- 5 Ocak 2021
- 2.461
- 3.049
- 31
Aynen gidip veya ücret öğrenmek içinse telefondan da öğrenebilirsinEn mantıklısı tek tek gidip konuşmak olcak sanırım çok saol canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen gidip veya ücret öğrenmek içinse telefondan da öğrenebilirsinEn mantıklısı tek tek gidip konuşmak olcak sanırım çok saol canım
İlaçlar hariç aşağı yukarı benim gittiğim yerde bu fiyatı verdiHerşey dahilse gayet iyi aslında fiyat
Aynen ilaclar haric ki ilaclarsa kisiye gore degisiyor benm cok tutmadi ilaclarİlaçlar hariç aşağı yukarı benim gittiğim yerde bu fiyatı verdi
Benim opudan sonra 11. Günde oldu reglim. Çok da ağrım oldu. Parol verdi doktorum. Onu içtim bende.Kizlar 8.gun kontrolünde e2 degerim 4056 geldi iyi mi fazla mi ? Cuma günü opu olcak opudan sonra ne zaman adet olurum ve agrim olur mu sonrasinda merak icindeyim
Rabbim hayırlı etsin canım inşallah hasta halimle en içinten duam güzel sonuç almanArkadaşlar dualarınıza talibim transferimi oldum kalan tek embriyom da transfer edildi . Insallah bu ay herkese de bana da uğurlu gelsin
Merhaba canım hoşgeldinHelloooooooooooooo
Evet canım çok rahatsızım aşırı derecede kanamam var uyu uyan kıvranıyorum boğazlarım alev topu gibi yanıyorIron Butterfly canım noldu okudum bişeyler de yarım yamalal tranfer mi iptal oldu? Geçmiş olsun
Evet bende dondurulmuş oldum devletteÖzelde veya devlette aklına yatan doktorun bulunduğu hastane veya klinikten bütün ücretleri öğrenebilirsin ona göre devlet özel karar verirsiniz
Ama benim bildiğim kadarıyla devlette de dondurulmuş yapılıyor
Iron Butterfly seninki dondurulmuştu dimi
Allah'ım hayırlı kapılar açsın önünüze inşallahİkinci kez yumurta toplama yapılacak henüz transfer olmadığı için ilk deneme diyelim. İstanbul da yaşıyorum özel bir hastanede tedavi oluyorum
Çok üzüldüm canım ne desem bilemedim çok çok geçmiş olsun Allah'ım güç kuvvet versin dayanılmaz bir zorluk ama elimşzden de birşey gelmez sabır diliyorum inşallah hemen toparlanır ve kalkarsınız ayağa...Olmadı kızlar iki aylık serüvenim son buluyor . Gelişme yok bebekte cumartesi günü kürtaj randevusu aldım . İnsan elbet üzülüyor ister istemez ama kendimi ilk denemeye göre daha güçlü hissediyorum Allah sabrini da verecek
Artık buradayım ben de son embriyo ile devam edeceğiz genetiğe gidecek biz de eşimle kan testi vereceğiz kromozom analizleri için genetiğe . Umarım hepimizin güzel ve sağlıklı gebelikleri olur. Bu dünyada ki sınavımız buymuş hala devam eden bir sınav
Sağol canım geçen hafta randevuda alıştırdım sanırım kendimi daha iyiyim . Anesteziyle yapacaklarmış kürtajı vakumla zarar vermiyormuş hemen toparlarsın dedi doktor umarım öyle olur . Bunu da deneyimlemek varmış bu dünyada. Umarım en başından böyle gümbür gümbür sağlıkla gelir doğar bebeklerimiz . Sonraki haftalarda kaybetmektense başta olması daha hayırlısıÇok üzüldüm canım ne desem bilemedim çok çok geçmiş olsun Allah'ım güç kuvvet versin dayanılmaz bir zorluk ama elimşzden de birşey gelmez sabır diliyorum inşallah hemen toparlanır ve kalkarsınız ayağa...
