2022 Tüp Bebek Süreçleri, Kullanıcı Yorumları ve Transfer Haberleri

Arkadaşlar dualarınıza talibim transferimi oldum kalan tek embriyom da transfer edildi . Insallah bu ay herkese de bana da uğurlu gelsin
Amin canım inşallah umarım pozitifi görürürz hepimiz bu sene icinde 2022 unutulmaz bir sene olur hepimiz icin bn de cuma ameliyata giricem dua edin nolur sezeryana dönmesin😢😢😢

Kizlar 8.gun kontrolünde e2 degerim 4056 geldi iyi mi fazla mi ? Cuma günü opu olcak opudan sonra ne zaman adet olurum ve agrim olur mu sonrasinda merak icindeyim

Hayır değilim İstanbul’da doktora biraz bozulduk kendi doktorum değildi ama aklımı bulandırdı resmen
Bence 4 ay hic bişey millet film cektirdikten sonra bile hamile kalıy doktorlar sıkıntılı durum yoksa başka 6 ay kendiniz deneyin diyor filmden sonra 4 ay sonra yeniletmek saçma icinizi ferah tutun tüpler saglam 😂

Nasıl yani taze transfer de mi indirimli oluyo yani
Yani biraz karışık ben kendimden örnek vereyim rapor çıkardım sonra yumurtalar toplandı sonra ücret ödemesi (10 du raporla6.5 oldu) yapıldı daha sonra yumurta takibi oldu 5. Güne gelen yumurtalatdan bir tanesi tranasfer oldu daha sonra da geri kalanı ekstra ücretle donduruldu şimdi ikinci için gittiğimizde biz yine rapor çıkartacaz sandık çünkü 6 ayı geçti bizimkisi doktor muayenesinden sonra hemşire bilgilendirme yapıyor işte ilaç dozlarını falan o arada kendisi söyledi rapor çıkarmanıza gerek yok devlet dondurulmuş çözülecek embriyolara da rapor uygulamıyor diye
Valla bende onların yalancısıyım 🤷‍♀️

Yani biraz karışık ben kendimden örnek vereyim rapor çıkardım sonra yumurtalar toplandı sonra ücret ödemesi (10 du raporla6.5 oldu) yapıldı daha sonra yumurta takibi oldu 5. Güne gelen yumurtalatdan bir tanesi tranasfer oldu daha sonra da geri kalanı ekstra ücretle donduruldu şimdi ikinci için gittiğimizde biz yine rapor çıkartacaz sandık çünkü 6 ayı geçti bizimkisi doktor muayenesinden sonra hemşire bilgilendirme yapıyor işte ilaç dozlarını falan o arada kendisi söyledi rapor çıkarmanıza gerek yok devlet dondurulmuş çözülecek embriyolara da rapor uygulamıyor diye
Valla bende onların yalancısıyım 🤷‍♀️
Taze transfer istemyrm bn rahim dinlendirmeyle yapılan transferle de şans daha yüksekmiş yüzlerce form okudum direk dondurulanlarda da mı indirim olmuyo ki acaba

Taze transfer istemyrm bn rahim dinlendirmeyle yapılan transferle de şans daha yüksekmiş yüzlerce form okudum direk dondurulanlarda da mı indirim olmuyo ki acaba
Şimdi notlarıma baktım 17 nisanda dondurulmuş benim doktorumda dinlendirip transfer yapmıştı transferimiz Ağustos da olmuştu tam hatırlamıyorum ama biz ona da 5 bin ödemiştik yanlış değilsem
Benim süreç o kadar karışık ilerledi ki iptal olan transferlerim de var belki Fe ona ödeyeceğim tutarı hatırlıyorum
Hastaneni arayıp öğren istersen ditekbilgi veriyorlar çünkü

Şimdi notlarıma baktım 17 nisanda dondurulmuş benim doktorumda dinlendirip transfer yapmıştı transferimiz Ağustos da olmuştu tam hatırlamıyorum ama biz ona da 5 bin ödemiştik yanlış değilsem
Benim süreç o kadar karışık ilerledi ki iptal olan transferlerim de var belki Fe ona ödeyeceğim tutarı hatırlıyorum
Hastaneni arayıp öğren istersen ditekbilgi veriyorlar çünkü
Ben henüz geçmedim araştırma içerisindeyim özel ve devlet arasında kaldım devlet taze transfer yapıyo dediler o yüzden özel tercih etmek istyrm ama işte maddi kısmını da araştırmadan böyle bi karar veremem o yüzden biraz araştırmam lazım çok teşekkürler

Ben henüz geçmedim araştırma içerisindeyim özel ve devlet arasında kaldım devlet taze transfer yapıyo dediler o yüzden özel tercih etmek istyrm ama işte maddi kısmını da araştırmadan böyle bi karar veremem o yüzden biraz araştırmam lazım çok teşekkürler
Özelde veya devlette aklına yatan doktorun bulunduğu hastane veya klinikten bütün ücretleri öğrenebilirsin ona göre devlet özel karar verirsiniz
Ama benim bildiğim kadarıyla devlette de dondurulmuş yapılıyor
Iron Butterfly Iron Butterfly seninki dondurulmuştu dimi

Özelde veya devlette aklına yatan doktorun bulunduğu hastane veya klinikten bütün ücretleri öğrenebilirsin ona göre devlet özel karar verirsiniz
Ama benim bildiğim kadarıyla devlette de dondurulmuş yapılıyor
Iron Butterfly Iron Butterfly seninki dondurulmuştu dimi
En mantıklısı tek tek gidip konuşmak olcak sanırım çok saol canım

X