2022 Tüp Bebek Süreçleri, Kullanıcı Yorumları ve Transfer Haberleri

kızlarrr hiçbir eczanede estrofem yok. Zam geleck die depolar ilaç vermiyrmus eczanelere size tavsıyem transfer olan ve olacak arkdslar biraz stoklu alın ilaçlarınızı snra hem bulmak zor oluyor hemde daha pahalı olacak bilginize
ah canım sorma buğün 30 eczane gezdim en snunda dr onun yerine band verdim son bi bakıyım dedim en sonudna buldum:KK43:

kızlar bugün Dr gittim ,ay sonu inşallah trsnfer olacağım,DR estrofem yok burda ki ezcanelere sor dedi nerdeyse 30 tane eczane sordum yok en son aradım asistanı ilaç yok dedim ,onun yerine DR band vermiş,çok sinir oldum en son bir ezcane kalmıştı sordu varmış 2 kutu aldım nasıl bir vicdansızlıktır bu ya

kızlar bugün Dr gittim ,ay sonu inşallah trsnfer olacağım,DR estrofem yok burda ki ezcanelere sor dedi nerdeyse 30 tane eczane sordum yok en son aradım asistanı ilaç yok dedim ,onun yerine DR band vermiş,çok sinir oldum en son bir ezcane kalmıştı sordu varmış 2 kutu aldım nasıl bir vicdansızlıktır bu ya
Hangi bant verdi size

Bende dondurulmuşun daha iyi olduğunu duydum zaten opu sonrası rahim hemen kendini toplayamaz sanırım . İnş herkes emeklerinin karşılığını alır
Benimde dondurulmuş transferim olacak. Bugün reglimde gittim ilaca başladım. İyiki de dondurulmuş olucak çünkü ben opudan 10gün sonra anca kendime gelmiştim çok şişliğim ve kasık ağrım vardı transferim olsa zaten tutmazdı diye düşünüyorum. Tabi alnımıza ne yazılmışsa o

Rabbim hayırlı etsin canım inşallah hasta halimle en içinten duam güzel sonuç alman 🥰🥰🥰

Merhaba canım hoşgeldin

Evet canım çok rahatsızım aşırı derecede kanamam var uyu uyan kıvranıyorum boğazlarım alev topu gibi yanıyor 🥺🥺🥺🥺

Evet bende dondurulmuş oldum devlette

Allah'ım hayırlı kapılar açsın önünüze inşallah 🥰
Rabbim hayırlı etsin canım inşallah hasta halimle en içinten duam güzel sonuç alman 🥰🥰🥰

Merhaba canım hoşgeldin

Evet canım çok rahatsızım aşırı derecede kanamam var uyu uyan kıvranıyorum boğazlarım alev topu gibi yanıyor 🥺🥺🥺🥺

Evet bende dondurulmuş oldum devlette

Allah'ım hayırlı kapılar açsın önünüze inşallah 🥰
Amiiin inşallah hepimizin🙏🏻💜

Biraz rahatsızdım demiştim yaa geçenlerde hala boğazım çok ağrıyor sabah gittim sadece bir kere öksürdüm hastanede sen hastasın sesin böyle yol yapamayız edemeyiz deyip gönderdiler çok moralim bozuldu 😕😕 iyiyim desem de dinlemedi bile doğru düzgün
Ama bu çok saçma değil mi . Sadece küçük bir soğuk algınlığı ya da öksürük yüzünden yapamayız demeleri bana hiç mantıklı gelmedi . Neyse canım üzme kendini benim de marta kaldı zaten birlikte bekleriz ❤️

