Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
artar artar maşallah sağlıklı olsun hepsi güzel embriyolar olsun inşallahayyy hadi inşallah canım az kaldı yaaBenim geçen sefer de böyle başladı 15 tane oldu artar yine inşallah çarşamba tekrar kontrol çarşamba 8. Gün opu yu belirler belki
Bence değerde bir sıkıntı yok, gayet güzel b ir değerArkadaşlar herkese merhaba benim bugün 7. Günüm kan sonucum 90 çıktı tek 5.gün embriyosu normal mi acaba ? Doktoruma sordum henüz dönüş yapmadı. Değer sanki yüksek gibi geldi dış gebelikten korkuyorum..
Amiin canım, çok teşekkür ederimCanım çok çok sevindim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah insallah
Çok teşekkür ederim, amiiin hepimiz sağlıkla kavuşalımÇok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Ben dış gebelik geçirdim değer düşüktü bende.tam ikiye de katlamıyordu.değerin yüksek olması dış gebelik olduğu anlamına gelmezArkadaşlar herkese merhaba benim bugün 7. Günüm kan sonucum 90 çıktı tek 5.gün embriyosu normal mi acaba ? Doktoruma sordum henüz dönüş yapmadı. Değer sanki yüksek gibi geldi dış gebelikten korkuyorum..
Tüp bebekte dış gebelik doktorun işlemi yanlış yapmasından dolayı mı oluyor?Ben dış gebelik geçirdim değer düşüktü bende.tam ikiye de katlamıyordu.değerin yüksek olması dış gebelik olduğu anlamına gelmez
Tüp bebekte geçirmedim doğal yollardan dış gebelik oldu.ama bildiğim kadarıyla embriyo rahme bırakıldığında tüplere doğru ilerlerse tüp bebekte de dış gebelik geçirme ihtimali oluyor.doktorlar ilgili olduğunu sanmıyorumTüp bebekte dış gebelik doktorun işlemi yanlış yapmasından dolayı mı oluyor?
İnşallah yanlıştır sonucun inşallah bebişin seninledir Bu tüp bebek olayı bile ihtimal olarak yarı yarıyadan daha az. Napacaz bizler böyleKızlar benim de bugün 9.gün sabah kaset test negatif çıktı zaten akşamdan beri adet olacakmış gibi ağrılarım var, eleniyorum galiba ben
Aaa ben seni karıştırdım hayalperestle Çok iyi başlamışsın o zaman ikiz yükleniyor Hayırlı olsun canımYok canım 10. günüm bugün doktorum bidaha teste gerek yok dedi
Heyecandan bugün yine sormayı unuttum taze transfer mi dondurup mu yapcak diye transfer öncesi hsg çekicem tekrardan dedi ama hep unutuyorum benartar artar maşallah sağlıklı olsun hepsi güzel embriyolar olsun inşallahayyy hadi inşallah canım az kaldı yaa
Hayır hiç öyle düşünmeyin herhangi bir belirti olmuyor diğer hissedenlerin de zaten ilaçlarla ilgili şu anda bir belirti beklemek pek mantıklı dğeil hiç canını sıkma Adetim geçtiği halde bir belirti yok evet çok sık idrar olayı var gece kalkmaya başladım ama sıvı da tüketiyoruz onun etkisiAma bi şekilde kendini belli eder Bel ağrısı dışında hiç birşey yok…
Kasık da ağrı hissetmem gerekirdi.. psikolojik olarak bile hissedemiyorum kendimi dinlesem belki hissederdim
Bilmiyorum test yapmayacağım elbetteki ama bi umut arıyor insan
Benim geride dondurulmuş da yok yeniden başlicazİnşallah yanlıştır sonucun inşallah bebişin seninledir Bu tüp bebek olayı bile ihtimal olarak yarı yarıyadan daha az. Napacaz bizler böyle
Canım gününü bekle güzel düşün inşallah kaset testlere çok aldanma boşverKızlar benim de bugün 9.gün sabah kaset test negatif çıktı zaten akşamdan beri adet olacakmış gibi ağrılarım var, eleniyorum galiba ben
Allah yardımcımız olsunBenim geride dondurulmuş da yok yeniden başlicaz
Yarın kan vermeyi düşünüyorum ama umudum yok kalmadıCanım gününü bekle güzel düşün inşallah kaset testlere çok aldanma boşver
Korkma kız hayırlı olsun inşallah seni de yazayım devamı da gelsin inşallahArkadaşlar herkese merhaba benim bugün 7. Günüm kan sonucum 90 çıktı tek 5.gün embriyosu normal mi acaba ? Doktoruma sordum henüz dönüş yapmadı. Değer sanki yüksek gibi geldi dış gebelikten korkuyorum..
Eşim de diyo günde 5 lt su içersen tabii tuvaletten çıkamazsınHayır hiç öyle düşünmeyin herhangi bir belirti olmuyor diğer hissedenlerin de zaten ilaçlarla ilgili şu anda bir belirti beklemek pek mantıklı dğeil hiç canını sıkma Adetim geçtiği halde bir belirti yok evet çok sık idrar olayı var gece kalkmaya başladım ama sıvı da tüketiyoruz onun etkisi
Şimdilik 17 hamilemiz var 2 de negatif imiz var bu hafta yeni sonuçlar da gelir Delidolu30 kız sen naptın 9 Mart'tı test gününHerkes hamile mi bana mı öyle geliyo
Beni de yazın lütfen. Yaş 28 4.5 yıllık evliyim 3 yıldır deniyoruz doğal yolla 3 gebeliğim oldu. 1 i kimyasal 2 si düşük. Bu ilk tüp bebek deneyimim.Korkma kız hayırlı olsun inşallah seni de yazayım devamı da gelsin inşallah
Hamileyken benim de adet ağrılarım vardıYarın kan vermeyi düşünüyorum ama umudum yok kalmadı