- 13 Ekim 2021
- 376
- 387
- 33
Canım tebrik ederim sağlıkla kucağına al insallahKızlar sonucum cıktı 354.88 inanamıyorum.
gerçekmi bu ya
idrar testinde hiç böyle olmamıstım bayılcam resmen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım tebrik ederim sağlıkla kucağına al insallahKızlar sonucum cıktı 354.88 inanamıyorum.
gerçekmi bu ya
idrar testinde hiç böyle olmamıstım bayılcam resmen
Hıcbırı can yakmıyorduOvitrelle sanırım senin dediğin cetrodite çok önemli değil zamanı
Yazdım canım seni hatırlıyorum mesajlardan ama bazen unutuyorum sonrasında hastaneye git gel falan üstüne çok mesaj eklenince kaçıyor ama yazdım şimdi hangi hastane idi bide opu oldunuz mu benim gibi ilaç aşamasında mısınBeni de yazın lütfen. Yaş 28 4.5 yıllık evliyim 3 yıldır deniyoruz doğal yolla 3 gebeliğim oldu. 1 i kimyasal 2 si düşük. Bu ilk tüp bebek deneyimim.
Biz daha transfer bile olmadık.durumu belli olmayan kaç kişi var?Şimdilik 17 hamilemiz var 2 de negatif imiz var bu hafta yeni sonuçlar da gelir @Delidolu30 kız sen naptın 9 Mart'tı test günün
Tek embriyo 28 şubatta transfer oldumTek embriyo mu çift embriyo mu?
Kız senin nasıl canın var ben ovitrella De cetrotide da acayip yakıyor ovitrella den nefret ediyorum o derece ama bu sefer gonapeti vurucam galiba Elimde o var ovitrella aldırmadıEvet karıştı aman be
Hıcbırı can yakmıyordu
Tamam o zaman çok teşekkür ederim insallah sağ salim kucağımıza alırız bebişleriBen dış gebelik geçirdim değer düşüktü bende.tam ikiye de katlamıyordu.değerin yüksek olması dış gebelik olduğu anlamına gelmez
Galıba öyle sız ne durumdasınızHerkes hamile mi bana mı öyle geliyo
çok teşekkür ederim canımCanım tebrik ederim sağlıkla kucağına al insallah
Çok teşekkür ederim tamamdırKorkma kız hayırlı olsun inşallah seni de yazayım devamı da gelsin inşallah
Alla allah gram acı hıssetmıyorum benım canım tatlı degıl belkı ondandır hehe gonalf hepsını ovıtrella cetrotıde bıde progestan hıcbırı canımı yakmadıKız senin nasıl canın var ben ovitrella De cetrotide da acayip yakıyor ovitrella den nefret ediyorum o derece ama bu sefer gonapeti vurucam galiba Elimde o var ovitrella aldırmadı
Yarın kan vercem ama içimdeki ses negatife kendini hazırla dyor ne zaman böyle hissetsem olmuyorHamileyken benim de adet ağrılarım vardı
Aaa doğru onunla test günümüz aynıydıŞimdilik 17 hamilemiz var 2 de negatif imiz var bu hafta yeni sonuçlar da gelir @Delidolu30 kız sen naptın 9 Mart'tı test günün
Hayırlı uğurlu olsun canım bende 1 Mart 5.gün benımde taze transfer allahım bızede nasıp et ınsallahTek embriyo 28 şubatta transfer oldum
Oturdum listeden saydım doğru saydı isem 7 kişi test günü bekliyor 9 kişi tedavi sürecinde olup opu olacaklar var2 kişi başlayacak var 8 -9 kişi de tsansfer bekliyor listeye ekliyip sonradan yazmaya lar var test kısmında sonra tek tek etiket leyip sorarız biBiz daha transfer bile olmadık.durumu belli olmayan kaç kişi var?
görmedim hiç bugün burdaAaa doğru onunla test günümüz aynıydı
Sen dayanıklısın demekki vallahi ben dayanamıyor um acıyor hepAlla allah gram acı hıssetmıyorum benım canım tatlı degıl belkı ondandır hehe gonalf hepsını ovıtrella cetrotıde bıde progestan hıcbırı canımı yakmadı
Benım can kıymetli degıl demekkı bıde ılk defa kendı kendıme ıgne yapıyorum oda ayrı bı hıs artık başka ne kaldıSen dayanıklısın demekki vallahi ben dayanamıyor um acıyor hep
Yaklaşık 25 kişi falan belirsiz ozaman.nekadar çokmuşOturdum listeden saydım doğru saydı isem 7 kişi test günü bekliyor 9 kişi tedavi sürecinde olup opu olacaklar var2 kişi başlayacak var 8 -9 kişi de tsansfer bekliyor listeye ekliyip sonradan yazmaya lar var test kısmında sonra tek tek etiket leyip sorarız bi
Dış gebelikte daha düşük bi değer çıkıyor diye biliyorum sizin değeriniz çok güzel benceArkadaşlar herkese merhaba benim bugün 7. Günüm kan sonucum 90 çıktı tek 5.gün embriyosu normal mi acaba ? Doktoruma sordum henüz dönüş yapmadı. Değer sanki yüksek gibi geldi dış gebelikten korkuyorum..