Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha ne olsun maşallah hayırlı olsun devamı gelsin inşallahArkadaşlar herkese merhaba benim bugün 7. Günüm kan sonucum 90 çıktı tek 5.gün embriyosu normal mi acaba ? Doktoruma sordum henüz dönüş yapmadı. Değer sanki yüksek gibi geldi dış gebelikten korkuyorum..
Benim 3. gün dondurulmuş iyi kalite 2 embriyoydu İlki de aynı şekşldeydi o tutmadı negatiftiGerçekten çok umutlanıyorum. Bu 17 arkadaşın kaçıncı gün embriyoları acaba gerçi çok fark etmiyor diyorlar ama
Benden hiçbir şey istemedilerKızlar benim bugün transferde sonra 4. Gün. Doktor e2 ve p4 istedi kan testi? Sizden de istemişler miydi ?
Tesekkur ederim canim evet erken gordum ben doktorum ikiside tutmus gibi görünüyor dedi haftaya salı randevu verdiHayırlı olsun cok sevindim idrar testinde erken gördünüz ve baya belirgindi yüksek çıkacağı belliydi doktorunuz ne dedi 2 sininde tutmuş olma ihtimali varmıymış
Benden sadece transferden önce progestron ıstedı değer 1.5 altında olması lazımmış yoksa 1.2 ay bekletıp öyle transfer yapacaktıBenden hiçbir şey istemediler
Hepimiz aynıyız bu durumda o an heyecan oluyor sanki ne var heyecanlanacakahahaha bende unutuyorum yaa hep heyecandan nutkum tutuluyor diyorum bu sefer bu soracağım bi çıkıyorum hiçbir şey soramamışım
Evet akşam iş çıkışı vericem bakalım doktor 250 olması yeterli görüyor bakalım muhtemelen öyle çıkarBen de öyleyim merak etme senin de güzel yükselevek bence Bugün değil miydi senin
İnan sormayı unuttum onu çarşamba sorucam inşallahİnşallah hayırlısı ile toplanıp hepsi döllenir taze transfer mi yapacak doktor yoksa dondurup daha sonra mı transfer olacak
Ayy ne güzel İnşallah Allah gönlünüze göre versin. 2 gün sonra test istemedi mi direk ultrason kontrolümü verdiTesekkur ederim canim evet erken gordum ben doktorum ikiside tutmus gibi görünüyor dedi haftaya salı randevu verdi
Banada tranfer günü 4.gün gel bakalım demişti. Sonra tutunma iğnesi yaptım zaten gerek yok gelme dedi canım benimde 4.gün değerin bence tutmuş gibi duruyor keşke bende baktırsaydım en azından ne olduğunu yorumlardık
Bende bugün oxsapara başladım ilk baslamaz olaydım. Allahim sanki pensilin 9 ay nasıl dayanacagim aklım almıyor. Yarin dr uma gidip muadilini verebilir mi diye talepte bulunacağımBende cok fena oldu senin zeytin benim cevizden daha büyük canım kolanya sık bolbol ama kalsın öyle uzan sonra baktın kurumuş biraz ovala öyle azalıyo ben çok çektim o konuda ama zamanla geciyo merak etme
Wala Ne söylesem yalan olur canım doktoruna danış bence
Benim 5. Gün kaset teste devam öyle bir zorluyorum ki şaşı oluyorum bakarken hani çizgi selüeti oluşur ya ha işte öyleyken hayaleti görüyorum yoksa normalde gözükmüyor kendimi kandırıyorumBeklemek daha zor su süreçte ınsallah pozıtıf alırız hepmızde
Keşke bızde baktırsaydık o zaman bıze hıcbısey demıyolarkı anacım ay merak ettim sımdı heBanada tranfer günü 4.gün gel bakalım demişti. Sonra tutunma iğnesi yaptım zaten gerek yok gelme dedi canım benimde 4.gün değerin bence tutmuş gibi duruyor keşke bende baktırsaydım en azından ne olduğunu yorumlardık
Öyle gibi mi şimdi hemşire de aradı normal dedi. Umarım iyi ilerler herşey hepimizin içinBanada tranfer günü 4.gün gel bakalım demişti. Sonra tutunma iğnesi yaptım zaten gerek yok gelme dedi canım benimde 4.gün değerin bence tutmuş gibi duruyor keşke bende baktırsaydım en azından ne olduğunu yorumlardık
Al ıste bu benım kafadan yemınle altını üstüne cevırıyorum yok anacım bı ince cızgı bıle yok bugün erken test alıcam yarın bakıcam ondada çıkmazsa şayet kan testine kadar yapmamBenim 5. Gün kaset teste devam öyle bir zorluyorum ki şaşı oluyorum bakarken hani çizgi selüeti oluşur ya ha işte öyleyken hayaleti görüyorum yoksa normalde gözükmüyor kendimi kandırıyorum
Hoşgeldin aramıza 28 yaşındayım 4.5 yıllık evliyim 3 yıldır deniyoruz doğal yolla 3 kere hamile kaldım yalnız 2 si düşük 1 i kimyasal oldu. Aşılama vs denemeden direk tüp bebeğe geçtik adetimi bekliyorum bi aksilik çıkmazsa inşallah adet sonrası transfer hazırlıklarına başlayacaz
Canım ben de ankardayım memorialdayım
Ben de Ankaradayım gürgan klinik
hoşgeldiniz
Tedaviniz ve süreciniz hayırlı olsun inşallah.. Sağlıkla bebişinizi kucağınıza almak nasip olsun. elimizden geldiğinde yardımcı olmaya çalılşırız tabi ki
kızlar hepinize tek tek çok teşekkür ederim inşallah sağlıkla sıhhatle alırız yavrularımızı kucaklarımızaHoş geldin canım inşallah sürecin kolay ve sonu güzel olur hep beraber seviniriz burda heryerden her telden insan var aklına takılan herşeyi sor