2022 tüp bebek serüveni 😇🤰🧿

Merhabalar yas 32 18subatta prp yapıldı amh dusuklugu ile Nisan sonrası tüp bebek yapılacak beni de ekler misiniz?
 
Merhabalar Nisan sonrasında tüp bebek tedavisi yapılacak amh dusuklugum var yaş 32 ve hiç bilgim yok size sorular sorsam cevaplar misiniz?
İlk olarak doktorum amh düşük olduğu için ne oluşursa transfer edileceğini söyledi yani taze transfer. fazla olursa dondurma olmucak yanı tek transfer gibi sizce mantıklı mı benim hiç bilgim yok danışmak istedim.
 
Doktorunuza güvenin bence tüp bebekte genel kaideler yok kişiye göre değişiyor benim de ilk deneme taze transfer ve şu an için pozitif inşallah devamı gelir
 
Tedavin hayırlı olsun cnm,inşallah sende sağlıkla bebeğini kucağına alırsın.Amh düşüklüğü olabilir ama belki 5.günr giden bir kaç embriyom olacak 2 tanesini taze transfer yapabilir,fakat başka sağlıklı embriyo kalırsa ne neden dondurmayacakDoktor neye istinaden böyle birşey söyledi bilmiyorum Mesala benim 4.tüp bebek denemem ilk denemedi 1 embriyom kaldığı için ohss riskine karşı donduruldu transfer edildi negatif oldu.2.tedavimde yumurtaların hepsi boş çıktı.3 tedavide embri oluştu ama 5.gğnr gitmedi.Bu son 4.tedavimde kesinlikle pgt istedim fakat 5.günü doktorum embriyonun pgt dayanamayacağını ama taze transfer yapılırsa tutma ihtimalinin olacağını söylediği için ani bir karar ile taze transfer yaptırdım.
 
Aslında iletişimimiz az ve prp yapıldı tam tup bebek hakkında konuşamadık belki ben eksik anladım bunlari tam netleşince tup bebek tedavisi tek tek soracağım teşekkür ederim.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…