Herkesin olaylara bakış açısı farklı herkesin duygu durumu ve kaldırma kapasitesi farklı. Hepimizin yolculukları farklı ve kendine has. 10 kere negatif görsende emek verip tüp bebekte 1 kere negatif görmek hepsine bedel oluyor. Tüp bebekten daha üst bir yöntem yok çünkü. Oda negatif yada olumsuz sonuçlanınca. İnsanın haleti ruhiyesi bir süre bozuluyor normal olarak. Hemen anında kabule geçilmiyor. Farklı duygusal süreçlerden geçiliyor toparlanana kadar.Bugun anlatmak istedigim tamda buydu kaderimizde yoksa zaten olmayacak varsada zaten olacak bakmayin boyle rahat rahat konustuguma cok seyler yasadim bu benim 2. Evliligim 20 yasindaydim evlendigimde 8 yil evli kaldim esimin icki ve kumarini cektim cocugum olmuyodu cok isyan ettim tam dr a gideyim dedim randevu aldim o gun bir sorun cikti tam 3 kere oldu bu ama o zamanlar anlamamistim ve cok isyan ettim tabi hem esimi cekiyodum hemde kayinvalidemi. Kaynanam cok kiskancti oglunu cok kiskanirdi ve bizi ayirmak isterdi tabi cocugumda olmayinca cok laf etti bana en son ben oglumu kuru agacin altinda oturtmam dedi ve ben bosandim 9 yil bekar yasadim 1 bucuk yil oncede simdiki esim cikti karsima evlilik aklimda yoktu cunku cocugum olmuyodu bana evlilikten bahsettiginde ilk soyledigim sey benim cocugum olmuyor dedim ee dedi yani hani erkeksin soyun devam etmez dedim( cunku yasadiklarimdan dolayi oyle psikolojideydim) bana dedigi tek sey soyumun gecmiainden ne gorsumki geleceginden ne bekleyeyim belki benimde olmuyodur bende de vardir problem kim biliyor dedi. Ve sanki adamin icine dogmus gibi ondada problem cikti. 1.5 yillik evliyim simdi gecmise baktigimda ilk evliligimde 3. Kere dr kapisindan dondum demekki varmis yuce rabbimin bir bildigi hicbirsey sebebsiz deil varsa benim kaderimde bir evlat sahibi olmak olacaktir yoksada zaten olmayacak o yuzden kendimi yipratmiyorum herseyde bir hayir var rabbim bizim kaderimizi yazdi zaten
Uff gece gece ne cok konustum kusura bakmayin ama sanki icimi dokunce rahatladim