2022 Tüp Bebek Süreçleri, Kullanıcı Yorumları ve Transfer Haberleri

Evet kesinlikle test yapma canım boşuna moral bozukluğu oluşmasın en güzeli gününü beklemek ama gel görki o sabır bizde varmı Iron Butterfly Iron Butterfly 🤣🤣 bak ben dayanamadım bugünde erken test yaptım ondada çıkmadı sanırım benimki çok nazlı kendini testlerde belli etmiyor yarın test günüm inş hayırlı haberler alırım Allahımmmmm 🤲😍hatta gidip bugün eşim işteyken yapsammı diyede düşünüyorum varsa eğer ona sürpriz yapmak istiyorum ama bilemedim sizce günümü bekleyip birliktemi sonucu öğrensek tavsiyeleriniz nedir arkadaşlar 🥰
Gıııııızzzzzz 1 gün 1 anaaaammmmm sende çok sabırsızsın heeeeeee 🤭🤭🤭🤭 ama sen bikşrsin içim rahat etsin diyorsan git ver kan inşallah hakkında hayırlısı olur
Ya şimdi tahlil verin dediler. Progestron estradiol bakılacakmış. Tamam siz gidin biz sizi arıycaz transfer bilgisi veririz dediler. Ben doktor ile görüşemedim bile…
Trasfer öncesi isteniyor bunlar zaten canısı bende hemşireden aldım bu bilgileri doktor işlemler esnasında konuştum hep

Ya şimdi tahlil verin dediler. Progestron estradiol bakılacakmış. Tamam siz gidin biz sizi arıycaz transfer bilgisi veririz dediler. Ben doktor ile görüşemedim bile…
transferle beraber zaten verilecek reçeten dr a sorman gereken bir durum mu var? Trombofılı testını tüp druna göstersende pek önemsemez söleyim.zaten verıolar kan sulandırıcı sen hamıle kalınca bir uzmana göster bende öle yapçam

Gıııııızzzzzz 1 gün 1 anaaaammmmm sende çok sabırsızsın heeeeeee 🤭🤭🤭🤭 ama sen bikşrsin içim rahat etsin diyorsan git ver kan inşallah hakkında hayırlısı olur

Trasfer öncesi isteniyor bunlar zaten canısı bende hemşireden aldım bu bilgileri doktor işlemler esnasında konuştum hep
Ya ne yapayım canım yarın hafta sonu eşim evde olacak ya birlikte gideceğiz test yapmaya ondan önce öğrenip varsa sürpriz yapmak İçin acele ediyorum sadece yoksa sabırlıyımdır aslında ama bu öyle bi şeyki sabır bırakmıyor insanda 🤣🤣

Ya ne yapayım canım yarın hafta sonu eşim evde olacak ya birlikte gideceğiz test yapmaya ondan önce öğrenip varsa sürpriz yapmak İçin acele ediyorum sadece yoksa sabırlıyımdır aslında ama bu öyle bi şeyki sabır bırakmıyor insanda 🤣🤣
Yap kız bizi de merakta ettirdim😁😁😁😁😁

Doktor ile görüştüm. Derdim pıhtılaşma idi kuzum. Gösteremedim diye garipsedim. Neyse ki oksapar verdi :KK70: Vermeyi düşünmüyormuş..

transferle beraber zaten verilecek reçeten dr a sorman gereken bir durum mu var? Trombofılı testını tüp druna göstersende pek önemsemez söleyim.zaten verıolar kan sulandırıcı sen hamıle kalınca bir uzmana göster bende öle yapçam
Yok doktor vermeyi düşünmüyormuş. Herşey yolunda diye vermeyecektim dedi. Neyseki yazdı şimdi.
Gebelik olursada heyet raporu çıkarırız devamlı kullanırsın dedi..
Şimdilik o sorunu çözdüm.

Yok doktor vermeyi düşünmüyormuş. Herşey yolunda diye vermeyecektim dedi. Neyseki yazdı şimdi.
Gebelik olursada heyet raporu çıkarırız devamlı kullanırsın dedi..
Şimdilik o sorunu çözdüm.
Sevindm ben veriyor sanmıştım.genelde cogu dr önlem amaclı kullandırıyor.iyi yapmısın kuzum bende haftaya gidicem kadın dogum uzmanına rapor cıkarttırcam asırı pahalı. Gecen 370tl verdm

X