- 19 Şubat 2022
- 232
- 223
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hay maşallah dünden razıymış senin ki tutunmaya maşallah maşallahhhh:)Benimki 5.gün embriyosu 2adet transfer edildi dondurulmuş embriyoydu.evde 4.günden itibaren test yapmaya başladım bu şekildeydi
Hmm 10.gün dediyse doktor bir bildiği vardır benim doktorum da 10.gün istediBenim 5. gün değil ama 4. gün oda zaten 3 gibi sayılıyormuş sadece birkaç hücre daha fazla bölünmüş oluyormuş
Aile hekiminden almıştım o da progestan yazdı düye gitmiş tanıya düşük riski yazmış yani öldür eve gelince beynimden vurulmuşa döndümKalın kalın giyseydiniz bi de geçen gün yazcaktım size arada kaynadı, herkes duysun istemiyosanız keşke bel tutulması fln alakasız bi bölümden rapor alsaydınız bu darlamalara insanların mrkına ben de katlanamıyorum.
benimde 4. canım biliyorsun benden de 12. gün istediBenim 5. gün değil ama 4. gün oda zaten 3 gibi sayılıyormuş sadece birkaç hücre daha fazla bölünmüş oluyormuş
İnşallah sağlıklı ilerler bundan öncede 5.gün embriyosu 1adet transfer edildi ondada böyle hemen çıktı 8haftalıkken kalbi durdu aldılar inşallah bu ikinci transfer sağlıkla ilerler herkesin sorunu başka yerdenhay maşallah dünden razıymış senin ki tutunmaya maşallah maşallahhhh:)
öyle tabi canım rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah sağlıkla kucağına almak nasip olsunİnşallah sağlıklı ilerler bundan öncede 5.gün embriyosu 1adet transfer edildi ondada böyle hemen çıktı 8haftalıkken kalbi durdu aldılar inşallah bu ikinci transfer sağlıkla ilerler herkesin sorunu başka yerden
Ayy çok güzel maşallah
Fitil öyle bir geliyor ki insan ister istemez geldi sanıyor ay inşallah dediğin gibidir böyle gün geçtikçe insan umutlanıyorya sürekli bakıp durma deli olacaksın emin ol gelse anlarsın ben geldiği an anladım kanamayı böyle olmaz beni aşırı rahatsız eden şeyler vardı..benimde adetimden 24 gün sonra geldi kimyasal olduğumda da 25. günümde gelmiş. bence sen kritik aşamyı geçtin biraz rahat nefes al
çok teşekkür ederim Allahım hepimize nasip etsin inşallah
Amin inşallah hayırlı olsun Sağlıkla gelsinöyle tabi canım rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah sağlıkla kucağına almak nasip olsun
Maşallah
Düşük değil demi cumartesi gece 56ydı doktoruma attım daha dönmediAyy çok güzel maşallah
Tebrikler canım Sağlıkla ilerlesin ,sağlıkla al kucağına
Aminnnnn Allahım sizlerede nasip etsin pozitifi bizede sağlıkla ilerlemesiniTebrikler canım Sağlıkla ilerlesin ,sağlıkla al kucağına
valla umutsuz yaşanmaz canım napalım o yüzden sen sanma bence artık rahatla biraz ben olumlu hissediyorum:)Fitil öyle bir geliyor ki insan ister istemez geldi sanıyor ay inşallah dediğin gibidir böyle gün geçtikçe insan umutlanıyor
2. Transferimi oldum ben canım hsg de ilk sene çekilmişti aradan 1 sene geçti hatta ikisini karşılaştırdı doktorum ama bende anlamadım karıştırmıyorum daAma 3.denemeye geldin..
Hsg de şekli görünmüyor mu ki?
darısı basımıza canım ya ınsallah bızde görürüz bugünleriBenimki 5.gün embriyosu 2adet transfer edildi dondurulmuş embriyoydu.evde 4.günden itibaren test yapmaya başladım bu şekildeydi