2022 Tüp Bebek Süreçleri, Kullanıcı Yorumları ve Transfer Haberleri

Günde 2 kez estrofem 3 duphaston coraspirin folibol prednol gece de progestan fitil

Estrofem kullanmayan tek kişi benim galiba ben kullanmadım onu
Ben bu transferde sadece 3 ilaç kullandım ama herkes bir sürü kullandı az çok hatırlıyorum onuda bu nasıl olacak nasıl ilerleme olacak ona dair bile en ufak bir fikrim yok yarın ya ararım yada giderim sanırım hastaneye

Ya ama bişi diyimmi devlette olunca böyle oluyo fazla ilaç kullandırmıyolar. Bende devlette başlayacaktım ama benim zaten sebepsiz infertilite konuştum ekstra tutunması için ne yapabiliriz diye hiç bişi önermedi. İğnelerden serumlardan bahsettim onların kesinliği kanıtlanmadı o yüzden kullandırmıyoruz dedi. Bende ondan sonra vazgeçtim napim

Ne desem bilemedim benimde ilk ayağım gitmedi devlete sonra git gel başlamış oldum sebepsiz bizimkine bence sebepsiz olması daha sıkıntı yaaa ne var nasıl yol islenecek kimse bilmiyorum ama gidiliyor bi şekilde benş tedirgin etmeye başladı bu durum ki bu zaman geldim sonra

Tam olarak bu sebepten dolayı bence özelde yaptır çünkü yine aynı sonuç olabilir

Tam olarak bu sebepten dolayı bence özelde yaptır çünkü yine aynı sonuç olabilir
Hazırlıyorum kendimi canım özele çok gitmek istiyorum kesinlikle ama öyle paralanmış ki hepsi üfffg resmen aret kamse duymaya başladım çok onun muaynesi en son 600 dün şimdi 800 olmuştur murat bey 400 dü bikdipim kadarıyla keza oda ayni fiyat artışı olmuştur bahçecice bir doktor buldum oda 800dü herhalde 1000 min olmuştur ücreti

Gittiğimde adetin 5. Günüydü canım. Yarın 8. Gün olacak. Kolay gelsin canım hepimize. Aslında benim rahim her seferinde son anda gayet iyi kalınlığı yakalıyor ama Aret kamar benim rahim kalınlığındaki sorundan dolayı düşük yaptığımı söyledi. Böyle düşünüyormuş.

Tatlım biliyorum zor bu ücretleri duyup da gitmek ama memorial Şişli semra kahramanın görüşmesi ücretsiz gayet iyi bir doktor. Onunla ücretsiz görüşüp kafanı netleyebilirsin.

Aynen yaa çok fazla ilaçlar da aşırı pahalı benim 3kutu gonalf duruyo saklıyorum şimdilik belki bidaha baştan yaptırırım diyorum ama bi yandan eşim bi daha istemiyo

Tatlım biliyorum zor bu ücretleri duyup da gitmek ama memorial Şişli semra kahramanın görüşmesi ücretsiz gayet iyi bir doktor. Onunla ücretsiz görüşüp kafanı netleyebilirsin.
Teşekkür ederim canım araştırayım onuda sanırım duymuştum onu da hayırlısı Allah'tan yolumuz bitene kadar gideceğim .. artık gerisi takdiri ilahi

Aynen yaa çok fazla ilaçlar da aşırı pahalı benim 3kutu gonalf duruyo saklıyorum şimdilik belki bidaha baştan yaptırırım diyorum ama bi yandan eşim bi daha istemiyo
Benşm çevremde benden çok herkes umutluydu bana dair olacak olacak hep hava da uçuştu ama sonra yere çakıldım resmen şimdi yaparsam kimseye söylemeden yapacağım eğer nasip olursa benimde kalan ilaçlarım var kimi dolapta kimi çekmecemde duruyor öyle Allah hayırlısını yaşatsın bizlere ne diyelim yoruluyoruz ama yolumuz uzun daha

Çok rezil bir ilaç. Bugüne kadar kullandığım ilaçlar bir yana, o bir yana. Yan etkisiyle ters orantılı görünüşlü bir hap.
Niyeki napıyo nasıl bi etkisi var
aynen bide ekstra psikolojik destek almaya başlayacam çünkü başka türlü yapamam sanırım kafamın rahat olması lazım

Niyeki napıyo nasıl bi etkisi var

aynen bide ekstra psikolojik destek almaya başlayacam çünkü başka türlü yapamam sanırım kafamın rahat olması lazım
Ben onuda düşündüm ama kararsız kaldım kafamı rahatlatmam boşaltmam lazım böyle düşünceler daha çok yıpratıyor insanı

Ben onuda düşündüm ama kararsız kaldım kafamı rahatlatmam boşaltmam lazım böyle düşünceler daha çok yıpratıyor insanı
Aynen yaa bide bende panik atak var kendimi zor sakinleştiriyorum. Sürekli dua ediyorum kuran okuyorum tabiki etkisi oluyo ama ayrıca destek almak süper olur tabi

Iron Butterfly Katre_g @Dfn1903 ve diğer yazamadıklarım gızlar siz ayrıca vitamin falan almaya başladınız mı ben hiç bişi yapmıyorum
Kuzu biz yarın sperm vermeye gidicez şu sperm sayısını netleştirmek için. Onun dışında reglimi bekliyorum işte ben. 28i olarka görünüyor sen başladın mı?
Estrofem kullanmayan tek kişi benim galiba ben kullanmadım onu
Ya onu ben de düşündüm herkes kullanıyor benim doktor vermiyor. O kadar çok duyuyorum ki en son gidip kendim alıp kullanıcam bizim doktorlar değerlerimize, rahim kalınlığımıza göre falan ihtiyaç duymuyor belki de canım. Bu arada bahsettiğin ekstra iğne ve serumları ben de sordum doktoruma. Onlar para tuzağı sadece ben sana etkili olabilecek her şeyi veriyorum zaten diyor.

Z Zecmel ha bu arada benim doktorum gıda takviyeleri için de aynı yorumu yapıyor. Kazanç kapısı onlar sadece, sperm ve yumurta sayısı ile kalitesine etki edebilecek hiçbir takviye yoktur diyor. Ben yine de arı sütü polen aldım her gün ondan tüketiyorum. Yumurtalara yararı olmasa da en azından kışın hastalıklardan korur di mi

Bebeğim ben ımom kullandım vitamin olarak eşimde ımpryl kullandı ki eşimin sperm sayısı çok iyi değil biraz düşük ama iyi geldi maşallah biraz pahalı ama gerçekten iyi takviye benim kullandığımda sıradan açıkçası. Aynen yaa hiç bişi olmasa korur dicem ben hasta oldum çok fena

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…