Çok üzüldüm gerçekten inşalla bunu atlatır kendinden gebe kalma şansın olmasa bile mevlam mucizler vererek yüzünü güldürürSağol canım geçen hafta randevuda alıştırdım sanırım kendimi daha iyiyim . Anesteziyle yapacaklarmış kürtajı vakumla zarar vermiyormuş hemen toparlarsın dedi doktor umarım öyle olur . Bunu da deneyimlemek varmış bu dünyada. Umarım en başından böyle gümbür gümbür sağlıkla gelir doğar bebeklerimiz . Sonraki haftalarda kaybetmektense başta olması daha hayırlısı
Kendiliğinden kalmam çok zor eşimin değerleri çok düşük hayırlısı benim son embriyom aslinda ilk transfer edilmesi gereken tekli embriyo idi aslinda . Ama ben Çifter olanları tercih etmiştim . Belki de altın yumurtam o tekli olandır ben onun kısmetini erteledim . Umudum onda . Hiç yitirmeyin umudunuzu kızlar o bebekler buraya gelecekÇok üzüldüm gerçekten inşalla bunu atlatır kendinden gebe kalma şansın olmasa bile mevlam mucizler vererek yüzünü güldürür
İnşallah canım inşallahKendiliğinden kalmam çok zor eşimin değerleri çok düşük hayırlısı benim son embriyom aslinda ilk transfer edilmesi gereken tekli embriyo idi aslinda . Ama ben Çifter olanları tercih etmiştim . Belki de altın yumurtam o tekli olandır ben onun kısmetini erteledim . Umudum onda . Hiç yitirmeyin umudunuzu kızlar o bebekler buraya gelecek
hoşbuldum daRabbim hayırlı etsin canım inşallah hasta halimle en içinten duam güzel sonuç alman
Merhaba canım hoşgeldin
Evet canım çok rahatsızım aşırı derecede kanamam var uyu uyan kıvranıyorum boğazlarım alev topu gibi yanıyor
Evet bende dondurulmuş oldum devlette
Allah'ım hayırlı kapılar açsın önünüze inşallah
Regli oldum dün canım rahatsızım da transferim de marta kaldı yapmadı doktorhoşbuldum da
ne kanaman var noldu sanaaaaa
geçmiş olsunRegli oldum dün canım rahatsızım da transferim de marta kaldı yapmadı doktor
Ya bu doktor sen geçen 3.gün gittin diye seni almayan doktor mu ? Ben açıkçası biraz şüpheye düştüm bu doktor hakkında baska bir doktor seçemiyor musun canım benim ? Ben bu transfer öncesi çok kötü grip oldum korona testim negatif çıkmıştı ama bence pozitiftim teste yansımamıştı . Tam 14 günde iyileşmiştim bu süreç rahim hazırlama dönemine denk gelmişti ama embriyo tutunmuştu pozitif olmustu yani etkilememişti . Şimdi gelişimi durdu ama genetikle alakalı muhtemelen öncesi geçirdiğim griple alakası yokturRegli oldum dün canım rahatsızım da transferim de marta kaldı yapmadı doktor
Sağol gülüm Allah razı olsun inşallahgeçmiş olsun
sağlık olsun da geç olsun güç olmasın kuzum :-(
Evet bizzat kendisi idi doktor. Ve hiç yüzüme bile bakmadı konuşurken ben istedim hayır yapamam sana soran olursa da hastaydıö yapımadı iptal edildi dersin dedi yüzüme başka doktor araştırıp Buldum canım olmadı bunu bırakıp sil baştan başlayabilirim bu yola ilaçlardı opuydu derken yaniYa bu doktor sen geçen 3.gün gittin diye seni almayan doktor mu ? Ben açıkçası biraz şüpheye düştüm bu doktor hakkında baska bir doktor seçemiyor musun canım benim ? Ben bu transfer öncesi çok kötü grip oldum korona testim negatif çıkmıştı ama bence pozitiftim teste yansımamıştı . Tam 14 günde iyileşmiştim bu süreç rahim hazırlama dönemine denk gelmişti ama embriyo tutunmuştu pozitif olmustu yani etkilememişti . Şimdi gelişimi durdu ama genetikle alakalı muhtemelen öncesi geçirdiğim griple alakası yoktur
Ben haftaya ilk aşılama ile başlayacağım her şey yolunda giderse bakalımHenüz sonuçlanmadı cuma yaptrdım ama eminim ki regl olcam 1 hafta önceden belli eder kendini başladı regl belirtilerim o yüzden tüp bebek araştırmasına giriştim bile sen ne durumdasın
Yani senin isteklerine saygı duyup ortak karar verebileceğin bir doktor bul canım kendine Bu süreç zaten oldukça yıpratıcı hiç tahammülüm yok böyle doktorlara . Ben mesela 7.günü başlamıştım transfer hazırlığına ilkinde de 3. Mu 4 mu ne başlamıştım . Geç gitmek mühim değil doktorun dozlar ile onu ayarlaması önemli olan. Umarım enerjinizin tuttuğu bir doktor bulursunuzSağol gülüm Allah razı olsun inşallah
Evet bizzat kendisi idi doktor. Ve hiç yüzüme bile bakmadı konuşurken ben istedim hayır yapamam sana soran olursa da hastaydıö yapımadı iptal edildi dersin dedi yüzüme başka doktor araştırıp Buldum canım olmadı bunu bırakıp sil baştan başlayabilirim bu yola ilaçlardı opuydu derken yani
İlaçlar hariç aşağı yukarı benim gittiğim yerde bu fiyatı verdi
İlaçlar ne kadar tuttu acaba ortalamaAynen ilaclar haric ki ilaclarsa kisiye gore degisiyor benm cok tutmadi ilaclar
Hadi inşallah aşılamaya çok inancım kalmadı benim ama inşallah senin mucizen aşılamayla gelirBen haftaya ilk aşılama ile başlayacağım her şey yolunda giderse bakalım