- 1 Kasım 2021
- 594
- 652
Ayyy inşallah dediğin gibi olur . Hepimiz için dua etcemYaaaaaaa
Amin canım teşekkür ederim mm
Ayyyyyy lk listede ki kişi sen olacaksın sana uğur getirir peşinede biz hamiş oluruz inşallah hoşgeldin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy inşallah dediğin gibi olur . Hepimiz için dua etcemYaaaaaaa
Amin canım teşekkür ederim mm
Ayyyyyy lk listede ki kişi sen olacaksın sana uğur getirir peşinede biz hamiş oluruz inşallah hoşgeldin
Benimde bugün gitti ama şubata kaldım nasip demekkiDaha reglin 3.günündeyim bitince gidicem bakalım ne konuşacağız buraya yazarım sonuçları
Kız ağzını hayra aç Allah korusun inşallah sadece gelip geçici bir süre böyle olur sonra geçerVe de birden boğazlarım acımaya başladı inşallah kovit değilimdir
Allah razı olsun bizlerde dua eder dua bekleriz inşallahAyyy inşallah dediğin gibi olur . Hepimiz için dua etcem
Waaaoww yeni tüp challenge alırım bir dal
Hoşgeldin beybimmmm bol şans olsun adımızaWaaaoww yeni tüp challenge alırım bir dal
Hadi inş bu sefer anne olalım hepimiz yiiaaa
Z Zecmel dikkat et beybi kendine şu sıra herkes covid, o olmasa kesin grip boğaz ağrısı için sprey falan kullan hızlı iyileştiriyor o boğaz spreyleri
Senin planın ne doktorunla görüşüp. Hemen yeni tedavi planlıcak mısın?
Benimde bugün gitti ama şubata kaldım nasip demekki
Kız ağzını hayra aç Allah korusun inşallah sadece gelip geçici bir süre böyle olur sonra geçer
Allah razı olsun bizlerde dua eder dua bekleriz inşallah
Umuyorum ki inşallah sadece soğuk algınlığıdır Yoksa ikinciye kovit olmuş olcam. Ya adetim çok ağır geçiyo bide dün ağrıdan acillik oldum çok parçalı geldi o kadar da serum falan yedim nasıl üşüttüm bilmiyorumWaaaoww yeni tüp challenge alırım bir dal
Hadi inş bu sefer anne olalım hepimiz yiiaaa
Z Zecmel dikkat et beybi kendine şu sıra herkes covid, o olmasa kesin grip boğaz ağrısı için sprey falan kullan hızlı iyileştiriyor o boğaz spreyleri
Senin planın ne doktorunla görüşüp. Hemen yeni tedavi planlıcak mısın?
Umuyorum ki inşallah sadece soğuk algınlığıdır Yoksa ikinciye kovit olmuş olcam. Ya adetim çok ağır geçiyo bide dün ağrıdan acillik oldum çok parçalı geldi o kadar da serum falan yedim nasıl üşüttüm bilmiyorum
Bu ay benim de çok sıkıntılı geçti Allah'tan atlattım iyiyim biraz daha bende parça benden de geldi korktum baya nedir ne değildir bilmediğim için daha çok panik oldum sicak duştu sıcak su torbasıydı ilaçdi iğneydi derken toparladım kendimi yeni yeniŞu son bir ayda hepatit b aşısı oldum bisürü tüp bebek ilaçları aldım transferde tutunması için bisürü ilaç aldım dün ayrıca hastane de acillik olunca bi sürü ilaç aldım bide üstüne şimdi soğuk algınlığı için ilaç aldım böyle bi aydı işte
Buna amin demeden geçemeyeceğimWuuuu hayırlı olsuuuunn hadi bakalım inşallah bu sefer bu topikten hamile olarak çıkarız
Yaa çok zordu normalde de kimyasal gebelik geçirdiğimde zor geçiyordu bu en zorlarındandı ama bi gün sürdü AllahtanBu ay benim de çok sıkıntılı geçti Allah'tan atlattım iyiyim biraz daha bende parça benden de geldi korktum baya nedir ne değildir bilmediğim için daha çok panik oldum sicak duştu sıcak su torbasıydı ilaçdi iğneydi derken toparladım kendimi yeni yeni
Hemde çok aminBuna amin demeden geçemeyeceğim
Tam aklımdan geçiyordumBuna amin demeden geçemeyeceğim
Öyle valla sen tekrardan dondurulmuş embriyo mu deniceksin aynı merkezde gülümYaa çok zordu normalde de kimyasal gebelik geçirdiğimde zor geçiyordu bu en zorlarındandı ama bi gün sürdü Allahtan
Vallahi uzaktan uzağa takip ediyorum canim çok sık girmiyorum. Öyle hayata kaldığımiz yerden devam ediyoruz işte.
Benimde durumlar aynı bendede esimdede bı sıkıntı olmadığını söylüyor doktorlar sebebi açıklanamayan gruba giriyormusuk en son tüp bebek doktorum öyle söyledi 2 kez aşılama denedim benimde negatif sonuclandi, şimdi sıra tüp bebekte bakalım bir haftaya transferim olacak inşallah hep birlikte güzel sonuçlar paylasiriz buradaNe yazsam nasıl başlasam bilemedim 2018 de başlayan tüp bebek sürecim bu zamana kadar sürdü ve hala sürmekte doktorların demesine göre bende de eşimde de sorun yok sıkıntı da ama 3 aşılama denedim negatif sonuç aldım geçen ay ilk tüp bebek deneyimimi yaşadım ve oda olmadı 2.ci denemem Şubat'ta ama gün belli değil inşallah bizlerde sabırla bekleyip hayırlı kapılarla yavrularımıza kavuşuruz ne dersiniz bu yolda yine birlikte yürüyelim mi bakarsınız bu senemiz dolmadan bizlerde minik mucizelerimize kavuruz hadi gelin bekliyorum yeni topiğimize hayırlısı olsun da alırız artık dimi @bebiii 'kimmmmmmm
Yaaaa ama moral bozmak yok üzülmek tabiki doğal ama yolumuz uzun demekkiVallahi uzaktan uzağa takip ediyorum canim çok sık girmiyorum. Öyle hayata kaldığımiz yerden devam ediyoruz işte.
Dinlenme moduma geçtim şu aralar
Merhaba canım hoşgeldin inşallah güzel ve olumlu sonuçlar alırsın ilerlemen güzel olurMerhaba kizlar bende ilk deneme donmuş embiriyo transferi olacam inşallah Çarşamba günü kontrolüm var ona göre 5 Gun sonrada transfer zaman azaldıkça daha çok korku ve heyecan basıyor herşeyi merak ediyorum burda takip ettiğim çoğu kişinin kimyasal olmuş oda daha çok korkutuyor beni Allah hepimizin yardımcısı olsun
Sebepsiz olması da ayrı bir sorunmuş gibi gelmeye başladı aslında bana çünkü varsa da sorun ne bilmiyorsun ve bu daha çok yıpratıyor bence insanıBenimde durumlar aynı bendede esimdede bı sıkıntı olmadığını söylüyor doktorlar sebebi açıklanamayan gruba giriyormusuk en son tüp bebek doktorum öyle söyledi 2 kez aşılama denedim benimde negatif sonuclandi, şimdi sıra tüp bebekte bakalım bir haftaya transferim olacak inşallah hep birlikte güzel sonuçlar paylasiriz burada
Hoş geldin sefaa geldin inşllah hepimiz adına güzel pozirifli bir topik olsun inşallahBen geldimmm mutlu ve hepimiz icin umutlu geldimmm