- 30 Kasım 2020
- 1.308
- 1.475
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim 10. Günüm hala var Ama 8. Gün değerim 262 çıktıKizlar dun gece bi yorum gördüm aşırı moralimi bozdu transferden 3-4 gün sonrada agrısı devam edenin transferi tutmamıs demektir yazmıs biri benim 4. Günüm hala agrım var doğrumu bu
Hiç canını sıkma rabbim tek seferde pozitifi göstersin inşallah
çok sevindim canım çok sagol yazdıgın içinBenim 10. Günüm hala var Ama 8. Gün değerim 262 çıktı
Zaten 5. 6. Günde tutunuyor diyorlarçok sevindim canım çok sagol yazdıgın için
ya ne alakası var saçmalık çoğu kadın normal döngüsü gelene kadar yaşıyor bu ağrıları hatta ilk 3 ay o dönemde ağrısı olan oluyor sakın üzülüp moral bozmayın. kimse ne olduğunu bilemezKizlar dun gece bi yorum gördüm aşırı moralimi bozdu transferden 3-4 gün sonrada agrısı devam edenin transferi tutmamıs demektir yazmıs biri benim 4. Günüm hala agrım var doğrumu bu
Hadi bebişlerini al gel stres yapma inşallah herşey yolunda giderKızlar bana yazmadınız mı çok gerginim 1 de transferim var
Teşekkürler canımya ne alakası var saçmalık çoğu kadın normal döngüsü gelene kadar yaşıyor bu ağrıları hatta ilk 3 ay o dönemde ağrısı olan oluyor sakın üzülüp moral bozmayın. kimse ne olduğunu bilemez
Hiç öyle bir şey duymadım doktorlar bile böyle bir şey demiyor da o kişi nerden biliyor acaba ki bunun belirti olduğunu söyleyen de var şu süreç o kadar erken ki bi belirti aramak içinKizlar dun gece bi yorum gördüm aşırı moralimi bozdu transferden 3-4 gün sonrada agrısı devam edenin transferi tutmamıs demektir yazmıs biri benim 4. Günüm hala agrım var doğrumu bu
İnşallah sorunsuz bir gebelik Yaşar da çocuğunu kucağına alırKızlar az önce kan vermeye gittim bir kadınla tanıştım 7. denemesiymiş 6 yıl sonra pozitif aldı görmeniz lazımdı hala ağlıyorum öyle bir sevinç yok öyle bir ağlama yok herkes ağladı hastanede. Yani diceğim şu ki ASLA UMUDUMUZU KAYBETMİYORUZ.
Bugün değilse yarın ama elbet Rabbim emeklerimizin dualarımızı karşılığını verecektir.
Amin o kadar garip bir andı ki sanki ben yaşadım o duyguları yaşıda vardı kıyamam ya hıçkıra hıçkıra ağladı. Sen ne yaptın iş başı yaptın mı? Test konusunda ne karar verdin yapacakmısın?İnşallah sorunsuz bir gebelik Yaşar da çocuğunu kucağına alır
Bende 25inde vermiştim bugünde tekrarladım çok heyecanlıyım Rabbim hepimize güzel sonuçlar nasip etsinKızlar ayın 25inde kan vermiştim 178di doktorum 1martta tekrarlamamı istemişti kan verdim öğleden sonra sonuç çıkacak inşallah güzelce yükselmiştir
Yaptım evet çok yoğun geçiyor yok bugün de yapmayacağım belki yarın da yapmam eşim hiç istemiyor yapmamı totem yaptım diyor öyle dedikçe tamam diyorum yapmayayım hadiAmin o kadar garip bir andı ki sanki ben yaşadım o duyguları yaşıda vardı kıyamam ya hıçkıra hıçkıra ağladı. Sen ne yaptın iş başı yaptın mı? Test konusunda ne karar verdin yapacakmısın?
İş başı yaptım yani test yapmadım karışmasınYaptım evet çok yoğun geçiyor yok bugün de yapmayacağım belki yarın da yapmam eşim hiç istemiyor yapmamı totem yaptım diyor öyle dedikçe tamam diyorum yapmayayım hadi
Amin inşallahBende 25inde vermiştim bugünde tekrarladım çok heyecanlıyım Rabbim hepimize güzel sonuçlar nasip etsin
Kim yaptıysa o yorumu epey saçmalamış. Sen hiç takılma.Kizlar dun gece bi yorum gördüm aşırı moralimi bozdu transferden 3-4 gün sonrada agrısı devam edenin transferi tutmamıs demektir yazmıs biri benim 4. Günüm hala agrım var doğrumu bu