Elhamdülillah Maşallahİyiydi biraz zorlandım idrara aşırı sıkıyık gelmişim onun dışında şuan iyiyim dua ediyorum rabbim bize bağışlasın tutunur inşallah 7 hücre sayısı vardı transferden önce bakmışlar 8 olmuş iyi bişey bu dedi doktorum temiz bi embriyo dedi bakalım
Çok sevindim hayırlı olsun sağlıkla devamı gelsin inşallah
Ya niye hemen sana nöbet kitlediler anlamıyorum sinir oldum şuan insan biraz daha hassas davranırYaa inşallah vardırnöbetçiyim yorumlamak ne mümkün sesim gitmeye başladı şimdiden
İnşallahböyle gecer ınsallahhh sıkıntı yasamadan
9.gün yaptım test doktorum 13.gün bir daha istedi testiMaşallah süper değer4 gün arayla mı istediler? Benim merkezde öyle istiyor
Amin Allah razı olsunÇok sevindim hayırlı olsun sağlıkla devamı gelsin inşallah
Dönem başından beri böyleydi nöbet günüm yalnız var ya o kadar yoruldum ki ağlayacağımYa niye hemen sana nöbet kitlediler anlamıyorum sinir oldum şuan insan biraz daha hassas davranır
İnşallah kalp atışlarını duymak keselerini görmekte nasip olurKızlar hepinize tek tek teşekkür ederim.Suan öyle salak gibiyim ki ne yapacağımı bilemiyorum açıkçası..
Şuan sonuç bekleyenler biliyorum belirti istiyorsunuz ama o belirtiler inanın adette olabilirdi.Ama nasıl adet olduğunuzu biliyorsanız ayırt edeceğiniz şeyler olabilir mesela benim batmam ve kasilmam çok oldu .Bir de bol su icmeme rağmen kabiz olmaya ramak kalmış gibi tuvalette zorlanıyordum son günler..Belirti olarak bacak ve karın ağrısı da vardı.aklima gelenler bunlar
11. Gün (11 sayısının hayatımda garip bir yeri olduğu için test için bugünü seçtim )Kaçıncı gündü bugün bide kaçıncı gün embriyosu
Çok güzelmiş11. Gün (11 sayısının hayatımda garip bir yeri olduğu için test için bugünü seçtim )
3. Gün embriyosu 2 adet transfer edilmişti
Dönem başından beri böyleydi nöbet günüm yalnız var ya o kadar yoruldum ki ağlayacağımson bir ders kaldı karnım şişti düğmemi açtım gömleği üzerine saldım adapte olmak için bir iki gün gerekecek Bu arada pozitif sonuç alanlar orada yazamadım arada göz gezdiriyorum çok sevindim gerçekten sağlıkla kucağınıza alın Bayanstress S Sntr
Sonucu watsappa attım beklemedeyim.Büyük ihtimal 6 gibi hoca döner.Hayirli olsun denemesi çok ilginç ama Feryalin öyle bir soğuk nevaleligi var Gökşin bana daha içten geliyor o küçük yasina rağmen diyologu harika
Hadi gözün aydın hayrlı olsun
Gökşin çok tatlı evet sıcakkanlıSonucu watsappa attım beklemedeyim.Büyük ihtimal 6 gibi hoca döner.Hayirli olsun denemesi çok ilginç ama Feryalin öyle bir soğuk nevaleligi var Gökşin bana daha içten geliyor o küçük yasina rağmen diyologu harika