- 7 Temmuz 2021
- 1.121
- 1.526
Yapma o zaman bozma totemiYaptım evet çok yoğun geçiyor yok bugün de yapmayacağım belki yarın da yapmam eşim hiç istemiyor yapmamı totem yaptım diyor öyle dedikçe tamam diyorum yapmayayım hadi
Yaa inşallah vardırYapma o zaman bozma totemiçok yorma kendini dikkat et. İçerde bir bebiş var ona göre hareket et hocam
Benim bu arkadaşım KTÜ de yaptırdı 3. Gün embriyosu ilk deneme ve tek transfer çok şükür oldu ve kalp atışlarını bile duydu bebeği büyüyor gayet sağlıklı senin neden tutmasın pgt den gelin o kadar sağlıklı embriyolar varki onlar bile nasip olmayınca tutmuyor sen bunlara takılma inş sağlıkla büyüsün diye dua et3. Gün embriyosu tutan var mı Kızlar umut olun nolur
Allah kolaylık versinYaa inşallah vardırnöbetçiyim yorumlamak ne mümkün sesim gitmeye başladı şimdiden
Tutar inşallah neden tutmasın benim doktorum 3. Gün transfer yapacaktı ohss olduğum için yapamamıştık bazı embriyolar rahimde laboratuvarda olduğundan daha iyi gelişiyor demişti bir sürü tutan 3. Gün embriyoları var3. Gün embriyosu tutan var mı Kızlar umut olun nolur
ne zaman çıkacakmışşş??Vakit geçmiyor ya
45 dakika kaldıne zaman çıkacakmışşş??
Benim daha çok zaman var devlette verdim ya 4te çıkar heraldeVakit geçmiyor ya
Canım hayırlı olsun nerede tedavi görüyorsunuz yaşlarımız yakın bende yumurta rezervi az olduğu için trasfer aşamasına geçemedim sizin güzel haberlerinizi okuyup mutlu oluyorumMerhaba beni de listeye yazabilirsiniz. Yaşım 40 17 şubatta 6. Gün embriyosu transferi oldum. 8. Gün değerim 216, 11. Gün değerim 967
Ay beklemek ne zormuş yaa hayırlı sonuçlar alalım inşallahBenim daha çok zaman var devlette verdim ya 4te çıkar heralde
tamam tamam az kalmış stres yapmaaa ama bende olsam çok heyecanlanırdım valla ne diyim :))) çok güzel olacak her şeyyy inanıyorumm ben45 dakika kaldımail atacaklar çıkınca ölücem stresten
Yaa kan verdin miKızlar az önce kan vermeye gittim bir kadınla tanıştım 7. denemesiymiş 6 yıl sonra pozitif aldı görmeniz lazımdıhala ağlıyorum öyle bir sevinç yok öyle bir ağlama yok herkes ağladı hastanede. Yani diceğim şu ki ASLA UMUDUMUZU KAYBETMİYORUZ.
Bugün değilse yarın ama elbet Rabbim emeklerimizin dualarımızın karşılığını verecektir.
Evet öyle çok zor beklemekAy beklemek ne zormuş yaa hayırlı sonuçlar alalım inşallah
Hayırlı olsun inşallah şimdidenBenimde ilk transferim bu ay içerisinde olacak inşAllah. Regli bekliyorum.
Trasnfer öncesi ve sonrası kaç gün ilaç kullanılıyor. Ramazana denk gelirse beklesemmi diyorum ? BAT : 7 mart.
Birde pozitif düşünmem gerek biliyorum ama ilk tüp bebek tutmaz genellemesi yüzünden daha şimdiden umudum yok ve 2 atımlık kursunum var
Amintamam tamam az kalmış stres yapmaaa ama bende olsam çok heyecanlanırdım valla ne diyim :))) çok güzel olacak her şeyyy inanıyorumm ben
Verdim bekliyorum aminnnYaa kan verdin mibizlerde aynı duyguları yaşayalım
Verdim canim saat 2 de alicam haberi elim ayağım titriyor şuan