 2 embriyo transferi oldum heyecanlı bekleyiş sürüyor 29 ocakta kanda betaya bakılacak 😍🤲🤲🤲 dualarınızı beklerim canlar 😍🤲🤲🤲🌹🌹🌹
Merhaba canım hoşgeldin dualarımız sizinle inşallah güzel mevlam güldürsün yüdünüzü
Bu Arada 3. Gün embriyosu ve 40 yaşımdayım 🥰🥰🥰
🌺🌺🌺

Eklentiler

• 0c724b69442e6dcc87d6fe29d765faed.jpg
    0c724b69442e6dcc87d6fe29d765faed.jpg
    89,3 KB · Görüntüleme: 21
X