Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaş biz embriyologmuyuz neerden bilelimm yaBana da mesela burada öğrendim hücrelere bölünüyormuş yahu insan bir der ama yok demiyorlar
evet bana verdilerrr çok duygusaldım 2 tane yan yana yapışıktı bebeklerimmKızlar size embriyonuzun ultrason şeklinde fotoğrafını verdiler mi
bak bunlarKızlar size embriyonuzun ultrason şeklinde fotoğrafını verdiler mi
Ben o fotoğraf yüzünden ay allahım ya bana 2 tane transfer edildi ya ama tek verildi fotoğrafevet bana verdilerrr çok duygusaldım 2 tane yan yana yapışıktı bebeklerimm
Sana transferden sonra verilmiş bana transferden önce verildi embriyonun fotosubak bunlar
ahahahaha deseydin diğeri nerdeee??Ben o fotoğraf yüzünden ay allahım ya bana 2 tane transfer edildi ya ama tek verildi fotoğraf
aa önce nasıl oluyor onu bilmiyordum bak yahu yok bana koydular sonra verdiler pıt pıt gitti onlarda yavrularım ama gelişemedilerSana transferden sonra verilmiş bana transferden önce verildi embriyonun fotosu
Dedim hemşire öyle embriyolgu çağırdı ikiside aynı kalite olduğu İçin tek verdik dediahahahaha deseydin diğeri nerdeee??
aaa ilk defa bunu görüyorum anaamm yavyumm deseydin:)) çok acayip şeyler bunlar yaaozmut Buda benimki transferde sonra istemeyi unuttum çift embriyo şokuyla
Bana transfer işlemi bitince hemşire gösterdi bana vermedi bende unuttumaa önce nasıl oluyor onu bilmiyordum bak yahu yok bana koydular sonra verdiler pıt pıt gitti onlarda yavrularım ama gelişemediler
ya size aynı bana değil arkadaşDedim hemşire öyle embriyolgu çağırdı ikiside aynı kalite olduğu İçin tek verdik dedi
Yasal değil benim yaşıma çift embriyo bence ondan öyle yaptılarya size aynı bana değil arkadaş
bana aldı bak burda diyor hemşire dedim hani nerde göremiyorumBana transfer işlemi bitince hemşire gösterdi bana vermedi bende unuttum
Sen kan verdin mi
Ona bakıp ağlıyorum us ben bizim hastane hep böyle veriyor önden sonra isteyene ultrason olarak veriyor mu biliyorumaaa ilk defa bunu görüyorum anaamm yavyumm deseydin:)) çok acayip şeyler bunlar yaa
Ah o duygu ışık gibi parlıyordular ben ilk transferde görmemiştim ama bunda net gördümbana aldı bak burda diyor hemşire dedim hani nerde göremiyorum
yok canım bugün 10.gün 12. gün ver dedi ya o yüzden perşmbe vericem zaten çıkmayacak bir şey boşuna perşmbe de vermeyeyim artık çıkarsa o zaman çıkar ama çıkmayacak:)
aslında bana da yasal değil ama direk doktor 2 dedi. büyük ihtimalle bir dış gebelik bir kimyasal olunca evlilikte 5,5 sene olunca doktor dedi bunlar beklemesin daha fazla ama yine olmadıYasal değil benim yaşıma çift embriyo bence ondan öyle yaptılar
ahahaha bende bakıyorum bakıyorum sürekli deli gibiOna bakıp ağlıyorum us ben bizim hastane hep böyle veriyor önden sonra isteyene ultrason olarak veriyor mu biliyorum