Olmadı kızlar iki aylık serüvenim son buluyor . Gelişme yok bebekte cumartesi günü kürtaj randevusu aldım . İnsan elbet üzülüyor ister istemez ama kendimi ilk denemeye göre daha güçlü hissediyorum Allah sabrini da verecek 🙏🏻
Artık buradayım ben de son embriyo ile devam edeceğiz genetiğe gidecek biz de eşimle kan testi vereceğiz kromozom analizleri için genetiğe . Umarım hepimizin güzel ve sağlıklı gebelikleri olur. Bu dünyada ki sınavımız buymuş hala devam eden bir sınav
Herşeyin hayırlısı olsun . Zaten yazdıklarınızda çok güçlü olduğunuz belli . Bu zorluklar daha güç katıyor insana . Ben de kürtaj olduğumda çok üzülüp ağlamıştım ve bir sene neredeyse çocuk istemedim . Şimdi çok pişmanım . Hayırlısı böyleymiş deyip tekrar denemek gerekiyor . Sağlıklı bir bebek nasip etsin Allah hepimize 🙏🙏

Sağol canım geçen hafta randevuda alıştırdım sanırım kendimi daha iyiyim . Anesteziyle yapacaklarmış kürtajı vakumla zarar vermiyormuş hemen toparlarsın dedi doktor umarım öyle olur . Bunu da deneyimlemek varmış bu dünyada. Umarım en başından böyle gümbür gümbür sağlıkla gelir doğar bebeklerimiz . Sonraki haftalarda kaybetmektense başta olması daha hayırlısı
Benim 13 haftalıkken vakumlu kürtaj olmuştu . Zaten bir şey hissetmiyorsun . Sonraki günler çok hafif kanama oluyor ama çabuk toparlıyor vücut kendini . Hem vakumlu kürtaj en güvenilir olanı . Rahat geçireceğine eminim

Benim 13 haftalıkken vakumlu kürtaj olmuştu . Zaten bir şey hissetmiyorsun . Sonraki günler çok hafif kanama oluyor ama çabuk toparlıyor vücut kendini . Hem vakumlu kürtaj en güvenilir olanı . Rahat geçireceğine eminim
İnşallah canım benim . Ben de ilk denememden sonra tekrar cesaret edebilmem 6 ayımı almıştı . Gerçekten bir sürece ihtiyacı oluyor insanın kendini toparlaması için. Hakkımızda hayırlısı olsun

Yani senin isteklerine saygı duyup ortak karar verebileceğin bir doktor bul canım kendine ❤️ Bu süreç zaten oldukça yıpratıcı hiç tahammülüm yok böyle doktorlara . Ben mesela 7.günü başlamıştım transfer hazırlığına ilkinde de 3. Mu 4 mu ne başlamıştım . Geç gitmek mühim değil doktorun dozlar ile onu ayarlaması önemli olan. Umarım enerjinizin tuttuğu bir doktor bulursunuz
İnşallah bakalım hayırlısı Allah'tan
Ama bu çok saçma değil mi . Sadece küçük bir soğuk algınlığı ya da öksürük yüzünden yapamayız demeleri bana hiç mantıklı gelmedi . Neyse canım üzme kendini benim de marta kaldı zaten birlikte bekleriz ❤️
Bende hiç konuşma gereksinimi duymadan çıktım direk odadan eşimi aradım başka nereye gitmek istersen gidebilirsin dedi bakalım hayırlısı

Bende hiç konuşma gereksinimi duymadan çıktım direk odadan eşimi aradım başka nereye gitmek istersen gidebilirsin dedi bakalım hayırlısı
Canısı hakkında hayırlısı olsunn işte doktorların şu tavırları herşeyi mahvediyo tüp bebeğin tutup tutmaması nasip tabi ama insan biraz ilgi güven bekliyo

Sahsen brn senin adina sevindim 2 gundur duydugun sozler ve bugun ki tavriyla dr kendini belli etti dr unu degistir ven bilmiyorum ama embriyo tasiyanlar var baska hastaneye 1 rapor hakkini daha kullanmak istiyordun arastir baska hastaneyr tasi embriyonu bu dr bana hic guven vermedi

X