Bu grupta olmasaydım ama ben de rahat beklerdim 10 gün 11 gün falan nasılsa çıkmaz diyeİnşallah ya o kadar isterim ki Eşim aşırı sabırlı yani ona kalsa Cumartesi yapalım diyor yani doktor ne dediyse o ama sanırım ben o kadar dayanamayacağım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu grupta olmasaydım ama ben de rahat beklerdim 10 gün 11 gün falan nasılsa çıkmaz diyeİnşallah ya o kadar isterim ki Eşim aşırı sabırlı yani ona kalsa Cumartesi yapalım diyor yani doktor ne dediyse o ama sanırım ben o kadar dayanamayacağım
Ya kullanmayın şu cümleyi neden çıkmıyormuş iyi düşünelim iyi olsun evrene pozitif enerji gönderiyorduk hani ne olduBu grupta olmasaydım ama ben de rahat beklerdim 10 gün 11 gün falan nasılsa çıkmaz diye
Bir şey olmaz şimdi alırsın bir tane eksikten ya da fazladan bir şey olmaz vakit bşrwz erken olsaydı eksik dozu da alın diyorlar fazlası zarar değilmiş progestanınKızlar ben günün heyecanı stresi derken öğlen fitillerimi koymayı unutmuşum birşey olurmu ya??
Evettt evet doğruYa kullanmayın şu cümleyi neden çıkmıyormuş iyi düşünelim iyi olsun evrene pozitif enerji gönderiyorduk hani ne oldu
Benim eşimdede varikosel ileri hız ve sperm DNA hasarı yüksek 3. Gün transferi oldum bugün erkek infartilitesinde çok sağlıklı olmuyormuş embriyolar bende de aynısı oldu yine de verilen iyi kalite dedi bakalımÇok haklısınızda maddi manevi yoruyor bu tüp bebek. Benimki erkek infertilitesi varikosel var. Reflü var. Tutanlar genelde sebepsiz infertilite olanlar. Bakalım nasibimizde ne var. Hayırlısı
7 martta regl olursam transfer mart içine yetişir mi ? Nisanda oruc tutabilir miyim ? Deneyimli olan arkadaslarımdan bilgi rica ediyorum.
Ah inşallah mutlu haber vermek nasip olur hayırlı olsun şeninde bebiş kuzummmmm çok mutlu oldum umut oldunMaşallah maşallah sağlıkla tutunsun inşallah annesi artık stresten gözyaşından uzak durup kendini dinleme vakti. Allah'ın izniyle sıhhatle atlatırsınız inşallah bu sınavı
Teşekkür ederim allah razı olsun Darısı senin başına inşallah Senden de güzel haberleri duymak nasip olsun bizeAh inşallah mutlu haber vermek nasip olur hayırlı olsun şeninde bebiş kuzummmmm çok mutlu oldum umut oldun
AmiiinnnnnnTeşekkür ederim allah razı olsun Darısı senin başına inşallah Senden de güzel haberleri duymak nasip olsun bize
Güzel haberlerinizi alırız inşallahBenim eşimdede varikosel ileri hız ve sperm DNA hasarı yüksek 3. Gün transferi oldum bugün erkek infartilitesinde çok sağlıklı olmuyormuş embriyolar bende de aynısı oldu yine de verilen iyi kalite dedi bakalım
Çok normal ve hiç geçmiyor ,sürekli bir kabız hali fitilden oluyor ben duphalac şurup ve sürekli kayısı kurusu ve su içiyorum en azından kabızlık olmayınca gaz da çok olmuyor ikisi bir daha fenaKızlar ya transferimi oldum bugün biliyorsunuz ama inanılmaz gaz sancım var normal mi fitil kullanıyorum progestan
Normal.. Rahim müdahale olduğu için yani katater ile Embryo yollandığı için etkilemiştir.Kızlar ya transferimi oldum bugün biliyorsunuz ama inanılmaz gaz sancım var normal mi fitil kullanıyorum progestan
Günaydın bence ilk aşamada sevinmelisin kötü düşünme gayet güzel 9. Güne göre Sonuçta tutunmuş devamı da gelir Allahın izniyle Hadi hayırlı uğurlu olsun inşallah darısı bizeKızlar günaydın ben de maalesef o kervana katıldım test yaptım ve hiç açıcı değil bugün 9.gün olsa net bi şekilde çıkardı diye düşünüyorum erken gebelikte aşırı silik bi çizgi çıktı sonra normal kaset yaptım o da öyle burda öyle olanlar genelde kimyasal oldu
Var tabikisi Maşallah… Kaçıncı günEki Görüntüle 3016835
Biraz bekleyince ama 5 dk geçmiştir koyulaştı bilmiyorum
Ben pek iç açıcı göremedim durumu ilk hele bembeyazdı ve yine hiçbir şey hissedemeden sonra 1-2 dk içinde silik bi çizgi oluştu bilmiyorum çift embriyo sonuçta 9.gün sabah idrarı olsaydı kıpkırmızı çıkmaz mıydı burada arkadaşların öyle çıkmıştıGünaydın bence ilk aşamada sevinmelisin kötü düşünme gayet güzel 9. Güne göre Sonuçta tutunmuş devamı da gelir Allahın izniyle Hadi hayırlı uğurlu olsun inşallah darısı bize
Son attığım foto 6.dk falan olmuştur ilk attığım gibi çıktı epey silikVar tabikisi Maşallah… Kaçıncı gün