- 25 Ağustos 2017
- 5.007
- 6.917
Hiç öyle düşünme.. Ben baya bakmıştım. Tek embryo ile 9.günde yaklaşık 25-50 arası değerler çıkıyor. Kaset testte de çıktı ise o civardadırEki Görüntüle 3016835
Biraz bekleyince ama 5 dk geçmiştir koyulaştı bilmiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç öyle düşünme.. Ben baya bakmıştım. Tek embryo ile 9.günde yaklaşık 25-50 arası değerler çıkıyor. Kaset testte de çıktı ise o civardadırEki Görüntüle 3016835
9.gün ve çift embriyoVar tabikisi Maşallah… Kaçıncı gün
Bence hemen kan testi verin baya belli 2. Çizgi9.gün ve çift embriyo
Canım idrar testi betahcg varlığını test ediyor sonuçta ve senin kanında da var yükselmiş demekki inşallah kan sonucunda yüksek bir değer alırsın.Son attığım foto 6.dk falan olmuştur ilk attığım gibi çıktı epey silik
Ama sizin de böyle olmuştu negatif çıktı bi de son attığım test bayağı belli olan 5 dakikayı geçmiş olabilir ilk etapta hiç yoktu 2-3 dk içinde çooookk silikBence hemen kan testi verin baya belli 2. Çizgi
Yok yok gayet iç açıcı hem herkesin değeri bir olmuyor hem de belki ikisi tutmadı tek tuttu İçini ferah tutBen pek iç açıcı göremedim durumu ilk hele bembeyazdı ve yine hiçbir şey hissedemeden sonra 1-2 dk içinde silik bi çizgi oluştu bilmiyorum çift embriyo sonuçta 9.gün sabah idrarı olsaydı kıpkırmızı çıkmaz mıydı burada arkadaşların öyle çıkmıştı
İnşallah neyse doğru hiçbir şey olmasa da bir şeyler olmuş ki yoksa hiç çıkmazdı ovitrelle etkisi kalmamıştır herhaldeCanım idrar testi betahcg varlığını test ediyor sonuçta ve senin kanında da var yükselmiş demekki inşallah kan sonucunda yüksek bir değer alırsın.
Biizm çok çok silik olan 7. Gündü ve gerçekten bu kadar belirgin değildi. Artık 9. Gün olmuş çıkıyosa kesinlikle vardır bişey. Şimdi kan vern ki asıl günde de verirsiniz katlanmış mı görürsünüz . Güzel düşünün güzel olsunAma sizin de böyle olmuştu negatif çıktı bi de son attığım test bayağı belli olan 5 dakikayı geçmiş olabilir ilk etapta hiç yoktu 2-3 dk içinde çooookk silik
Canım bence var çok silik bi çizgi değil, gayet belirgin. Çift embriyo konsa da teki tutunmuştur. Canını sıkacak bir durum yok mutlu olmalısınEki Görüntüle 3016835
Yok ovitrelle 11 gün sonra tamamen bitiyor .. ben baya etkisi bitecek mi diye baktım. Ki olsaydı gözle görülmesi zor silik olurdu.Ovitrelle 14 Şubat’ta yapmıştım
canım benim ilk gebeliğimde adet günü erken gebelik testi yaptım negatif çıktı bikaç saat sonra wc ye gittiğimde koyulaştığını gördüm kaset test aldım yaptım pozitif çıktı sonra sağlıkla oğlum doğdu.silik çizgiye çok takılma kan verİnşallah neyse doğru hiçbir şey olmasa da bir şeyler olmuş ki yoksa hiç çıkmazdı ovitrelle etkisi kalmamıştır herhalde
Aşırı silik değil ki bu kuzumm sen silik test görmemişsin Pozitif bu benceKızlar günaydın ben de maalesef o kervana katıldım test yaptım ve hiç açıcı değil bugün 9.gün olsa net bi şekilde çıkardı diye düşünüyorum erken gebelikte aşırı silik bi çizgi çıktı sonra normal kaset yaptım o da öyle burda öyle olanlar genelde kimyasal oldu
Gayet net canım çizgi. Sağlıkla devam etsin inşallahEki Görüntüle 3016835
Günaydın canımEki Görüntüle 3016835
Hayır Sakın kötü düşünme bence yaaa çizgi çıkmış işte kan testine kadar katlanır artar hepimizin aynı şekilde üretmiyoruz ki hormon u pozitif işte güzel düşün güzel olsun ben sevindim açıkcasıKızlar günaydın ben de maalesef o kervana katıldım test yaptım ve hiç açıcı değil bugün 9.gün olsa net bi şekilde çıkardı diye düşünüyorum erken gebelikte aşırı silik bi çizgi çıktı sonra normal kaset yaptım o da öyle burda öyle olanlar genelde kimyasal oldu