- 4 Temmuz 2018
- 3.107
- 4.357
evet çok acayip bir şey ya çok değişik gerçekten rabbim kucağımıza almayı da nasip etsin inşallahAh o duygu ışık gibi parlıyordular ben ilk transferde görmemiştim ama bunda net gördüm
Düşünme öyle ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet çok acayip bir şey ya çok değişik gerçekten rabbim kucağımıza almayı da nasip etsin inşallahAh o duygu ışık gibi parlıyordular ben ilk transferde görmemiştim ama bunda net gördüm
Düşünme öyle ya
Yani böyle dedikçe insanın olabileceğine olan inancı kalmıyor bana da söylemdiler hiç şu kalite bu kalite diye aldı dr şehir dışına çıkacaktı ince bi pipet gibi bi şeyle saniyeler içinde yolladı embriyoları hadi hayırlısı dedi kalktı gitti bana da bi ultrason görüntüsü verdiler bak embriyoların burada diyeAyy o ilk seferde tutmaz diyen herkese ağız burun girmek istiyorum yahu nereden biliyorlar banada hep dediler moralde sıfırdı benim ilk transferimde hep ağladım belkide o yüzden tutmadı
Ya İnan bazen bakıyorum benim doktorumun söylemediği yapmadığı o kadar eksik buluyorum ki ama takılmıyorum her doktor Farklı her hasta Farklı diyoruö kendimi avutuyorum
Mesela sormama rağmen bana kalitesi hakkında rakam sayı verilmedi sadece iyi kalite dendi ya iyi kalitede iyininde iyisi var söyleseler
Bu ikinci transferde de tam tersi tutma oranıyla ilgili ağzını açmadı doktorum ama ben bu sefer biraz karıştırdım ortalığı 2 kere yanıma embriyolog geldi tecrübe edinmiştim biraz çünkü ikisininde dediği transfer iyi geçti
hadi canım hayırlı haberler ile gel inşallahKızlar ayın 25inde kan vermiştim 178di doktorum 1martta tekrarlamamı istemişti kan verdim öğleden sonra sonuç çıkacak inşallah güzelce yükselmiştir
Valla hiç karıştırmıyorum yasal veya değil embriyologum ikisife aynı kalitede olduğu İçin şansını yükseltmek için iki tane transfer yaptık dedi aynı olduklarından ötürü diğerini dondurmak istemeyelim dedi ben sedyede yatarken transfer işlemleri başlamaya yakın 2 tane transfer edileceğini öğrendimaslında bana da yasal değil ama direk doktor 2 dedi. büyük ihtimalle bir dış gebelik bir kimyasal olunca evlilikte 5,5 sene olunca doktor dedi bunlar beklemesin daha fazla ama yine olmadı
Bana verdilerKızlar size embriyonuzun ultrason şeklinde fotoğrafını verdiler mi
Aminnnevet çok acayip bir şey ya çok değişik gerçekten rabbim kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah
Evet bana verdiler ikisininde resminiKızlar size embriyonuzun ultrason şeklinde fotoğrafını verdiler mi
Bana biri iyi kalite biri orta kalite dedi orta ne kadar orta dedim gel bakalım dedi embriyolog ekrana getirdi embriyoyu bak bu da açılmaya başlamış dedi ikisini karşılaştırınca anlarsın dedi biri daha genişti iyi olan orta olan daha ufak yuvarlaktı ikisi de konulduValla hiç karıştırmıyorum yasal veya değil embriyologum ikisife aynı kalitede olduğu İçin şansını yükseltmek için iki tane transfer yaptık dedi aynı olduklarından ötürü diğerini dondurmak istemeyelim dedi ben sedyede yatarken transfer işlemleri başlamaya yakın 2 tane transfer edileceğini öğrendim
Hoca aradı şimdi hiç test yaptın mı diye dedim yapmaadim ama şuan beta vermeye geldim yakaladiniz beni ayyy inşallah herkese gguzel haber veririm yaGünaydın hadi bakalım büyük gün geldi çok korkunç rüyalar gördüm Allah hayra çıkarsın
Bana tek verdiler yaEvet bana verdiler ikisininde resmini
ahahaha bende bende asla karıştırmıyorum doktor 2 dedi anlamadımbile 2 ddedi aaa evet evet dedim bende o zaman öğrendim valla aynı şeyleri yaşamışızValla hiç karıştırmıyorum yasal veya değil embriyologum ikisife aynı kalitede olduğu İçin şansını yükseltmek için iki tane transfer yaptık dedi aynı olduklarından ötürü diğerini dondurmak istemeyelim dedi ben sedyede yatarken transfer işlemleri başlamaya yakın 2 tane transfer edileceğini öğrendim
Hadi güzel haberlerle bende az önce kan verdimHoca aradı şimdi hiç test yaptın mı diye dedim yapmaadim ama şuan beta vermeye geldim yakaladiniz beni ayyy inşallah herkese gguzel haber veririm ya
Transferden önce mi gösterildiBana biri iyi kalite biri orta kalite dedi orta ne kadar orta dedim gel bakalım dedi embriyolog ekrana getirdi embriyoyu bak bu da açılmaya başlamış dedi ikisini karşılaştırınca anlarsın dedi biri daha genişti iyi olan orta olan daha ufak yuvarlaktı ikisi de konuldu
Hmm bilemedim iki transferdi değilmi?Bana tek verdiler ya
Evet gösterdiler iki tane olduğunu ondan eminim ama tek verildiHmm bilemedim iki transferdi değilmi?
Ya ben onu aldım katlayıp çantama attım belki kayboldu hiç bakmadım böyle çocuk kandırmaca gibi geldi bana o an nedense duygusuz muyum nedir hani böyle al bununla avun gibiahahaha bende bakıyorum bakıyorum sürekli deli gibi
Bilmiyorum bana iki tane verdiler yuvarlak birşeyEvet gösterdiler iki tane olduğunu ondan eminim ama tek verildi
Merhaba, darısı başınıza. 2. Transferim. Bir önceki kimyasal olmuştu maalesef.Nihayet kendi yaşımda birini buldım Hayırlı olsun, darısı başıma inşallah İlk denemeniz mi?
aahahahah sende biraz gerçekçilik var ondan bence elinde olmadan olmuyor ahahaha valla onunla avundum ilk gün işte onra geçtiYa ben onu aldım katlayıp çantama attım belki kayboldu hiç bakmadım böyle çocuk kandırmaca gibi geldi bana o an nedense duygusuz muyum nedir hani böyle al bununla avun gibi