- 4 Temmuz 2018
- 3.106
- 4.356
hayır canım saçmalama bence gayet güzel değerinDüşük değil demi cumartesi gece 56ydı doktoruma attım daha dönmedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayır canım saçmalama bence gayet güzel değerinDüşük değil demi cumartesi gece 56ydı doktoruma attım daha dönmedi
ne istiyorsun anlamadım ben allah allah illa ki ağlayacak bir şey buluyor bu kızDüşük değil demi cumartesi gece 56ydı doktoruma attım daha dönmedi
Yaa maşallah rabbim devamını getirsin sağlıcakla kucağına alırsın inşallah
Hayır gayet güzel değerin bugün kaçıncı günDüşük değil demi cumartesi gece 56ydı doktoruma attım daha dönmedi
İnşallah tez zamandadarısı basımıza canım ya ınsallah bızde görürüz bugünleri
MASALLAH KUCAGINA ALMAK NASIP OLSUN KACINCI GÜNE EMBRİYOSUYDU BU KACINCI GÜNÜN
İnşallah günlerdir dua ediyorum burada sizlere kendime bugün o hastanede hiç tanımadığım kadına insan yaraları bir olunca yürekten anlıyor karşısındakini hiç tanımadan. Dilerim hepiniz yaşayın bu sevinci inşallah yolunda ilerler herşey çok sağolun kızlar bu topik buradaki msjlar sizler çok iyi geldiniz bana. Allahım tek tek razı olsun hepimizin kucakları dolsun inşallahhayır canım saçmalama bence gayet güzel değerin
Hadi gözün aydın
Amin allah razı olsun darısı isteyen herkese inşallah 4. gün embriyosu 10. günümMASALLAH KUCAGINA ALMAK NASIP OLSUN KACINCI GÜNE EMBRİYOSUYDU BU KACINCI GÜNÜN
aynen canım aynen bende öyle rabbim bizlere de nasip etsin pozitif görenlerin sağlıkla kucaklarına almalarını nasip etsin..herkes yaşayabilsin tadabilsin anneliği (isteyen tabi)İnşallah günlerdir dua ediyorum burada sizlere kendime bugün o hastanede hiç tanımadığım kadına insan yaraları bir olunca yürekten anlıyor karşısındakini hiç tanımadan. Dilerim hepiniz yaşayın bu sevinci inşallah yolunda ilerler herşey çok sağolun kızlar bu topik buradaki msjlar sizler çok iyi geldiniz bana. Allahım tek tek razı olsun hepimizin kucaklaştı dolsun inşallah
bak ıste rabbim ol deyınce oluyor 4.gün le yeterkı nasıbınde olsun ahh darısı basımıza aminnn bu surecte idrar testı yapmısmıydın canımAmin allah razı olsun darısı isteyen herkese inşallah 4. gün embriyosu 10. günüm
Çok çok iyi hatta gününe göreAmin allah razı olsun darısı isteyen herkese inşallah 4. gün embriyosu 10. günüm
Tebrikleeerrrr Grubumuza annişler yükleniyoorr
Hayırlı olsun prensesim 109 Beta Hcg teyze oluyorsunuz kızlar Allah'ıma binlerce kez şükür olsun
Amin çok teşekkür ederim hepimizin inşallahYaa maşallah rabbim devamını getirsin sağlıcakla kucağına alırsın inşallah
Ayyy çok güzel ya çok şükür negatif olan olmasın istiyorumHayırlı olsun prensesim 109 Beta Hcg teyze oluyorsunuz kızlar Allah'ıma binlerce kez şükür olsun
Oooo aynı anda geldi haberleer gözünüz aydınnn sağlıkla gelsinler inşallahhHayırlı olsun prensesim 109 Beta Hcg teyze oluyorsunuz kızlar Allah'ıma binlerce kez şükür olsun
Kaçıncı gündü bugün bide kaçıncı gün embriyosuHayırlı olsun prensesim 109 Beta Hcg teyze oluyorsunuz kızlar Allah'ıma binlerce kez şükür olsun
anam anam çifter çifter geliyorlardıııı maşallah maşallah kucağınıza almak nasip olsunHayırlı olsun prensesim 109 Beta Hcg teyze oluyorsunuz kızlar Allah'ıma binlerce kez şükür olsun
Yaaaa biliyordum biliyordum ben allahım sağlıkla ilerlesin inşallah hayırlı olsun canım benimmm çok sevindim inankiHayırlı olsun prensesim 109 Beta Hcg teyze oluyorsunuz kızlar Allah'ıma binlerce kez şükür olsun