Sağlık ocağında aynı gün veriyor ne güzel ya. Ben de dün gittim bizim sağlık ocağına ilaç yazdırdım, betayı da sordum 2-3 güne çıkar diyoAynen üşüttügümü düşünüyorum bende
Ayy bilmiyorum 2 3 gibi dediler ama
Bir şey de sadece gebelik belirtisi olsaBen dün dışarda üşüttüm ve hemen batmalar oldu kasıklarda kesinlikle üşütmekle alakalı oluyor,yani ben normal zamanda da üşütsem kasıklarım ağrıyor zaten
Ne güzel hemşireymiş bizimkiler de randevu yok alamayız falan yaparSağlık ocağında aynı gün veriyor ne güzel ya. Ben de dün gittim bizim sağlık ocağına ilaç yazdırdım, betayı da sordum 2-3 güne çıkar diyoHemşire kız tutturdu alalım kanı, dedim destur daha bugün 4. gün
Valla çıkacak dedi çıkar herhaldeSağlık ocağında aynı gün veriyor ne güzel ya. Ben de dün gittim bizim sağlık ocağına ilaç yazdırdım, betayı da sordum 2-3 güne çıkar diyoHemşire kız tutturdu alalım kanı, dedim destur daha bugün 4. gün
Maalesef ama senin kan değerin gayet iyiydi o yüzden seninki gebeliktendirBir şey de sadece gebelik belirtisi olsa
Benimde aynı az üşüteyim hemen belirtileri başlıyor yanma dahil
Çok suratsızdı valla ama olayı anlamadı bence o. Ben normal kolestrol şeker vs baktırdım sanırım bakmışken bakalım diye dedi. Randevum vardıNe güzel hemşireymiş bizimkiler de randevu yok alamayız falan yapar
İnşallah bugünki de bi çıksaMaalesef ama senin kan değerin gayet iyiydi o yüzden seninki gebeliktendir
Yanlış anlamayın sakın herkesin fikrine tabiki saygım sonsuz ben kendinizi üzmeyin diye söyledim öyle inşallah hepımız icin hakkımızda hayırlısı olurYok üzülmedim aslında sadece sevinmedim de o kadar yani nötr hiç yapmamış gibi hissediyorumBen de günü gelmeden yapmam diyenlerdendim gruptan etkilendim sanırım yaptım bakalım pişman değilim qma pozitif bir etki de yok üzgün hiç değilim ama
Evet canım ayın 9una verdiler. Senin sonucun kaçta çıkacak?9 an mı verdiler randevu
Ayy hadi hayırlısıEvet canım ayın 9una verdiler. Senin sonucun kaçta çıkacak?
Hiç sorma zaten beni en çok huzursuz eden evin haliHahahah yeminle tuvalet zulüm gerçekten.bende biraz temizlik yapayım dedim bugün hemen batma sıkışma hepsi kopbo geldi sanırım hassas dönemimiz çok hassas geçecek.Sen muhabbet kuşunu bir süre tatile gönder ahahahah kesinlikle normal.Tirtiliz kozadayiz kelebek olmayı bekliyoruz
İnşallah güzel bir sonuç alacaksınAyy hadi hayırlısıSaat 2 3 gibi dediler ama bilmiyorum bekliyorum öyle yarım saatte bir bakıyorum işte
Amin inşallahYanlış anlamayın sakın herkesin fikrine tabiki saygım sonsuz ben kendinizi üzmeyin diye söyledim öyle inşallah hepımız icin hakkımızda hayırlısı olur
Hadi hayırlı olsunKızlar ya transferimi oldum bugün biliyorsunuz ama inanılmaz gaz sancım var normal mi fitil kullanıyorum progestan
2.ci verdim 360.3 oldu benimKim kim vermişti sonuç ne çıkmıştı tekrar yazın kız
Ev işini fazla büyütme ya bu duruma alış bevis doğunca napcanHiç sorma zaten beni en çok huzursuz eden evin haliondan hep bir gerginim. Üstten üstten yapıyorum ama yetmiyor sinmiyor içime
Gebelik olma ihtimali var mı ? Sanmıyorum gecikme yüzünden erteleneceğini adet olduğunuz tarih baz alınıyor sonuçtaArkadaşlar merhaba ben de tüp bebek tedavisi görüyorum.yumurta toplama işleminden sonra transfer için doktorum ara vermeyi önerdi.2. Adetimi bekliyorum ama 3 gün geciktim. Bu gecikme normal mi ilk tüp bebek denemem.dolayısıyla tecrübesizim. Bu gecikmeden dolayı transfer tekrar ertelenir mi ?
Gayet normal benimde 10gün gecikmişti. Çoğumuzda gecikiyoruz. İlaçlar vs etkiliyor ertelenmez merak etmeyinArkadaşlar merhaba ben de tüp bebek tedavisi görüyorum.yumurta toplama işleminden sonra transfer için doktorum ara vermeyi önerdi.2. Adetimi bekliyorum ama 3 gün geciktim. Bu gecikme normal mi ilk tüp bebek denemem.dolayısıyla tecrübesizim. Bu gecikmeden dolayı transfer tekrar ertelenir mi ?