- 7 Temmuz 2021
- 1.121
- 1.526
Bende üç gündür var. Sntrde aynı şikayetleri vardı gelince yazar oda. Birde aşırı idrara sıkışma oldu devamlı ama içtiğim suya bağladım benPeki kaçıncı gün başladı bunlar?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende üç gündür var. Sntrde aynı şikayetleri vardı gelince yazar oda. Birde aşırı idrara sıkışma oldu devamlı ama içtiğim suya bağladım benPeki kaçıncı gün başladı bunlar?
Allah razı olsun edersen çok sevinirim kardeşim Betül ismim. İyiym elhamdülillah çıkış yapacağım eve gitmek içinCanım nasılsın bebeğin için dua edicem namazlarımdan sonra sana sımsıkı tutunsun İnşaAllah
Nasıl geçti transferinizAllah razı olsun edersen çok sevinirim kardeşim Betül ismim. İyiym elhamdülillah çıkış yapacağım eve gitmek için
Transferin 9.günü vermiştim 178di bugün 13.günü transferinMaşallah maşallah ne güzel bir değer öyle darısı bizlerin başına en son kaçtı ne zaman vermiştin kan?
Ayy inşallah ikiside tutunmuştur.ikisi de tutmuş o zaman galiba maşallahhhhh
Maşallah ikizlermi acabaTransferin 9.günü vermiştim 178di bugün 13.günü transferin
Yaaa biri olumlu hissedince ben de öyle hissediyorumvalla umutsuz yaşanmaz canım napalım o yüzden sen sanma bence artık rahatla biraz ben olumlu hissediyorum:)
İyiydi biraz zorlandım idrara aşırı sıkıyık gelmişim onun dışında şuan iyiyim dua ediyorum rabbim bize bağışlasın tutunur inşallah 7 hücre sayısı vardı transferden önce bakmışlar 8 olmuş iyi bişey bu dedi doktorum temiz bi embriyo dedi bakalımNasıl geçti transferiniz
Maşallah rabbim sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallahAyy şimdi çıktı 994 çıkmış
Bebiş var karnında ben inanıyorum o yüzden olumlu ol ben gibi sıkma kendini inşallah eşinin totemi tutacakYaaa biri olumlu hissedince ben de öyle hissediyorum
kızz hamiş kadın bıze belirtilerinden bahset bariTransferin 9.günü vermiştim 178di bugün 13.günü transferin
bence tutunmuş gibi yani değer baya yükselmiş rabbim sağlıkla gelmelerini nasip etsinAyy inşallah ikiside tutunmuştur.
öyle hisset öyle hisset pozitifYaaa biri olumlu hissedince ben de öyle hissediyorum
Maşallah Rabbim kucağına alıp çıkış yapmayıda nasip etsin. Rabbim hayır ile sonuçlandırsın.Allah razı olsun edersen çok sevinirim kardeşim Betül ismim. İyiym elhamdülillah çıkış yapacağım eve gitmek için
Maşallah maşallah sağlıkla tutunsun inşallah annesi artık stresten gözyaşından uzak durup kendini dinleme vakti. Allah'ın izniyle sıhhatle atlatırsınız inşallah bu sınavıİyiydi biraz zorlandım idrara aşırı sıkıyık gelmişim onun dışında şuan iyiyim dua ediyorum rabbim bize bağışlasın tutunur inşallah 7 hücre sayısı vardı transferden önce bakmışlar 8 olmuş iyi bişey bu dedi doktorum temiz bi embriyo dedi bakalım
Şimdilik yani son 2gündür hafif mide bulantısı gögüs agrısı var başka birşey yokkızz hamiş kadın bıze belirtilerinden bahset bari
Amin inşallahbence tutunmuş gibi yani değer baya yükselmiş rabbim sağlıkla gelmelerini nasip etsin
böyle gecer ınsallahhh sıkıntı yasamadanŞimdilik yani son 2gündür hafif mide bulantısı gögüs agrısı var başka birşey yok
Maşallah süper değer 4 gün arayla mı istediler? Benim merkezde öyle istiyorAyy şimdi çıktı 994 çıkmış