Ooo maşallah canım kesinlikle ikinci test çoo heyecanlı oluyor senin bugün 13.gündü di miKızlar sonucum cıktı 354.88 inanamıyorum.
gerçekmi bu ya
idrar testinde hiç böyle olmamıstım bayılcam resmen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ooo maşallah canım kesinlikle ikinci test çoo heyecanlı oluyor senin bugün 13.gündü di miKızlar sonucum cıktı 354.88 inanamıyorum.
gerçekmi bu ya
Çok şükür ya Ne güzel degerler bunlarKızlar sonucum cıktı 354.88 inanamıyorum.
gerçekmi bu ya
ayy hadi hayırlısı inşallah yaa güzel güzel büyüsünler yumoşlarrr aa süper hadi inşallah ya çok heyecanlıı geliyor o güzel günlerBugün kontrol üm vardı sağ biraz tembellik yapmış 2 tane vardı orda solda da 6 tane var dedi bakalım ne olacak bugün de kabusum cetrotide vurulucam alerji hapı verdi diğer ilaçlar a da devam bakalım nolcak
Ooo yeter de artar bile son anda belli olmaz yeniler de eklenir belki maşallah diyelimBugün kontrol üm vardı sağ biraz tembellik yapmış 2 tane vardı orda solda da 6 tane var dedi bakalım ne olacak bugün de kabusum cetrotide vurulucam alerji hapı verdi diğer ilaçlar a da devam bakalım nolcak
Ovitrelle sanırım senin dediğin cetrodite çok önemli değil zamanıCetrotıde tam zamanında vurulması gerekiyor ay aklıma geldı de o gun işteydım tam 10 da vuruldum bıde 2 tane
Yok canım 10. günüm bugün doktorum bidaha teste gerek yok dediOoo maşallah canım kesinlikle ikinci test çoo heyecanlı oluyor senin bugün 13.gündü di mi
Sabah idrarı tezini yıktınız. Tebrik ederim canım nasıl güzel duruyorGece 4 te kandan önce dayanamayıp idrar testi yaptık sonucu eşimle beraber bekledik, ve sonuç
Ama bi şekilde kendini belli eder Bel ağrısı dışında hiç birşey yok…Ya hiç alakası yok mümkün değil anlayamazsınız 3.gün tutup tutmadığını kendinizi boşuna dinlemeyin hatta 10.gün bile anlaşılmıyor
Ben hastanede içtim suyumu. Sende öyle yap.Ayyy bide idrarı tutması var dimi
Sabah 10 da çağırdı ama transfer 11 de dedi ben nasıl o kadar tutucam bilmiyorum
O kadar çok gece dahil wc ye gidiyorum ki sabah idrarı diye bişey olmayacaktı bende. En çok idrarın biriktiği zaman dilimiydiSabah idrarı tezini yıktınız. Tebrik ederim canım nasıl güzel duruyor
Bende hastanede içtim.. Zaten içip yürüyünce mesane doluyor Elifk61Ben hastanede içtim suyumu. Sende öyle yap.
Akşam 7 de vurucam bende hastane de yaptırcam ama benCetrotıde tam zamanında vurulması gerekiyor ay aklıma geldı de o gun işteydım tam 10 da vuruldum bıde 2 tane
Aynen bende öyle yapmayı düşünüyorum yada eve yakın yolda başlarım içmeyeBen hastanede içtim suyumu. Sende öyle yap.
Ben zaten hemen sıkışıyorum ya zorlanıcamı sanmıyorum gelmesi konusundaBende hastanede içtim.. Zaten içip yürüyünce mesane doluyor Elifk61
ayy hadi hayırlısı inşallah yaa güzel güzel büyüsünler yumoşlarrr aa süper hadi inşallah ya çok heyecanlıı geliyor o güzel günler
Benim geçen sefer de böyle başladı 15 tane oldu artar yine inşallah çarşamba tekrar kontrol çarşamba 8. Gün opu yu belirler belkiOoo yeter de artar bile son anda belli olmaz yeniler de eklenir belki maşallah diyelim
Canım çok çok sevindim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah insallahKızlarrr sonucum çıktı 167,12 Allahım sana şükürler olsun, bekleyen isteyen herkese nasip olsun Bu öyle bir süreç ki ne zaman ne olacağını kestirmek güç, Allah pozitif sonuç alıp ilk etabı geçen herkese ve bana sağlıkla tamamlamayı nasip etsin. Her şey bundan sonra başlıyor
Tek embriyo mu çift embriyo mu?Arkadaşlar herkese merhaba benim bugün 7. Günüm kan sonucum 90 çıktı tek 5.gün embriyosu normal mi acaba ? Doktoruma sordum henüz dönüş yapmadı. Değer sanki yüksek gibi geldi dış gebelikten korkuyorum..
Çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlarrr sonucum çıktı 167,12 Allahım sana şükürler olsun, bekleyen isteyen herkese nasip olsun Bu öyle bir süreç ki ne zaman ne olacağını kestirmek güç, Allah pozitif sonuç alıp ilk etabı geçen herkese ve bana sağlıkla tamamlamayı nasip etsin. Her şey bundan sonra başlıyor