Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok hiç idrar testi yapmadım ben normalde 5. Gün istiyordum ama embriyoları teker teker kaybedince stres yapıp erken olmasını istedim doktorumda aynı şeyi düşünmüştü nasip işte Daırısı hepinizin başınainşallahbak ıste rabbim ol deyınce oluyor 4.gün le yeterkı nasıbınde olsun ahh darısı basımıza aminnn bu surecte idrar testı yapmısmıydın canım
aynen sımdı olumlulardan belırtı ıstıyoruz lütfenKızlar şimdi belirtileriniz nelerdi yazın bize
Canım nasılsın bebeğin için dua edicem namazlarımdan sonra sana sımsıkı tutunsun İnşaAllahKızlar bana yazmadınız mı çok gerginim 1 de transferim var
Yazacaksın Allah’ın izniyleBenim daha çıkmadı hala bende yazarım katlanmış halini inşallah
Allah allah çok ilginç.. Benim hsg o kadar temiz ki bende hayret ediyorum2. Transferimi oldum ben canım hsg de ilk sene çekilmişti aradan 1 sene geçti hatta ikisini karşılaştırdı doktorum ama bende anlamadım karıştırmıyorum da
Ayy seninkide mi çıktı bugün büyük gün hayde dansaHayırlı olsun prensesim 109 Beta Hcg teyze oluyorsunuz kızlar Allah'ıma binlerce kez şükür olsun
Benimde öyleydi ama 2019 da çekilmiştimAllah allah çok ilginç.. Benim hsg o kadar temiz ki bende hayret ediyorum
Ben o zaman bekleyeyim.. Ben daha 5 aylık.. 2.tutmazsa artık 3.ye allah kerimBenimde öyleydi ama 2019 da çekilmiştim
Ayy şimdi çıktı 994 çıkmışmelisa2022 senin ne zaman sonuç?
Kızlar şimdi belirtileriniz nelerdi yazın bize
Aynı adet belirtileri ve bacak ağrısı başka hiç bir şey yok. Birde herşeye ağlamak ama oda kullandığımız hormon ilaçlarından sanırım.aynen sımdı olumlulardan belırtı ıstıyoruz lütfen
Peki kaçıncı gün başladı bunlar?Aynı adet belirtileri ve bacak ağrısı başka hiç bir şey yok. Birde herşeye ağlamak ama oda kullandığımız hormon ilaçlarından sanırım.
Maşallah maşallah ne güzel bir değer öyle darısı bizlerin başına en son kaçtı ne zaman vermiştin kan?Ayy şimdi çıktı 994 çıkmış
ikisi de tutmuş o zaman galiba maşallahhhhhAyy şimdi çıktı 994 çıkmış