2022 Tüp Bebek Süreçleri, Kullanıcı Yorumları ve Transfer Haberleri

Rabbim hayırlı etsin canım inşallah hasta halimle en içinten duam güzel sonuç alman 🥰🥰🥰

Merhaba canım hoşgeldin

Evet canım çok rahatsızım aşırı derecede kanamam var uyu uyan kıvranıyorum boğazlarım alev topu gibi yanıyor 🥺🥺🥺🥺

Evet bende dondurulmuş oldum devlette

Allah'ım hayırlı kapılar açsın önünüze inşallah 🥰
İnşallah canım sağol 🙏hep uyudum bugün uyuyamamıştim gece

Olmadı kızlar iki aylık serüvenim son buluyor . Gelişme yok bebekte cumartesi günü kürtaj randevusu aldım . İnsan elbet üzülüyor ister istemez ama kendimi ilk denemeye göre daha güçlü hissediyorum Allah sabrini da verecek 🙏🏻
Artık buradayım ben de son embriyo ile devam edeceğiz genetiğe gidecek biz de eşimle kan testi vereceğiz kromozom analizleri için genetiğe . Umarım hepimizin güzel ve sağlıklı gebelikleri olur. Bu dünyada ki sınavımız buymuş hala devam eden bir sınav
Çok geçmiş olsun. Allah en kısa zamanda bu üzüntüyü unutturacak mutluluklar yaşatsın inşallah size

Selam kızlar size bir bilgi daha vereyim eğer kan uyuşmazlıgı olanınız varsa gebelk olusunca ufacık bir leke bile görseniz hemen kadın doguma gidin.tüp bebek drları yerlesme vs die önemsemıyr ama eğitim arastrma hastaneleri kan uyusmazlıgı oldugu zamn hemen iğne yapıyorlar benm tüp dr um lekeyı önemsemedı ama bugun hastanede dr bana kızdı hemen geleceksın die yarında iğne olacagım.aklınızda bulunsun

Selam kızlar size bir bilgi daha vereyim eğer kan uyuşmazlıgı olanınız varsa gebelk olusunca ufacık bir leke bile görseniz hemen kadın doguma gidin.tüp bebek drları yerlesme vs die önemsemıyr ama eğitim arastrma hastaneleri kan uyusmazlıgı oldugu zamn hemen iğne yapıyorlar benm tüp dr um lekeyı önemsemedı ama bugun hastanede dr bana kızdı hemen geleceksın die yarında iğne olacagım.aklınızda bulunsun
Canım ben transfer oldum bugün. İlaçlarım yine az gibi geldi ama bilmiyorum. Sen tecrübelisin fikrin nedir? Günde 2 progestan fitil. günde 2 estrofem. progestan dex iğne göbekten günde 1. Dekort günde 1. Folik asit. coraspin

Canım ben transfer oldum bugün. İlaçlarım yine az gibi geldi ama bilmiyorum. Sen tecrübelisin fikrin nedir? Günde 2 progestan fitil. günde 2 estrofem. progestan dex iğne göbekten günde 1. Dekort günde 1. Folik asit. coraspin
canm her doktr frklı bir protokol yazıo.ama bu işin temelinde gunlk 50mg progesteron alımı yeterli.endometrium kaç mm idi ?fitilde kaç mg? 200lük mü

Ben de adetle birlikte ilk defa iğnelere başladım. 4-5 günlük ilaç aldım ( 4 günün sonunda kontrole gidicem) . Toplamda 4 gün için iğneler 5095 tuttu. Benim durumum çok sıkıntılı o yüzden yüksek dozlar ve farklı ilaçlar kullanıyorum. Eğer yumurtalar gelişmeye devam ederse bi bu kadar daha ilaç alacağım sanırım🤔

Ben de adetle birlikte ilk defa iğnelere başladım. 4-5 günlük ilaç aldım ( 4 günün sonunda kontrole gidicem) . Toplamda 4 gün için iğneler 5095 tuttu. Benim durumum çok sıkıntılı o yüzden yüksek dozlar ve farklı ilaçlar kullanıyorum. Eğer yumurtalar gelişmeye devam ederse bi bu kadar daha ilaç alacağım sanırım🤔
Merhaba özelde mi tedavi altındasınız kaçtane ilaç kullanıyorsunuz acaba ?

Amin teşekkür ederim taze transfer olamayacağım progesteron ve estradiol hormonum yüksek olunca ne zaman düşerse o zmn inşallah
Hayırlısı olsun dondurulmuş olsun canım inşallah
Canısı hakkında hayırlısı olsunn işte doktorların şu tavırları herşeyi mahvediyo tüp bebeğin tutup tutmaması nasip tabi ama insan biraz ilgi güven bekliyo
Öyle tabiki bugün çok oldum ben zaten hiç böyle bit tepki beklemiyordum sessiz sakin çıktım hastaneden Hemen
Sahsen brn senin adina sevindim 2 gundur duydugun sozler ve bugun ki tavriyla dr kendini belli etti dr unu degistir ven bilmiyorum ama embriyo tasiyanlar var baska hastaneye 1 rapor hakkini daha kullanmak istiyordun arastir baska hastaneyr tasi embriyonu bu dr bana hic guven vermedi
Yaaa ben çok memnundum Dr dan ama ne bileyim anlatamıyorum da değişik
Kizlar selam. Bugün transferim oldu benimde çok sükür. Ekimde opu olmuştum. 4 ay sonunda ilk transfer olabildi🤭 10 gün bekleme mode on🙋🏻‍♀️
Merhaba canım hayırlı olsun inşallah bu mübarek günlerde sende güzel haber al pozitif gör inşallah
İlaçlar çok pahalı raporunuz yoksa gonal f 900 olmuş :KK43:
Raporsuz 1 kutu fiyati bu canım raporlu 250 300 e geliyor ben raporlu olduğum halde sıkıntı yaşadım ne hastane nede eczane ilgilenmedi mağdur edildim gün içerisinde her eczanede de yok hastanenin oraya gelip sadece 1 kutusuna 900 TL vermişliğim var 😔😔😔

Merhaba🙋🏼‍♀️ Evet özelde. Günlük 3 farklı iğne yapıyorum. 2 ilacı ikişer doz alıyorum( yani toplamda 5 kutu ilaç kullanıyorum)
İlaçlarınızı adı nedir acaba birde sorununuz ? Yanlış anlamayın dikkatimi çekt sadece onun için sormak istedim

İlaçlarınızı adı nedir acaba birde sorununuz ? Yanlış anlamayın dikkatimi çekt sadece onun için sormak istedim
Fostimon, Merional ve humatrope. Erken menopozum ve prp yaptırmıştım. Onun sonunda ufak da olsa bi hareketlenme görülünce denemeye karar verdik tüp bebeği. Normalde yumurta olmadığı için hiç şansım yoktu.

Fostimon, Merional ve humatrope. Erken menopozum ve prp yaptırmıştım. Onun sonunda ufak da olsa bi hareketlenme görülünce denemeye karar verdik tüp bebeği. Normalde yumurta olmadığı için hiç şansım yoktu.
Rabbimden umut kesilmez inşallah kuru çöle su Kuru güle yeşillik nasip eden Mevla bizleride sevindirsin umudumuz daim olsun hamd olsun hepimizin kucakları cennet kokusu ile dolsun inşallah 🌹🥰❤️❤️

X